Candy Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
leírták elõttem a módszert, mielõtt nekifutsz ments egyet, utána invuln és major potikkal kombózz, esetek 80% ban esélyed sincs eljutni mert úgy adja a bugokat, ha mégis eljutsz god poti és nyomj le minden gombot, ha meghalsz akkor f5 el frissíted az oldalt és nem kell várni, nekifutsz megint

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DarkHorSe
IMP az milyen poti?

Swedish people are albino monkeys

Zomil
Köszi, közben már sikerült rájönni, most a dev legyözésével szenvedek, de nem sikerül eljutnom hozzá 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Metalmilitiakid
amikor ráérsz a kompra turtle poti, nekem is 4 alkalomba telt mire rájöttem 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zomil
Dev moat-nál mit kell csinálni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Metalmilitiakid
GMOOH potiont kell nyomogatni és egyszer bedob hozzá

esgerus
Nincs vmi gyorsabb módja a cukorka nyalókává alakításának?
Van 10.000 milla cukrom és marha lassan alakítja át. :C

DarkHorSe
cow king merre van?

Swedish people are albino monkeys

tutituti
Level 1: you get 1, 2 or 3 chocolate bars. Not very useful at all, since you can't coat your sword any more than you already did.

Level 2: You either pick all the candies you had thrown down (hello, five seconds rule?), talk to a shoemaker or journalist who gives you a lot of candies, or increase the production limit of your lollipop farm.

In this latter case, you'll be able to take it up to 10000 lp/sec, with something like 1,700,000 lollipops planted. Just keep clicking that '1000' button.

Level 3: Your sword level decreases by 3 (not often), or it increases by 1 (more often), or your candies are multiplied by three (more often).
This is how you can get to ridiculous amounts of candy once you have enough lollipops to run this bug many, many times (which, granted, might take a while).

And by ridiculous I mean in the order of 10^70. You should start with a big amount for this to be more effective.
(For instance, right after beating Developper's computer again.)

This bug can also give you the wonderful Sword of Liflamesummoning (just once).

(lvl 7 elvileg 10 trillió lp kell.)
és a többi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
10mlp a következõ 100mlp és így tovább. Nekem most 10.000/sec+amit konvertálok, de még így is sok idõ.
tutituti
ez asszem lvl 3 vagy 4 adja csak.

lvl 7 bug a mókás azt olvastam

wantonly
A Sword of Liflamesummoning kardot ti meg tudtátok szerezni? A Level 1-2 bug nem adja be.
tutituti
lvl2 mikortól jön?

You currently have 5.3 mlp.

most konvertálok át 2 milliárd cukrot

wantonly
Hehe. Van egy ilyen "Level 2 bug", kicsit megnöveli a termelést. 😄

Lp planted : 1729000
Production : 10000 lp/sec

Viszont a hatása csak a következõ betöltésig tart.
DarkHorSe
recept, 18000 candies, mix them until your arms hurt

You made 9 invulnerability potions !
You made 100 superman potions !

<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
nem

danyi2
Az életadós kardot valahogy átlehet kovácsolni mássá?

Steam: zboard25

wantonly
GOD = Invulnerability potion (sebezhetetlenség)
DarkHorSe
mi az a god poti?

Csero90
lvl 3as bug(candy háromszorozás) párszori eredménye You have 743897535458884 candies! a lvl 4-es bug meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kamu bug, elveszi a lollit de nem ad semmit

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Metalmilitiakid
az a gyengéknek való akik nembírják kinyírni yourself (saját magad) anélkül 😄

DarkSector
Ez mi?

Surpass yourself 1000lp? erre mit adna be?
Új fejlesztés

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
NA VÉGRE sikerült 813 élettel, megettem a cukrokat mert mindig 0 élettel jutottam el a végéig, azt mondom leszarom vesszenek a cukrok.

Megvan a HELL, remélem a többi könnyebb lesz.

DarkSector
A kibaszott kurva életbe, nem öli meg 1 GOD...ez gáz.

DarkSector
csak az a gáz ha nem én csnálom az nem az igazi. 😄

DarkSector
Most összevissza nyomtam és a DEV-hez értem, nyomtam a GOD-ot bazdmeg és 0 - 0 HP-nk lett mindkkettõnknek, vicces.......

Anyám.

Csero90
sWORD OF LIFE-TÓL BIZTOS JOBB...IGAZ H ELSÕ SZINTÛ DE NEM SOKAT ÉR FEJLESZTVE SE....MAJD A SWORD OF Liflamesummoning

wantonly
Most nyomtam le Chuck Norrist poti nélkül. 13.000HP, maradt 7.500, ennyit tudott leütni. 😄

Jó ez a Sword of Flames ezek szerint.
Csero90
You have eaten 10762752222 candies! Ez 21ezer valamennyi HP...ennyi elég "mára"....úgyhagyom konvertálni éjszakára xD "holnap" este 8szorozás és lvl 5 bug a cél xD <#wave><#banplz><#email>

wantonly
Én is úgy szoktam kattintgatni, mint a hülye. Többször egymás után, hogy tutira érzékelje. 😊
tutituti
elküldöd valakinek a linkedet.megcsinálja max.
vagy próbáld más böngészõben

DarkSector
Minden az elsõ falon múlik a többi kutyafasza lenne.

DarkSector
Van mikor beadja, de van mikor nem.
IMP-et asszem 2-3x adta be, van hogy duplaklikkelek már hogy aktiválja azt a baszott itemet.

DarkSector
Asszem nem idegesítem magam, hihetetlen még az elsõ falig sem jutok el, de már tudom hogy azért mert az itemekre hiba klikkelek nem adja be.

wantonly
Próbáld ki a The peaceful forestben vagy valami nyugis helyen. 😄 Ott se adja be?
Csero90
Folyamatosan farmolom... egyedül a "devil" bugnál(amelyik a religion-t használja fegyverként) és a devnél érdemes GOD potit inni...

DarkSector
Rányomok a scroll-ra és nem adja be...hihetetlen.

wantonly
Tényleg, mekkora poén már ennyi HP-val a DEV-et farmolni. Így már nagyon könnyû, szinte potit sem kell elnyomnom.
DarkSector
van mikor nyomok a itemre de nem érzékeli, ez is baj...vagyis ezért nem megy. hiába nyomom nem megy.

wantonly
Az IMP az scroll ezért külön cooldownja van, úgyhogy a HP, GOD poti nem zavarhat be.
tutituti
na meglett megint a dev.most többet adott. 😄
majd akkor írok ha Csero90 példáján leöltem poti nélkül Csáknoriszt

DarkSector
Rájöttem mi a baj, nekem nem idéz meg IMP-et.
Hiába nyomom be

DarkSector
áh akkor nem lenne értelme, azt max kiváncsíságból nézném meg ha utána abbahagynám a játékot, de ha ez nem fog meni, akkor nem is leszek kíváncsi. 😊

Csero90
Chuck-nak maradt 6 hp-je amikor potionok nélkül próbáltam lenyomni
hát nah, kevés az a 17000

tutituti
mondanám hogy csalj de én nem tudnék úgy aludni 😄

DarkSector
Jó akkor azt kivéve. 😄

Csero90
Hellre hiába a sok HP ghostok leviszik 10-re másodpercek alatt...ott reflex szerencse meg gyakorlat kell ezután is!

DarkSector
😊

tutituti
hú tényleg!

bár most megnéztem sárkányt poti nélkül öltem le.azért ennyi hp mókás.farmolom a dev-et aztán hátha lesz megint ennyi