136
Szélesvásznú zombiapoklaipszis.
 • Infrath
  #136
  ah! leeset, de nem tudom törölni
  miért nem magyarul van írva a címe ha már .hu ? esetleg zárójelben az angol

  google ezt adta, nem néztem a kategóriát
  sorry
  Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.05.25. 13:12:09
 • Infrath
  #135
  sajnálom, én nem értem
 • Infrath
  #134
  ennyi toxic játékost még nem láttam egy játékban..
 • toysoldier
  #133
  Fórum Tv, Mozi, DVD
 • Infrath
  #132
  sziasztok! lehet reedit re kéne inkább mindegy..
  itt van egy érdekes videó hogy kéne változtatni rajta
  tehát hogy csak zombi által halt ember dobja el az itemek
  ez lehet köztes megoldás lenne
  vagy 3 vagy több ember csak private ba tudja nyomni, Public ban nem
  https://www.twitch.tv/videos/630141509
  ezt már wwz forumra is kiirtam vagy 3 napja várom hogy hogy ellenőrizzék és kirakják..

  és itt van még egy
  csak a magyarok részére! ez egy normal mode run a napi challenge el
  https://www.twitch.tv/videos/631382670
  Utoljára szerkesztette: Infrath, 2020.05.25. 11:23:23
 • JonasSandor
  #131
  Ez az ingyenes verziója most az eddigi cuccok is bennevannak? Bezsebeltem ha már ingyenes lett.
 • Rocco27
  #130
  Nos lehet, hogy ismétlődik a pálya, de 3 pálya 3, 1 pedig 2 részből áll. Igaz a pályák fixek, de minden más változó. Nincs két egyforma kör! Ha pedig meguntad a Story módot, akkor a Multiplayerben van egy rakat különböző játékmód.

  Szerintem 9/10-es. Megjelenés napjától kitűnően fut (bárcsak minden játék hasonlóan startolna), jól fel van építve a játék, lenyűgöző, hogy nem 5-15 zombi próbálja a zombivilágot bemutatni, mint szinte az összes zombis játékban, hanem itt százával is özönlenek, ami egy teljesen új játékélményt kínál már önmagában is.
  Amiért nem 10/10-es számomra, mert nincsen privát szerver, esetleg map&mod támogatás, ami hosszabb és változatosabb életűvé tehetné a játékot. Ezen túl egy kicsit még sajnálom, hogy a pályákon nincsenek nagyobb elágazások, melyek minden pályát még változatosabbá tehetnének, jelenleg túl lineárisak. Egy-egy helyen max. a bal vagy a jobb oldali hídon, úton, stb. futhatsz, szóval nincsenek mellékutak kidolgozva. Ez még sokat dobhatna a pályákon.
  Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2019.04.22. 12:42:55
 • JonasSandor
  #129
  Számomra csalódás 4 rövid pálya és ez ismétlődik állandóan, hanyas szint a max?
 • JonasSandor
  #128
  Kijött a játéka vélemények róla?
 • NovaTerra
  #127
  Egyszer meg lehet nézni. Bőven nézhető kategória. Kicsit rosszabbra számítottam. 2 órában nem nagyon lehet több mindent belezsúfolni, ha meg akarják mutatni a globális helyzetet. Hisz a történetet nem viszi tovább, hogy megmutatják x városban is ez van, y-ban is, csak a perceket. Ami fura kicsit, hogy Pitt valami szuper szakértő, válságkezelő ember. Ok. Legyen. De a világ megmentésére indult kutatócsoport konkrétan két darab emberből áll. Az azért fura.
  Nekem nincs bajom azzal, hogy itt rohantak a zombik, míg máshol vonszolják magukat. Mindkettő ugyanolyan fikció. Szóval a zombifal sem hihetetlenebb, mint bármelyik zombis "baromság". Sőt a gyors zomgbik, a gyors átváltozások félelmetesebbek és jobban fenntartotta a feszültséget.
  Nekem egyáltalán nem hiányzott a hatásvadász kibelezések, meg mutassuk meg, hogy eszik az embereket. Walking deadben sem bírom, hogy folyik a vér ezerrel, csurom véresek, de nem gond az nem végzetes, csak a harapás. Itt legalább Pitt rögön kiállt a ház szélére.
 • Renegade
  #126
  hehe, a film angol wiki-én külön bekezdés van a TEK-es fegyver elkobzásról, ami a TEK angol nyelvű wiki-ére mutat, ráadásul a TEK wikin is szép nagy bekezdés van erről, a fiaskóról :)
 • Victor1103
  #125
  Kb ez olyan volt mintha a Ps3-as The Last of Us filmverziojat lattam volna. Meg a zombik is ugy nyognek benne ilyen klikkelos hangon:D Ennek ellenere a tortenet elegge egyszernezos volt a zombifal egy eleg nagy blödseg... 6/10
 • cylonflatus
  #124
  Értem én, meg nem is vagyok már annyira fiatal, jó pár filmet elfogyasztottam már, tisztában vagyok elég sok dologgal és nem is új ez, régen is beleszóltak mecénás oldalról a vágásba, ha egy picit is úgy érezték van valami azon a fránya celluloidon ami a kasza útjában állhat, az ideológiai indíttatásból elkövetett újravágásokról meg ne is beszéljünk. De ahogyan és amilyen módon teszik azt mostanában... ennyire durván zsugori, lélektelen és pitiáner szinten.
 • Renegade
  #123
  sajna ilyen világban élünk, ezt szinte mindenre ráhúzhatod, lehet te sem döntenél másként:

