7
  • zetortraktor
    #7
    A Paranormal Activity itthon rohadt nagyot bukott. Mégis folytatták. Nem csoda, hogy a 4. rész is leszerepelt tavaly.
  • koschwarz
    #6
    a gonosz halott remake-et nagyon várom.
  • kalapos01
    #5
    Mi abban a logikus, hogy a Sinister van, Gingerclown van, vagy ott az a spanyol horror tavalyról - Texasi meg nincs? Minimum ugyanannyian néznék. Lehet, hogy nem sokan, de néznék.

    Itthon is néznek, néznének horrort, és nem azon múlik ez, hogy jó vagy rossz a film, hanem, hogy mennyire lehet eladni. Régen is voltak sikerek, pedig nem voltak jobbak a filmek.

    Arról nem is beszélve, hogy a Fekete ruhás nő például frankó siker volt. Simán lehet, hogy valamelyik bejönne.
  • Broafka
    #4
    A paranormal, amikor az első rész kijött, akkor az siker lett, így a további részek már adták magukat, hogy moziba kerüljenek, a Gingerclownról szerencsére nem hallottam (utálom a bohócokat), de tudja a fene, hogy azt miért adják mozikban. Talán olcsón adták. Amúgy ez csak egy elmélet, csak logikusnak tűnt. Mindenesetre egy horrort úgyis csak egyedül a sötétben jó nézni, vagy barátnővel karöltve :) (szóval letöltés áldozatai lesznek így is-úgy is)
  • Zombee
    #3
    A Paranormal Activity moziba megy, a Gonosz halott meg nem? A Gingerclown meg hiába magyar alkotás, az előzetese inkább egy gyenge DVD-s filmet sugall, azt is vetítik a nagy tanyán a multiplexek. A Mama is szép bevételt szerzett, tehát még esély is lenne mérsékelt sikerre. A TCM 31 milliója itthon már nem sok jót sejtet, pláne, hogy állítólag ez sikerült a legkevésbé jól ebből a hármasból.
  • portable2
    #2
    Nagy kár a műfaj kedvelőknek
  • Broafka
    #1
    ez szerintem totál logikus. Magyarországon kevesen néznek horrort, és akik néznek is azok szerint a mostani horrorok gagyik (java részt tényleg azok). Így egy hazai forgalmazónak baromira nem éri meg, hogy moziba tegye a filmet, mert az az ár se jönne vissza rajta, amiért megvette.
    Anno amikor voltam horroron, még egész új film volt, és csak egy kis teremben játszották, és ültünk rajta kb 10-en, pedig egy nagy multiplexben volt.