Wolfenstein: The New Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Terjed az id tech 5, repesve várom mit tudnak a Rage után kihozni.
Doom 4, The Evil Withiin most meg ez <#eljen>#eljen>
Nekem a legelsõ amivel játszottam az a RTCW volt!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Mein leben"
És a "Hívjpapot" kiáltás a halálomig kísér.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
[merlinw.org]

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Mindenesetre ez akkor lesz igazi siker, ha a régi hangulatot sikerül visszahozniuk vagy szarnak a szarba és amit sikerül...:)
Mondjuk az egy jó ötlet, hogy lehetnek robotjaink "egy altenatív síkon"?! :D
Az új Wolfensteint divatosan a sorozat \"újragondolásaként\" emlegeti a Bethesda, a játék ennek megfelelõen a második világháború után, a hatvanas években játszódik. A történelem persze itt máshogy alakult, a nácik megnyerték a nagy világégést, övék a világ, B.J. Blazkowicznak tehát megint lesz feladata bõven: küldetéseink alatt náci erõdítményekbe szivárgunk be, és még néhány szuperfegyverhez is hozzáférünk majd.
A játék az id Tech 5 engine-t használja.- GK
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.