13
  • Gulyu84
    Biztos nem csak a kontrollered jelzi majd hogy közeleg a game over, dizájnnak meg nem lehet rossz ha lenézel egy golyózápor után és vörös festi be az ember hasát, nem egy világmegváltó dolog persze, de kis apróságnak elmegy
  • SlickAdam
  • Evoluti0N
    Azt, hogy mi a fenének mutatja az életerőt a kontrolleren, amikor úgyse nézzük játék közben. Most komolyan el kell magyarázni? :D
  • SlickAdam
    uristen... akkor mirol is szol egeszen pontosan es mirol is beszeltetek?

eszem megall ...
  • Evoluti0N
    Mi van? :D Ki beszélt itt a kontroller ledjének lámpaként történő használatáról? Egyáltalán nem erről szól a cikk és nem is erről beszéltünk. Egyébként is a monitor/tv sokkal jobban megvilágítja a szobát, mint egy kontroller ledje, ha már mint fényforrást említed.
  • jackoneill90
    Esetleg küldhetne olyan jeleket az agyba, hogy érezze az ember ha lövés éri a játékban. rezgés nem kell.
  • SlickAdam
    mire a fej?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyszerűen felfogtad a lényeget...
  • SlickAdam
    ugy latszik nehezen tudjatok elkepzelni, hogy SOTETBEN jatszotok es az a butuska led halvanyan megvilagitja a kornyezetedet... (eleg csak a move-ra gondolni, mar-mar lampakent mukodik, ez meg ugye joval kisebb fenyforras, de elegendo lehet)
    nappal meg nyomas piknikezni.:P
  • Tinman #4
    Ekkora failt... te k. élet... nem semmi

Az életben nem néztem még le a controllerre... minek? Miért? Hogyan? Mikor? Vááááá!!!
  • Evoluti0N
    Lol. Ölmagasságban szoktam tartani a kontrollert játszás közben és soha nem nézek rá közben. Főleg ha tudom, hogy kevés az életerőm, kész öngyilkosság nem a képernyőt nézni a legnagyobb akció közepette.
  • Szefmester
    Nettó baromság ez az ötlet. Senki sem akar lenézni a képernyőről egy akció közepén hogy megnézze a kontrolleren hogy mi van. Ezért van a hud, gyakorlatilag erre találták ki. Lőszerszámlálónak még csak csak elmenne, de életerőnek nem. Az ember érzi ha fáj valamire ezért azt nem szokás figyelni, de a lőszerkészletet a tárban már érdemes nézegetni.
  • PetiX87
    őőő.. ki az aki játék közben a kontrollert nézegeti? Én legalábbis inkább mindig a képet nézem.