49
  • a_n_d_r_e_w
    Ha abbol a ket start menu potlekbol 8 millio ment el (a 100 millio liszensz mellett azert ez eleg nagy szam), akkor mennyi mehetett el az ingyenes classic shellbol?
    Amugy tippre csak lesz egy start gomb ami rogton a hulye csempekre ugraszt, nesze paraszt vakuljal. Nem lesz itt semmi uj, csak megprobaljak majd beled sulykolni, hogy ezt hasznald...
  • Solten
    Ezeket a csempeket tenyleg valami ovodas koru dev rajzolhatta, paint-el. :)
  • DontKillMe
    Ha már minden második cikk windózzal kapcsolatos, berakhatnátok közé igazán egy non profit hírt is. Van annyira nagy dolog egy Debian 7 is, mint egy 1334554322. windóz hír, még ha nem is fizetett...
  • Omega
    Ha már ennyire bénák a GUI-ban, akkor inkább tegyenek rá valami tuningolt gnome-ot.
  • Laceee
    Start menü nem hiányzik, kezdőképernyőre nincs szükség....
  • who am I 7
    végre észhez térnek, és az óvodásoknak való csempéket ki lehet aszni az ablakon.Még annyi az észrevétel, hogy nyilván nem gondolják komolyan ezt a 2 színű - flat interface-t?a w7 aerója után.............
  • NovaTerra
    8.1 akkor egy teljesen új windows nem pedig egy szervizcsomag?
  • csimmasz
    A startmenü meg kb olyan mintha a bitváltót valamelyik gyártó kormányváltóra cserélte volna, mindenki meg tudja szokni meg képes a használatára, de könyörgöm ne más döntse már el hogy kényelmes nekem vezetni, kocsinál legalább van más gyártó de os fronton nem nagyon van életképes alternatíva max jóval drágábbna, (Apple)
  • csimmasz
    Ami jól bevált azt ne babráld!

Annak idelyén au Apple az ikonos menüvel nem ugrott fejest az ismeretlenbe az iPodokon nagyon kedvelték az emberek nem kellett sok ész hogy telefonon is siker lesz.
    Ha az Ms nem ilyen csakazértis forma lenne előbb betesztelte volna az egész cuccot előzetesen és a visszajelzések alapján jelent volna meg a végleges, szerintem siker is lehetett volna.

Most a bétában bennelévő de a véglegesből kioperált cuccokat visszateszik?

Van gond az MS nél szerintem, mintha nem lenne egységes stratégiájuk, improvizálnak.