1506
Urban Games: Train Fever
-
Desert #1386 Remek dolgok vannak benne.
pl: Egyszerűbb építkezés, törli magának az útban lévő épületet, ez hátrány lehet, ha nem figyelünk oda.
Állomások 2 oldalról megközelíthetőek, így nem kell küzdeni vele.
Ejha, városokba most már nem csak goods kell. Ez mindenképp pozitív.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2016.10.15. 22:52:28 -
spy803 #1385 Lehet tudni, hogy kijavítják a vasút útvonalkezelés hibát? Az állomásokra gondolok elsősorban. -
carlson77 #1384 Tetszik :)
-
#1383 Gyáááá de várom már :) -
mokuci74 #1382 Gameplay video, megjelenés november 8 -
carlson77 #1381 A feladatkezelőben zárd be a folyamatot. (Nekem a WOT szokta ezt csinálni) -
szepesimiklos #1380 Üdv
Az lenne a kérdésem hogy a játék nem megy ,de a steam azt irtja ki hogy fut ezért újra nem tudom megnyitni mi lehet a gond?????
-
#1379 Itt van a cfg fájl módosítás. Ez a videó első pillantásra jól bemutatja.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=697655322
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2016.10.08. 16:53:19 -
Desert #1378 Én 2GB-os GTX 750Ti-vel meg GTX 650-nel toltam sokat, azóta már váltottam 960-ra 4GB verzióra. -
#1377 Megvárom a Transport fevert. Most fél évig kiküldetésen vagyok, és a szállásomon csak két laptop van. Az egyiknek megfőtt a CPU-ja, a másik meg céges, amire semmit nem lehet rátelepíteni... Szóval most szünetel az egész. -
szepesimiklos #1376 De mi ajánlatos a játékhoz???
-
Desert #1375 Mi számít nem túl drágának?
Az igényeidnek megfelelőt érdemes keresned. -
szepesimiklos #1374 Szia
Milyen Videó kártyát vegyek ami nem túl drága??
-
mokuci74 #1373 Szia,
Feltetelezem, hogy ati vga kartyad van.
1, Probald meg frissiteni a vga kartya driveret.
2, Ha ez nem segit akkor probald meg ezt :
atig6pxx.dll-t keresd meg, ( C:\Windows\system32\atig6pxx.dll ) es nevezd at atig6pxx.dll.bak
Remelem segit majd valamit -
szepesimiklos #1372 Üdv
Ma vettem meg a játékot és telepíttetem de nem indul el és ezt írja ki: LoadLibrary Faild with error 87
Válaszokat előre köszönöm -
mokuci74 #1371 De novekednek..... :) Azt csak halkan jegyzem meg, hogy nehez fokozaton jatszottam...... ;) Igazad van, ez mar nagyon sok penz..... viszont az elso szazmilliot k****va nehez volt megszerezni/megtartani.... :)
Az igazsag az, hogy akkoriban meg csak negy giga ramom volt, es ekkora varosoknal mar nagyon siralmas teljesitmenyt nyujtott a jatek
Nagyon remelem, hogy a transport fever jobban lesz optimalizalva..... -
ssx22 #1370 Az kemény :D
1,01 milliárd :D
Bár ilyenkor már nem sok értelme van, építeni nem érdmes semmit, a városok maguktól növekednek... vagy már nem növekednek? :D
-
Toxigen #1369 A Train Fever honlapján van egy Community oldal, ott találsz rengeteg modot, sok járművet is. -
mokuci74 #1368 2516-ban jartam de mar nem volt turelmem tovabb vinni.... :)
2516 Train Fever screenshot
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2016.10.06. 17:38:03 -
carlson77 #1367 Nohab!
Emlékszem írtad egyszer hogy gondjaid voltak az M40 és M63 mozdonnyal, amiket készítettél.
Tudtál velük foglalkozni azóta? Nem tervezed a kiadásukat?
-
carlson77 #1366 A BzMot -ot honnan töltöted le?
Esetleg van linked? -
Toxigen #1365 Nem tudom, de minden esetre van nálam telepítve egy mod a ČD810 (= Bzmot) motorkocsival, az a leírás szerint 3500-ig (!) elérhető. -
ssx22 #1364 Egyébként az idő az végtelenségig megy? Mert youtubeon láttam olyan videót ahol a játékos már 2500 körüli évben volt -
carlson77 #1363 "Gyárból lehet csak városba."
Én már kipróbáltam hogy egyik városból volt egy továbbszállító tehervonat, működött is, igaz nem túl nagy hatékonysággal.... -
#1362 A legutolsó patch leírásában találhatod meg. Talán valami basic.cfg a neve.
Direkt úgy csinálták meg és hirdették, hogy egy kevésbé infós ember is értse. Ezért nem nevezném csalásnak. Egyáltalán ki ellen szereznél tisztességtelen előnyt? Egy esetleges multiban is ugyan olyan esélyekkel indulna mindenki. A VAC pedig nem fog bannolni ezért.
