9
-
Macropus Rufus #9 lehet nem jól értettem, de ez a megosztó a szerzők álltal felőltött anyagot osztja meg, a youtube-on meg lehet jogdíjjas cucc is.
De jogos az észrevétel: velem már többszőr előfordúlt, hogy maga a videó nem volt megjeleníthető az adott ország területéről (ez Magyarország volt)
-
Etinger #8 Így van. "Rossz PC Játékos" FreddyD készített egy 5 perces szösszenetet az "új" youtuberól, sok hibája szóbakerült ott. Monopolhelyzetben vannak, de fos lett az egész. -
Coral Springs #7 A youtube -ot sokan nem azért használják mert jó, hanem azért mert egy kényszer. Ha lenne egy hasonló forgalmú konkurencia ami jobb, minden bizonnyal gondolkodás nélkül váltanék. Én 2008 óta vagyok aktív videófeltöltő, tehát nagyjából van rálátásom a dolgokra. Mint valami szinuszgörbe... Például az előző két évben nagyon jó volt az oldal, majd 2012 vége fele pedig megindult egy kőkemény lejtmenet, ami azóta is rendületlenül tart. Az új külalak valami hányinger, az oldal működése pedig előfordul hogy használhatatlanul bug -os, a jogvédelmi szankciókat ne is említsük. -
gosub #6 Ezzel le lehet tiltani a videó felületen lévő ablakokat? Pl ezt:
Caillou
Nálam itt mindig van két ablak, amiket nem tudok eltüntetni. -
#5 A youtube videók alatti reklámok megszüntetésére ajánlott add-on program, szinte MINDEN normális böngészőhöz:
Adblock Plus! -
duke #4 Szerintem egy nagy szar, legtobbszor nem lehet lejatszani a vimeos videot.
Mondjuk a youtubbol is kezd elegem lenni, hogy allandoan azokat a kis ikszeket kell vadaszni, hogy menjen a lejatszas. -
#3 Illetve, hogy nincs tele most még annyi szeméttel. Ha keresel valamit akkor nagy valószínűséggel a témának megfelelő találatot kapsz. A kreativ videósok meg szinte csak ezt használják, így tanulásra sokkal ebből a szempontból is sokkal jobb mint a youtube. -
bunny #2 vimeo nagy előnye, hogy -még- nem genyázik pl. a hangsávokkal. A Youtube-on bármikor belefuthatsz, hogy eltűnik a videód alól, mert úgy döntöttek jogvédett. Ez a vimeo-nál nincs jelenleg. Mi is prémiumot vettünk egyébként pont emiatt, ez még használható nem úgy mint a youtube. -
Yodafon #1 videomegosztó folyamatosan növekszik... Jönnek a fizetős videók
Inkább idáig növekedett