5
-
retardtomsolooo #5 tomsolo és shadoweyes faszopó buzik -
Evoluti0N #4 A felső kettőt várnám én is, ha lenne konzolom, de mivel nincs, így nagyon nincs miért várnom őket. :) Ami pedig a Watch Dogs-ot illeti, arra is nagyon kíváncsi vagyok, de a Remember Me megjelenése aktuálisabb. Ilyen erővel beírhattam volna a Dreamfall Chapters-t, csak az meg legkorábban jövő novemberben jön :D -
#3 hát én nem ezt várom a legjobban hame a kovetkezőket:
beyond two souls
the last of us
es persze a mar emlitett watchdogs.
kar hogy pcre nem mind jon ki :\ -
Evoluti0N #2 Nagyon várom a játékot. Bejelentéskor még elég B kategóriásnak tűnt az akkori videók alapján, de most, a megjelenés felé közelítve, egyre biztatóbb anyagokat osztanak meg a fejlesztők. Számomra egyértelműen az idei év egyik legvárósabb játéka. Szerencsére már csak 1 hónap van a megjelenéséig. :) -
Inquisitor #1 Az alapötlet nagyon jó, de normális, hosszú tartalmas játék fejlesztéséhez szerintem nincs erőforrásuk. Azért az a 4 pont elég sovány így leírva a játékmenet szempontjából. A harcrendszer meg tetszik, az ONI-ban volt olyan, hogy a főellenfelek mozdulatait megtanulhattad és később kombóban használhattad. De ha ez egy csőjáték lesz, amolyan interaktív videó limitált emlék kavarással és némi közepes verekedős résszel, akkor nem sok jót jóslók neki egy Watchdog árnyékában.