54
  • Garfield2005
    Sziasztok!
    Nekem csak egy hozzá fűzésem van! A tévékben nyomják 1000-rel a nagyon "szépen" össze vágót előzetes filmeket(sample), de mikor meg nézed a teljes filmet meg kérdezed magadtól, hogy mi a sz*rt néztem mert tök jó reklámja volt.(a moslékot is ellehet adni jó reklámmal)Így meg mézek egy CAM-ot és ha jó elmegyek moziba és meg nézem akár 3D-ben. Egy jó filmet többször meg nézünk, de egy rosszat.......
  • Narxis
    JÁJJ ISTENEM ezt a büntetést most mi lesz? bele fogunk halni!4!!!
  • Szefmester
    Ennyire igénytelenek lennének egyesek hogy ilyen kamerás verziót nézzenek meg csak azért hogy trendik maradjanak és a premier napján tudjanak beszélgetni a filmről a moziba járó ismerősökkel? Mert a Trendiségen kívül csak a kóros igénytelenséget tartom oknak a letöltésért.
    Vajon ha egy akváriummal a fején ingyen bemehetne a moziba megnézni akkor bevállalná?
  • mad mind
    Leszarom, majd megnézem, esetleg a blu-ray kalózverzióját. Annyira nem hat meg ez a dolog. Ebben az évben még egy filmet sem találtam amire kiadtam volna a moziban pénzt. Bár letölteni sem töltöttem egyet sem. Nem érdekelnek a mostani filmek.
  • kalapos01
    xido: Ez ugye csak poén volt? Letöltik, fogják a képet és aláteszik a saját hangjukat. Például a saját szarabb képükről. Vagy csak úgy. Ha elolvasod az NFO-kat, akkor ott van bennük a kép forrása.
  • kalapos01
    Szerintem te valamit félreértelmeztél. Ha nem mutatják be időben moziban, akkor épp azt segítik elő, hogy ingyen nézzék meg.

"Szerintem ezt itthon a többség lesz@rja, hogy mikor nézheti meg a Vasembert vagy akármelyik másik kakit..."

Épp ez az, hogy nem szarja le. Egy csomóan megnézték kamerásban (hiányzó jelenetekkel!), pedig, ha vártak volna 1-2 hetet, akkor most már remek minőségben láthatnák. (Ha 1-2 napot vagy hetet nem tudnak várni, akkor fél évet a DVD-ig pláne nem fognak.)
  • caius marius
    Vicces, hogy erőlködnek azon, nehogy ingyen nézd a szaros filmjeiket. :) Na bumm majd egy héttel később fogják feltenni a netre. Szerintem ezt itthon a többség lesz@rja, hogy mikor nézheti meg a Vasembert vagy akármelyik másik kakit...
  • xido
    és ezek hogy kerülnek tovább orosz meg egyéb oldalakra?..nem magyar nyelven,az hétszentség..mi lennénk az alapanyag,a mi képünk alá vágják a hangjukat?..amit mivel rögzítenek?..diktafonnal?
    ugyanmár..ki az első,nem mindegy?..meg az 1 hét..de nagy bünti..
    Amúgy úgy emlékeztem a Warner csúsztatását már a Harry Potter zárórész körül kivívtuk mással,nem csak most,a Másnaposokkal
  • wraithLord
    Igazából én sem értem, hogy képesek végigszenvedni egy kamerás felvételt. Kilóg a film fele a képből, ferde az egész, belelóg az előtte ülők feje a képbe, sötét, elmosott, szörnyű hang, abba is belerecsegnek a popcornos zacsival, beleröhögnek vagy pofáznak, stb.
    Ráadásul manapság a legtöbb filmet a technika próbál meg elvinni a hátán, amiből egy szar kamerás felvételen szinte semmi nem marad meg.
  • Broafka
    őszintén... kit érdekel? majd akkor egy héttel később nézzük meg, na és?
  • NovaTerra
    Felmegyek egy torrent oldalra rákattintok arra, hogy mit töltöttek le a legtöbben. Na milyen kategória van elől? Cam Hun. Ennyi. Gyanítom egyébként, akik azokat letöltik, azok nagy része egyébként se menne el moziba megnézni.
  • WoodrowWilson
    Fel nem foghatom, hogy hogyan lehet végigszenvedni egy ilyen sötét, elmosott, kis felbontású, borzasztó hangminőségű szart? Tényleg olyan nehéz kivárni azt a pár hónapot, amíg kijön a DVD/BD rip?

Egyébként a Vasember 3 egyik első heti vetítésén a Westendben egy biztonsági őr ott állt az ajtó előtt és mindenkivel kikapcsoltatta a mobilját, aztán a film első 20 percében kb 5 ember állt lent, és nézegette, hogy ki kamerázik. Ezek szerint ez se volt elég.
  • kalapos01
    Nem. Nem kíváncsi. Miért lenne kíváncsi? Letöltik és elégetik. :facepalm:

Az emberek mindenből a tökéletesre vágynak, nem tudtad?
  • endrev
    Kíváncsi egyáltalán valaki egy szar moziripminőségű kópiára?! MINEK?! Megéri, tényleg....