Nekem fontos a játékélmény és a testreszabhatóság. Speciel én jobban szeretek a nagy áruvolumennel és ritka gyárakkal, városokkal játszani. Több helyem van a vasúthálózat kiépítésére és megtervezésére. Ezt meg másképpen nem lehet megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2016.10.05. 17:35:37 -
tuvixplayer #1361 Nekem is volt ehhez hasonló, de még alapanyagot is vitt a vonat a gyárba. Valamint a 2. városba az árut a vonat után még teherkocsik is vitték. Rendesen működött, vagyis mindkét városba vitt a vonat árut egyszerre. -
ssx22 #1360 Nekem olyan is volt hogy egy vonat 2 városba vitte az árut (gyár, 1 város, 2 város útvonalon) aztán a 2-es városba 0/78 volt a áru kereslet... ez azt jelenti hogy amig az 1-es városba nem teljes a kereslet addig a 2-es városba nem fog szállítani? -
hhelikopter #1359 Az igazság az, hogy azért egy 10-15 kocsiból álló tehervonat látványa megdobogtatja az ember szívét, és ehhez áru is kell... Az, hogy egy mozdony "szaladgál" 2-3 kocsival hát.....
-
tuvixplayer #1358 Nem teljesen értek egyet a csak 60-90 áruval jövedelmező tehervonattal. Egyrészt ha rövid a szállítási távolság, akkor a vonat nem jövedelmező, közúton kell vinni. Egyébként meg ha csak 15-20 kell egy fordulóra, akkor rövidebb tehervonatot kell beállítani, és jehetőleg kisebb fenntartási költségűt. Ezért is lenne jó a magyar pack, mert abban van választék. -
hhelikopter #1357 Esetleg tudod melyik cfg fájl, illetve bővebb leírást ezekről a módosítási lehetőségekről? -
ssx22 #1356 Az nem jó mert csalás -
#1355 Egyik cfg fájlban kell átírni a gyárak termelését. Az utolsó patchben csinálták meg, hogy ilyen "könnyen" lehessen rajta változtatni. Még néhány értéket lehet benne személyre szabni. Teljesség igénye nélkül: városok sűrűsége és nagysága, gyárak sűrűsége, fák és erdők mennyisége.
Átírt beállítások mellet is számolja az achivmenteket. -
#1354 uhhh, úgy pláne veszteséges. Én addig nem használnék vonatot áruszállításra, amíg nincs minimum 200 áru termelés havonta. -
ssx22 #1353 Ja meg nekem minden városhoz külön vonat van -
#1352 Ja, írod, hogy 3 várost látsz el, nézd meg, hogy mennyi ezeknek a városoknak az igénye, illetve, hogy más forrásból kapnak e árut. Az utakon magától vándorló áru is kielégítheti az adott város teljes igényét és akkor a vonatod oda már nem vagy csak alig szállít, így veszteséget termel. -
#1351 Mindig a szállító láncba kötött város vagy városok áruigénye fogja szabályozni, hogy mennyit termel egy gyár. Ha az áruszállításba bekötött városnak csak 50 áru kell, akkor a gyár nem fog többet termelni, ergo nem is tud többet szállítani a vonatod, hacsak nem állítod be azt, hogy a vonat várja meg, hogy megteljen. Egyébként ne várd el a játéktól, hogy a gyárak pikk-pakk maximum termelésen lesznek. Ahhoz eleve idő kell, hogy fejlődjenek illetve ahogy írtam, kell az igény a városok részéről is arra, hogy sokat termeljenek. A városok áruigénye pedig a méretüktől függ. Kell a jó tömegközlekedés, hogy terjeszkedjen a város, ami hozza magával az áruigény növekedést is :)
Nem egyszerű, de szép lassan minden fejlődni fog. -
hhelikopter #1350 Lehet, hogy ellát, viszont egy teherszerelvényre számításom, illetve tapasztalatom szerint minimum 60-90 áru kell ahhoz, hogy az üzemeltetése gazdaságos legyen, azaz hasznot hozzon. Viszont eddig max 15-30 áru "ment fel" a szerelvényre, ami kurva kevés, nincs nagyobb termelés, és a mivel az adott gyár pl: 3 várost is ellát, így a megtermelt áru három felé oszlik. :( -
ssx22 #1349 Gyárból lehet csak városba. Nekem egy gyár 4-5 várost is ellát áruval -
hhelikopter #1348 köszi
Egyik városból a másikba lehet árút szállítani?, vagy csak a gyárakból lehet egy adott városba? -
Toxigen #1347 Ha olyan városba kezdesz szállítani, ami még nincs ellátva, az jó eséllyel felfuttatja a termelést.
(De vigyázz: ha a városba "spontán" áramlik az áru, az is ellátás!)