573
Wolfenstein.
-
#132 na igen -
mester1987 #131 Stranglehold
Medal of Honor: Airborne
Gears of War...khm :D -
#130 De legalább jól futna de még az se nagyon jön össze neki. -
#129 sajna az egész idtech motor összességében kalap szar (szerintem) a mai elvárásokhoz, és grafikai színvonalhoz képest. -
#128 Megnéztem 1x, elég volt, mutasd meg kb 2007-ben a crysis-t kivéve melyik volt ettől szebb. -
mester1987 #127 De ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor találok olyat, ami 2007-es és szebb :P -
mester1987 #126 Szépek??? 2007-ben lehet szép volt.
Inkább nézd meg mégegyszer, mert elég vegyes -
#125 Miért?
Szépek a texturák nincs ezzel semmi baj. -
mester1987 #124 Ez a megatextúra még nagyon nem forrt ki és még így lesz vagy 18-20 GB :D -
#123 Nem lehet minden a nagy játékokhoz mérten szép, de látszik az eltérés az eddigiakhez képest.
Az a baj hogy nem eléggé berendezett a környezet, aprólékosabb lehetne... -
mester1987 #122 Mondjuk ez a grafika még így is elég szar sőt...:S -
mester1987 #121 Kiváncsi vagyok hány órás játékmenet lesz meg hogy maradnak-e az RPG játékmenetnél vagy fix küldetések lesznek. -
#120 -
#119 ez gyilkos lesz! :)) -
#118 Wolfenstein: The New Order gameplay footage and video interview inside -
#117 Wolfenstein: The New Order Gameplay - QuakeCon
-
W B #116 Új képek. -
#115 Mégsem jelenik meg idén az új Wolfenstein. -
#114 Nehéz lesz a játék - sokféle nehézségi szint -
#113 Wolfenstein: The New Order - E3 2013: Walkthrough.
-
#112 Élő Gameplay -
#111 Kit fenét érdekel ez a gagyi történelem óra? rossz topikban nyomjátok. -
adler741 #110 Az Usa mindent elkövetett azért hogy Japán megtámadja,ergo hagyta, megvonta az olaj szállítását Japánnak, nem is tehetttek mást csak támadni.
1944 ben nem törhetett ki a háború a szovjet csapatok már fel voltak sorakozva a Német határ mellett , Németország ellen 1933 ota embargó volt bevezetve, semmilyen áru se ki se be.A nemzeti össztermék mégis megduplázódott 33 és 38 között ,kissé érdekes.El voltak szeparálva a világtól más gazdájuk volt mint a világ más részeinek pusztulniuk kellett.Valamilyen indokkal igy is ugy is megtámadták volna,azt a legkönnyebb találni,mint 1 világégés Lusitania gyanús elsüllyedése+ azt kezdték terjeszteni hogy a Németek csecsemőket vagdosnak a falhoz, ez elég is volt hogy az állampolgár önként dalolva a hazát szolgálva vonuljon meghalni. -
Drazse23 #109 Szerintem a fórum kezd kissé rossz irányba haladni.
Eredetileg egy videójátékról lenne itt szó és nem történelemről (ezzel semmi bajom) és politikáról kellene szólnia. -
Drazse23 #108 Japán természetes ellenségének az USÁ-t tartotta, ezért rá koncentrált és nem támadta meg a Szovjetuniót, amig előbbit le nem győzi. A kelet-ázsiai birodalom kiépítése volt Japánnak az elsődleges.
Mivel Hitler politikája a kedetektől fogva antiszemita volt, ezért a zsidó származású tudósoknak nem biztosítottak helyet (most nagyon finoman fejeztem ki magam) a német fegyverkezésben, tudományban, aki tehette külföldre menekült. Az USA jól fizetett és nem kellett a Gestapotól sem tartanuk.
Ez pont két olyan dolog, ami nemigen alakulhatott volna másképp.
De az,
Mi lett volna, ha a balkáni hadjárat miatt nem késik a Barbarossa?
Ha Hitler eredeti terveihez hűen 44-ben robbantja ki a háborút. (Ugye nagy flottafejlesztés volt tervbe véve.)
