573

Wolfenstein.
  • Maxtreme
    na igen
  • mester1987
    Stranglehold
    Medal of Honor: Airborne

Gears of War...khm :D
  • wedge31
    De legalább jól futna de még az se nagyon jön össze neki.
  • Maxtreme
    sajna az egész idtech motor összességében kalap szar (szerintem) a mai elvárásokhoz, és grafikai színvonalhoz képest.
  • DarkSector
    Megnéztem 1x, elég volt, mutasd meg kb 2007-ben a crysis-t kivéve melyik volt ettől szebb.
  • mester1987
    De ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor találok olyat, ami 2007-es és szebb :P
  • mester1987
    Szépek??? 2007-ben lehet szép volt.
    Inkább nézd meg mégegyszer, mert elég vegyes
  • DarkSector
    Miért?
    Szépek a texturák nincs ezzel semmi baj.
  • mester1987
    Ez a megatextúra még nagyon nem forrt ki és még így lesz vagy 18-20 GB :D
  • DarkSector
    Nem lehet minden a nagy játékokhoz mérten szép, de látszik az eltérés az eddigiakhez képest.
    Az a baj hogy nem eléggé berendezett a környezet, aprólékosabb lehetne...
  • mester1987
    Mondjuk ez a grafika még így is elég szar sőt...:S
  • mester1987
    Kiváncsi vagyok hány órás játékmenet lesz meg hogy maradnak-e az RPG játékmenetnél vagy fix küldetések lesznek.
  • Rayden02
  • Cucmey
    ez gyilkos lesz! :))
  • grebber
    Wolfenstein: The New Order gameplay footage and video interview inside
  • wedge31
    Wolfenstein: The New Order Gameplay - QuakeCon

• W B
    Új képek.
  • wedge31
    Mégsem jelenik meg idén az új Wolfenstein.
  • Prince23
    Nehéz lesz a játék - sokféle nehézségi szint
  • wedge31
    Wolfenstein: The New Order - E3 2013: Walkthrough.

• DarkSector
    Élő Gameplay
  • jarlaxxe
    Kit fenét érdekel ez a gagyi történelem óra? rossz topikban nyomjátok.
  • adler741
    Az Usa mindent elkövetett azért hogy Japán megtámadja,ergo hagyta, megvonta az olaj szállítását Japánnak, nem is tehetttek mást csak támadni.
    1944 ben nem törhetett ki a háború a szovjet csapatok már fel voltak sorakozva a Német határ mellett , Németország ellen 1933 ota embargó volt bevezetve, semmilyen áru se ki se be.A nemzeti össztermék mégis megduplázódott 33 és 38 között ,kissé érdekes.El voltak szeparálva a világtól más gazdájuk volt mint a világ más részeinek pusztulniuk kellett.Valamilyen indokkal igy is ugy is megtámadták volna,azt a legkönnyebb találni,mint 1 világégés Lusitania gyanús elsüllyedése+ azt kezdték terjeszteni hogy a Németek csecsemőket vagdosnak a falhoz, ez elég is volt hogy az állampolgár önként dalolva a hazát szolgálva vonuljon meghalni.
  • Drazse23
    Szerintem a fórum kezd kissé rossz irányba haladni.
    Eredetileg egy videójátékról lenne itt szó és nem történelemről (ezzel semmi bajom) és politikáról kellene szólnia.
  • Drazse23
    Japán természetes ellenségének az USÁ-t tartotta, ezért rá koncentrált és nem támadta meg a Szovjetuniót, amig előbbit le nem győzi. A kelet-ázsiai birodalom kiépítése volt Japánnak az elsődleges.
    Mivel Hitler politikája a kedetektől fogva antiszemita volt, ezért a zsidó származású tudósoknak nem biztosítottak helyet (most nagyon finoman fejeztem ki magam) a német fegyverkezésben, tudományban, aki tehette külföldre menekült. Az USA jól fizetett és nem kellett a Gestapotól sem tartanuk.
    Ez pont két olyan dolog, ami nemigen alakulhatott volna másképp.

