7
-
#7 A Jurassic Parkban Stan Winston modelljeivel dolgoztak, a dínók nem CGI-vel készültek. Olyan látványra akkor a CGI nem volt még képes, csak kiegészítette. -
sempron07 #6 Nekem is meg kell, hogy erősítsem: fantasztikus munkát végeztek a Jurassic Park konvertálásával. Néhány 3D-ben forgatott film is megirigyelhetné.
Persze nem egy Dredd 3D vagy Avatar, de azért bőven elfér a sorban. :) -
TomecK #5 A jurassic parkban ugye a dinók voltak a "főszereplők" azokat eddig is modellezték, csak újramodellezték őket, majd 3D-be "konvertálták a filmet". -
Atyuska #4 A felkonvertált 3D filmek minősége meg sem közelítheti azt a minőséget, mint egy jó eredeti 3D-sé, hacsaknem majd annyi energiát nem őlnek a 3D modellek létrehozásába, mint egy új film esetében. -
#3 jurassic park 3d-je nagyon szep lett es jo, a legjobbak kozott van , ha nem a legjobb. Remelhetoleg sok film megorokli meg ezt a felkonvertalos technikat. -
#2 Májusi nagy durranás egy feltételezett nagy bukás, ugyanakkor a Másnaposok 3 előreláthatólag nem lesz olyan sikeres, mint az első kettő? Ha az első kettőtől hasra estem volna, megnézném, a baj csak az, hogy én már az első kettő hatalmas sikerét sem értem. A másodikét semmi esetre sem, ugyanaz, mint az első, csak máshol, kicsit keményebben, de a poén már elmarad, fájóan semmi új nincs benne, még egy tipikus rókabőr folytatáshoz mérten sem.
Újságíró fail: "Végre lesz miért moziba járni, hiszen a tavasz végével jönnek a folytatásfilmek, a tömegeket más úgysem érdekli. Persze jó filmek is lesznek."
Ez így ebben a formában természetesen igaz, de nem illik egy ekkora oldalon leszólni az olvasók jó részét. -
morden2 #1 Néha az volt az érzésem, mintha egy angol szöveget google fordítóba bepakolt volna a szerző és a végeredményt kirakta volna cikknek...