Feltehetnénk, még:
Mi lett volna, ha meg sem támadja a Szovjetuniót?
Ez utóbbi sem lehetséges, mivel a nácizmus legnagyobb ellensége a kommunizmus volt, így fel kellett azt számolniuk. Ráadásul ott volt még a "keleti élettér" elképzelése is. -
#107 a fél világot is el lehet eggyenként győzni.
ha már mi lett volna ha-nál tartunk akkor mi lett volna, ha Németország és Japán közösen egyidőben támadja meg a szoviet uniót ahogy azt a szövetségesek tettték európába?
Mi lett volna, ha nem áll az amerikaiaknak rendelkezésére az a sok német tudós akik a háború előtt emigráltak aztán nagyon komoly szerepet játszottak az usa kutatásiba a háború alatt? -
#106 és akkor mi lett volna?
semmi egyéb mint ami a szoviet unió volt a háború után.
-
adler741 #105 Németország nem nyerhette volna mag a háborút,csak ha atombombája van lehet azzal sem, ez a mostani rend nem adta volna oda nekik olcson inkább küldték volna mészárszékre az embereket.Ugyanúgy a másik oldal sem, az itteni beprogramozott robotok összecsaptak az ottani beprogramozott "robot" emberekkel.
Ez a játék arra lesz jo hogy a nácik bizony gonoszak, még a jövöben is, bizony ám ;
És bizony tegyük össze a kezünket hogy a mostani elitet szolgáljuk ki a fogyasztói bérrabszolga társadalomban,mérgekkel tartósítószerrel zabáltatva.
Ha a nácik nyerik a dolgot most ugyanez megjelenne fordított szerepekkel!?D)
-
Drazse23 #104 Hát a cím találó - The New Order.
Hitler 1942-ben kezdett beszélni az "Új világrendről", melyben egy 1000 évig fennálló Harmadik Birodalom fogja uralni a világot, de legalábbis Európát.
Végül tényleg új világrend született, de ez a tengelyhatalmak megsemmisülésével és a Hidegháborúval vette kezdetét.
Ha Németoszág nyeri meg a háborót - ez a történelem egyik legnagyobb, mi lett volna, ha? kérdése.
Egyátalán Németország megnyerhette volna a háborút?
Valószínüleg nem. A fél világ ellen nem lehet háborúzni.
Mindenesetre, azért el lehet gondolkodni rajta, hogy milyen lenne ez az "új világrend". -
#103 Az eleje fogott meg igazán. Elképzeltem egy világot napjainkban ha tényleg Németország nyerte volna a háborút! :) -
preziosi #102 -
#101 en szinte vegig toltam, nekem bejott, meg is vettem anno. -
preziosi #100 persze, ezzel csak arra akartam utalni, hogy ennek a játéknak bevallottan nem sok köze lesz a rtcw világához. -
Drazse23 #99 Ez még egy fokkal jobban néz ki, mint a 92-es, az exoskeleton egy fokkal hihetőbb, de röhejes lenne egy ilyen final boss. -
Drazse23 #98 -
#97 Robot az igen de egy cyborg nagyon ott lenne. -
Drazse23 #96 Ami közel 20 éve jó volt, az nem biztos, hogy most is megállja a helyét. Például egy minigunokkal felfegyverzett robot Hitler elég röhejesen festene 2013-ban. -
#95 Nekem kimondottan tetszett a 2009es rész. Hangulat adta el nekem az egészet. -
preziosi #94 a fejlesztők nem titkoltan az eredeti wolfenstein stílusát, hangvételét akarják modern köntösbe átültetni, és abban is volt mecha-hitler. -
#93 Úgy tünik én vagyok az egyetlen akinek tetszett a 2009-es Wolfenstein...
Az okkultizmus nagyon fog hiányozni mert az egész eddigi frencsájz gyak arról szólt, hogy akadályozza meg Blazkowicz a nácik ezen probálkozásait.
Jók lesznek a mechek is de pl az ubersoldat szerintem jobban illet ebbe a világba.