Wolfenstein: The New Order

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem most azonnal xD
Terjed az id tech 5, repesve várom mit tudnak a Rage után kihozni.
Doom 4, The Evil Withiin most meg ez <#eljen>
Myselor
de fasz vagy xd
szabii98
magaslabda, bocsi :$

I met God. She's black

grebber
A ruhák bírják még a játékok fontosabbak mindennél ;-)

Next PC upgrade: 2022

Ricsi234
Anyád..az lesz neked bazdmeg :D:D

szabii98
és a ruhákkal milesz?

I met God. She's black

grebber
"A játék az id Tech 5 engine-t használja" Akkor frankó lesz, kell!

Next PC upgrade: 2022

szabii98
remélem fasza lesz:O

I met God. She's black

Rayden02
Hát nemigazán,úgy tûnik!
Nekem a legelsõ amivel játszottam az a RTCW volt!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wedge31
Remélem az id Tech 5 motort azért majd normálisan optimalizálják mert a rage-nél nekem voltak problémáim.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tutituti
"Eva,auf wiedersehen"
"Mein leben"
És a "Hívjpapot" kiáltás a halálomig kísér.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

s1lkforrent
Meg gépesített Hitler<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

MerlinW
Az eredeti Wolfenstein 3D-el ('92) nem játszottál? Már abban is voltak robot nácik:)

[merlinw.org]

A 2. lép bannernak is <#eljen>
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Mondjuk annyiból "van remény" erre, hogy a Zenimax/id berkein belüli csapat ez a Machinegames.
*mikor a tankokat kellett védeni.
Mittudomén. A RCTW-ben is volt egy olyan feeling, mikor volt egy tank és õt kellett védeni.

Mindenesetre ez akkor lesz igazi siker, ha a régi hangulatot sikerül visszahozniuk vagy szarnak a szarba és amit sikerül...:)
Rayden02
Robot nácik? Na ez nekem új lesz!<#idiota>

Abban nem tévedtem az elsõ képek alapján, hogy újragondolják. :)
Mi az isten lehet ebbõl???
Mondjuk az egy jó ötlet, hogy lehetnek robotjaink "egy altenatív síkon"?! :D
wedge31
A teaserek kapcsán felvetõdött találgatásoknak megfelelõen a Wolfenstein: The New Ordert a Starbreeze egykori tagjaiból álló MachineGames fejleszti, a megjelenése pedig az idei év negyedik negyedében várható PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és next-gen konzolokra.

Az új Wolfensteint divatosan a sorozat \"újragondolásaként\" emlegeti a Bethesda, a játék ennek megfelelõen a második világháború után, a hatvanas években játszódik. A történelem persze itt máshogy alakult, a nácik megnyerték a nagy világégést, övék a világ, B.J. Blazkowicznak tehát megint lesz feladata bõven: küldetéseink alatt náci erõdítményekbe szivárgunk be, és még néhány szuperfegyverhez is hozzáférünk majd.

A játék az id Tech 5 engine-t használja.- GK

http://www.youtube.com/v/BPRTJ3cgsPw?hl=hu_HU&version=3

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

← ElőzőOldal 12 / 12