De az,
    Mi lett volna, ha a balkáni hadjárat miatt nem késik a Barbarossa?
    Ha Hitler eredeti terveihez hűen 44-ben robbantja ki a háborút. (Ugye nagy flottafejlesztés volt tervbe véve.)
    Feltehetnénk, még:
    Mi lett volna, ha meg sem támadja a Szovjetuniót?
    Ez utóbbi sem lehetséges, mivel a nácizmus legnagyobb ellensége a kommunizmus volt, így fel kellett azt számolniuk. Ráadásul ott volt még a "keleti élettér" elképzelése is.
  • DasIsFuck
    a fél világot is el lehet eggyenként győzni.
    ha már mi lett volna ha-nál tartunk akkor mi lett volna, ha Németország és Japán közösen egyidőben támadja meg a szoviet uniót ahogy azt a szövetségesek tettték európába?
    Mi lett volna, ha nem áll az amerikaiaknak rendelkezésére az a sok német tudós akik a háború előtt emigráltak aztán nagyon komoly szerepet játszottak az usa kutatásiba a háború alatt?
  • DasIsFuck
    és akkor mi lett volna?
    semmi egyéb mint ami a szoviet unió volt a háború után.
  • adler741
    Németország nem nyerhette volna mag a háborút,csak ha atombombája van lehet azzal sem, ez a mostani rend nem adta volna oda nekik olcson inkább küldték volna mészárszékre az embereket.Ugyanúgy a másik oldal sem, az itteni beprogramozott robotok összecsaptak az ottani beprogramozott "robot" emberekkel.
    Ez a játék arra lesz jo hogy a nácik bizony gonoszak, még a jövöben is, bizony ám ;
    És bizony tegyük össze a kezünket hogy a mostani elitet szolgáljuk ki a fogyasztói bérrabszolga társadalomban,mérgekkel tartósítószerrel zabáltatva.
    Ha a nácik nyerik a dolgot most ugyanez megjelenne fordított szerepekkel!?D)

• Drazse23
    Hát a cím találó - The New Order.
    Hitler 1942-ben kezdett beszélni az "Új világrendről", melyben egy 1000 évig fennálló Harmadik Birodalom fogja uralni a világot, de legalábbis Európát.
    Végül tényleg új világrend született, de ez a tengelyhatalmak megsemmisülésével és a Hidegháborúval vette kezdetét.

Ha Németoszág nyeri meg a háborót - ez a történelem egyik legnagyobb, mi lett volna, ha? kérdése.
    Egyátalán Németország megnyerhette volna a háborút?
    Valószínüleg nem. A fél világ ellen nem lehet háborúzni.
    Mindenesetre, azért el lehet gondolkodni rajta, hogy milyen lenne ez az "új világrend".
  • Cucmey
    Az eleje fogott meg igazán. Elképzeltem egy világot napjainkban ha tényleg Németország nyerte volna a háborút! :)
  • preziosi
  • bertino
    en szinte vegig toltam, nekem bejott, meg is vettem anno.
  • preziosi
    persze, ezzel csak arra akartam utalni, hogy ennek a játéknak bevallottan nem sok köze lesz a rtcw világához.
  • Drazse23
    Ez még egy fokkal jobban néz ki, mint a 92-es, az exoskeleton egy fokkal hihetőbb, de röhejes lenne egy ilyen final boss.
  • Drazse23
  • wedge31
    Robot az igen de egy cyborg nagyon ott lenne.
  • Drazse23
    Ami közel 20 éve jó volt, az nem biztos, hogy most is megállja a helyét. Például egy minigunokkal felfegyverzett robot Hitler elég röhejesen festene 2013-ban.
  • Cucmey
    Nekem kimondottan tetszett a 2009es rész. Hangulat adta el nekem az egészet.
  • preziosi
    a fejlesztők nem titkoltan az eredeti wolfenstein stílusát, hangvételét akarják modern köntösbe átültetni, és abban is volt mecha-hitler.
  • wedge31
    Úgy tünik én vagyok az egyetlen akinek tetszett a 2009-es Wolfenstein...
    Az okkultizmus nagyon fog hiányozni mert az egész eddigi frencsájz gyak arról szólt, hogy akadályozza meg Blazkowicz a nácik ezen probálkozásait.

Jók lesznek a mechek is de pl az ubersoldat szerintem jobban illet ebbe a világba.