758
-
#638 jaja -
#637 megvettem a compasst de nem tudok vándorolni.kell ahhoz hús isa smokehouseból? -
#636 ha már elég sokan vagytok akkor kevés a veszteség, legalábbis ahogy észrevettem minél kevesebben vagytok annál több ember hal meg -
#635 hát az a valami az vas bányában cseppet agyonvert :D -
#634 buzi beast,leöli a falu lakóit.. -
#633 na végre van fegyver, van fáklya gyűlnek a dolgok -
#632 compass előtt én feltornászom magam elég rendesen.megveszem a cuccokat amennyire lehet. -
#631 10-nél többet nem lehet kirakni (kiírja, hogy more traps have no effect és szürke lesz a gomb) -
#630 hmm kiraktam és azt írja 10nél hogy többet értelmetlen kirakni.
A vándor kereskedőknek is érdemes odaadni a dolgokat mert Perkeket adhatnak(több fa meg ilyesmi gondolom) ezt prohardveren olvastam. -
#629 már csak 150 fa és workshop 26/10 el :D -
#628 nekem jelenleg 3, de ami 7 volt csak a szörny elviszi, am sztem 10 felett lesz annak is vmi pluszja csak még nem raktam soha ki 10 felett -
#627 ki mennyi trap-et rakott le?
6 baited van kinn nekem most. lehet erre kéne boostolni a fur miatt. -
#626 jaja,fáklya lesz meg víz meg dárda armor stb -
#625 már csak kétszáz fa és megvan a workshop -
#624 jaaaaaa megvan hogy elviekben 1 lépés 1 víz, amit nem vettem észre és ha elfogy akkor kifekszem -
#623 valami furcsa ebben a mászkálásban, olyan mintha visszalépésnél instant halnék, megyek előre harcolok, mászkálok, lépek egyet vissza és world fades -
#622 viszont a workshop is kell, mert sztem ott tudsz majd armor-t meg fáklyát csinálni, mert találtam barlangokat, meg bányákat ,de nemtok bemenni mert sötét van sztem -
#621 450 a kövi hut...nincs semmi fám. -
#620 most már nekem is csak a workshop kell, minden más megvan -
#619 akkor azt veszem meg és még várok a fára picit.köszi -
#618 kell a compass miatt akkor mehetsz vándorolni -
#617 workshopra gyúrok,trade shopot kihagytam. -
#616 pop 20/20
charcutier 1
gatherer 6
hunter 12
trapper 1 -
#615 Én így, de nagyon kéne fa :D
bait 47
cloth 3
cured meat 35
fur 530
meat 31
scales 5
teeth 36
wood 142 -
#614 pop 17/20
gatherer 5
hunter 10
tanner 1
trapper 1
jelenleg így állok
-
#613 érdekes, kattintásra kell harcolni, vihetsz magaddal x dolgot, amit sztem majd a ruhád befolyásol, esik loot de csak annyit vehetsz fel amennyi helyed van, érdekes -
#612 hohó megvettem és úgy látszik indul majd a harcolós rész, mert most már kell az armor, meg a füstölt hús meg ilyenek -
#611 most épp iránytű vásárlásán ügyeskedem, amihez kell 400 fur, 20 scale és 10 teeth -
#610 fur, teeth, scale, meat, csak mindhez építeni kell -
#609 Ahogy nézem, ha legyőzöd a bestiát az ad 100-100 furt/meatet. Amúgy fán kívül ti használtok valamit? Többire én nem állítottam rá senkit. -
#608 ok véletlenül bezártam.de folytatja ahol az utolsó mentésem volt
-
#607 amúgy rájöttem, hog ahogy építed a dolgokat érdemes úgy kiosztani az embereket, hogy egymás 0 ra hozzák, pl kapok 5 fa/10s a hús füstölő elvisz 5 fát meg 5 húst/10 s a vadász hoz 5 hús/10 sec és még fur t is kapok pluszba -
#606 Nekem is, csak valami bestia mindig szétszedi a csapdákat :D
fú most nézem hirtelen lett 100 meat és furom, raj -
#605 16 ember most építem a köv hut ot :D -
#604 há mittomén?
nem mertem kilépni :D
elvileg ez is cookiesba menti ahogy eddig.
na már dolgozik nálam 7 ember.
úgyhogy lassan automatizálódik a dolog.most kell az upgrade hogy többet termeljenek.kicsit simcity szerű ahogy írták meg lassabb de nekem tetszik -
#603 de honnan tudja hogy én éppen melyikkel játszottam ha kilépek ?? -
#602 automentés megy.
ugyanúgy megy mint a candyboxnál,visszalépsz és onnan folytatod. -
#601 Zárd be és nézd meg, hogy folytatja-e ([apro]én nem kockáztatok ) -
#600 azt én is észrevettem, de mit ment meg hova ? :D -
#599 Nekem néha kiírja jobb felső sarokban, hogy "saved". Aztán ki tudja ez mit jelent :)