573
Wolfenstein.
-
Drazse23 #92 Reméljük, hogy jó lesz, mert a 2009-es Wolfensteinről ez nem volt elmondható. Sok köze nem volt a 2001-es RtCW-hez.
Ez a New Order, első ránézésre elég távol áll a Wolfenstein világától, inkább néz ki egy nácis, high tech, postwar köntösbe bújtatott Crysisnak vagy Killzone-nak, mint Wolfendteinnek.
2001-ben a zombikkal még az Übersoldattal semmi bajom nem volt (mostanra a világ már változott), 2009-ben még lenyeltem a "Schwarze Sonne" dimenziót, de ezeket a böszme náci robotokat, azért már elég nagy túlzásnak érzem. Oké, hogy megnyerték a háborút, de még manapság sincs ilyen technológia, nemhogy az 50-es években.
Húúúúú, biztos megint segít nekik valami természetfeletti erő vagy ősi mágia. Hát ki gondolta volna?
Mindenestre azért megnézném, hogy a készítők hogyan képzelték el a Harmadik Birodalom uralta világot és Germaniát, az új német fővárost is. -
#91 egyetértek. szerintem k.. jó lesz. :) -
preziosi #90 szerintem csak jó hírek kerültek ki a játékról, és a videó is biztató. erről végre tényleg elhiszem, hogy egy igazi pörgős old-school fps lesz, nem ez a manapság divatos "már a leguggolásért is pontot kapok, amit aztán szétoszthatok" cucc. a játékmenet gyors, a preview cikkek alapján kellően nehéz is, a fegyverek jól néznek ki és élvezetesek, ebben a rage is jó volt. a másik legjobb hír számomra az, hogy nem akarnak ráerőltetni valami nagyon drámai tónust a játékra, hanem pl. az inglorious basterds-t alapul véve (több interjúban is említik) inkább szatirikus jelleget kapott a játék, nem veszi magát túl komolyan. grafikával kapcsolatban pedig el kell fogadni, hogy így a cross-gen játékok idején nem fognak olyan cuccok kijönni, amikre majd egyöntetűen azt mondja mindenki, hogy ez akkor a következő generáció, főleg nem 2013-ban. a mostanában mutogatott watch dogs playstation 4-es videók például klasszisokkal rosszabbul festenek, mint a tavalyi e3-s verzió. -
mester1987 #89 Mikor is jelentették be? 1 hónapja kb. és még idén érkezik?
Az bő félév...egy kicsit kevés ez, lehet meg is fog látszódni rajta.
Az MI-re kiváncsi leszek, ha lesz olyan, mint a Rage-ben volt, arra befizetek. -
mester1987 #88 Tőlem is, ha gondolod. -
#87 Most amik nem kizárólag nexgenek, hanem a régi gépekre IS jönnek ne vedd nextgen játékoknak teljesen, de itt rengeteg látványelemet vagy effektet felfedezni, ami eddig mostnani játékokban nem voltak.
Nézd meg a nagy gyárakban a részletes minőséget, minden cseszett korlát éles, nagyfelbontású.
Nem azt jelenti a nexgen hogy csőjátékok lesznek csak szebben, hanem kicsit szebb játékok, de a már megszokott területen nem csak a 2méteres távolságot tudják minőségire tólni, hanem a távolban lévő dolgok is minőségiek lehetnek.
Nemtudom érted-e mire gondolok. -
#86 Nekem ez bődületesen kevés a next genhez, de még a nem next genhez sem mondanám kimagaslónak! -
#85 Szerintem elég sok nextgen látvány van benne, szerintem szép.
Nemtudom melyik része ronda neked.
Pl amikor autókáznak vagy amikor a lézerrel lyukat vág a korlátba, realtime, nem valami script volt. -
#84 Baszki hihetetlen!Azt hittem a Rage volt csak az idTech 5 engine legalja én ennél már csak jobb lett! Hát bőven több mint 1 év után kihozták belőle a még szarabb grafikát!Rage kenterbe veri látványilag!
Valaki ezért remélem majd valami szépet is alkot vele! -
preziosi #83 -
#82 Ezt az oldalt láttátok már?
Igazából nincs fenn semmi extra a csak az összes eddigi kép hd minőségben meg a tréler... -
#81 Nem akarlak dolgoztatni de ha akarod javítsd ki a bannerodat erre, itt el van mosva a válaszvonal...ha akarod, erre csak tedd rá a logoidat.
Csak ha van kedved...:D
-
#80 ja úgy igen 500 kéne de szerintem nem szőröznek a modik ha látják hogy valakire szavaznak a többiek, és esetleg helye is van egy HG-nak. -
#79 78hsz után gondolom, hogy korai... -
#78 Soha nem korai...:D
Eleve egy HG egyszerű megoldás ha menedzselni kell a topikot hasznos linkek szövegek kitétele a banner alá, és nem kell zavarni a modikat ezekkel.
Legalábbis nekem ez a véleményem. -
#77 +1
Ez még nagyon korai de ha ez a szinvonal megy tovább tényleg ráférne a topikra. -
#76 Manapság így megy, belpek egy topikba, van szavazás (?), nyomok 1-et...:D -
#75 tőlem is kapsz egyet,ha már itt vagyok :D -
#74 Tőlem kaphatsz 1 voksot.... -
#73 Hihetetlen ami ebben a topikban megy kár, hogy még nem kérhetem a hg jogot mert volna mit törölni... -
#72 Ezzel teljesen egyet értek.....
-
#71 bazz :DDDD -
#70 Nem én, ez partizán akció volt... -
#69 Basszus ki szavazott erre a bannerre, te tetted be wedge? -
#68 :D szerintem a modik simán bezárnák és törölnék a topikot, ha ez lenne a banner :D -
#67 Én is küldök egy banner képet! :)
-
#66 Oks nemgond, kiteheted ettől még, a széle szebben lett most megcsinálva hogy őszinte legyek mint amit először alkottál, annak nemtudom hogy sikerült olyanra a peremét, de az nagyon gáz volt. :D -
#65 Lusta voltam :D -
#64 a katonát nem lehet szebben összemosni a robottal? :D -
#63 Banner V2.0 -
#62 Újabb képek -
#61 Ha 780x350 akkor pont jó. -
#60 Szokás szerint, viszont nem csak egy sima kép. :) Egyedi. -
#59 Szerintem jó lett, de mintha kicsit nagy lenne, nem? -
#58 kicsit túlzsúfolt -
#57 Én is magamnak dobtam 1-et a kollekciómba gyors. :D
Wolfenstein New Order:
-
#56 kicsike de jó, húzd szét ha tudod 780-ra mert az a normál méret, a magasság meg amennyire kijön, mert így kicsike lesz a banner. :) -
#55 Bannernak -
mester1987 #54 Igaából monoton lett, de RPG-sítve van, fel lehet fedezni a falvakat kincs után meg elhagyott információkért. A kincsekért persze fejleszhetsz, mert elég drágák alapból... -
W B #53 RPG? 2008-ban?! WTF?! Erről mért nem tudok?