  ha a Pg13/18 befolyásolja, hogy te a beletett X-ed helyet, 2 vagy 3X-et kapj vissza akkor azt fogod választani, sok esetben ugyanez áll a bérrabszolga tartás, génmódosított növény (meg még ki tudja hány iparág) esetében is.
 • cylonflatus
  #122
  Azért ez valamilyen szinten elég szánalmas és elkeserítő, hogy lassan, de tendenciózusan a moziban is ugyanaz a tempó mint a tévében, "szakértők" serege szól bele a vágásba, csak hogy beerőszakoljanak egy filmet egy alacsonyabb korhatár besorolásba, vagy mert az arányok eltérnek a valami hülye által patikamérlegen kiporciózott és táblázatokba, diagramokba csomagolt "tutisiker" receptúrájától. A filmeket meg úgy, ahogy azt a készítők elképzelték már csak úgy lehet megnézni, ha megvárja az ember a lemezes kiadást. Persze csak ha szerencséje van, és nem kell sorba várni movie cut, extended, collectors, directors cut kiadásokat, hogy úgy lássa az ember, ahogy azt elsőre szerette volna.
 • Renegade
  #121
  akkor nekem szerencsém van, mert ezt néztem :)
 • Prof William
  #120
  Már kint van a Blu Ray Extenden - Uncut verzió is.

  A filmek topicba már egyszer leírtam, szóval ide már csak bemásolom.

  Jót tett neki hogy kibővítették olyan 7-8 perccel + jobban megmutattak olyan jelenteket amit a filmben kitakartak.

  Vériszapos mészárlásra persze senki se számítson de azért jobban megmutató és véresebb lett néhány jelenet. A Izraeli kézamputáció például meglepően jobb így hogy egy 5 centivel lentebb húzták a kamerát. :)

  A bővített jelenetek szerintem jobbá tették a filmet. Kb minden akciójelenet kibővül legalább 1 perccel, valamint a történet jó pár pontján beiktatott 10-20 másodperces pluszok éppen annyit adnak hozzá hogy javítsák az összképet. Pl a Philadelphia outbreak jelenet sokkal jobb azzal a kellő helyeken be-beszúrt olyan 1 percnyi plusszal mint a filmben. A apartmanos menekülés, vagy éppen az Izraeli jelenet is SOKKAL teljesebbeken tűnik így + szinte minden olyan jelenet is visszakerült, amit anno hiányoltam, hogy a trailerben benne voltak a filmben meg nem.

  Véleményem szerint jobb lett a bővített-vágatlan film. A moziban sokkal szívesebben néztem volna ezt a verziót.
 • Renegade
  #119
  na én csak most néztem meg, így a spoiler mögötti szösszenetet csak most olvastam el, egyet kell, hogy értsek a leírtakkal :)
 • Prof William
  #118
  Ha minden igaz, a BR verzió vágatlan és bővített lesz.

  http://aeonflux.blog.hu/2013/08/03/bd-n_vagatlan_valtozatban_erkezik_a_z_vilaghaboru#more5443465

  Plusz 10-15 percnyi zombiapokalipszist el tudnék még viselni.
 • cylonflatus
  #117
  B.Pitt szereti a Walking Deadet :)
  Rick a WWZ-ben
 • pett3rson
  #116
  Hali!

  Még tegnap akartam megírni a saját kritikámat, de aztán elfelejtettem :)

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Inkább így folytatom, mert van pár olyan dolog amit muszáj vagyok beírni :)
  Szóval, kezdem azzal, hogy tetszett is meg nem is :) Őszintén szólva többet vártam az alapján amit mondtatok, de azt hiszem ez az Én hibám, már túl sokat várok el a mostani filmektől. Nehéz már igazán jót alkotni.

  A zombis kategóriában egyedülálló, az biztos. Ami nagyon tetszett, hogy a főbb mellékszereplők nem halhatatlanok és a legváratlanabb pillanatokban is beüthet a krach. Ami nem, az az, hogy Brad Pitt viszont nagyon sok olyan szituba keveredik amitől már "hiteltelenné" válik az egész, mert ugye Ő meg megússza mindet. Tudom, hogy Ő a főszereplő, de ha nem raknak bele ennyit, csak a közelébe van mindennek és úgy történnek ezek vele - mint ahogy erre is van példa sok - az is bőven elég lett volna. A legnagyobb baki nálam a repülő lezuhanása...csak Ők ketten és pont ők ketten maradnak életben? vagy csak egyszerűen feleslegesnek lett titulálva, hogy legalább pár életben maradott még feltűnjön? hát nekem ez így nagyon nagy pofon volt, mert a film eddig a pillanatig nagyon hihető volt.
  Egyébként a könyvből ez az életszagúság, halandóság, önfeláldozás, hősiesség, az egyén küzdelme az nagyon jól át lett ültetve, talán ez viszi a hátán az egészet. A katonák azok nagyon jók, nagy arcok :)

  Tovább nem nyújtom, jöjjön a vég, amivel megint nem voltam túlságosan elégedett, bár ha ennél rosszabb volt a másik verzió akkor még szerencsénk is van. A kutatólaboros rész amikor lopakodnak az nagyon ott van - tulajdonképpen egész végig fent van tartva a feszültség a filmben és ez is egy jó pont, jó nagy piros pont -, viszont ez a beoltom magam egy kitudja milyen vírussal..hát nekem ez nem gyere be. A párom ilyennel foglalkozik, bár Ő nem volt hajlandó megnézni a filmet Én meg nem tudtam neki elmagyarázni pontosan mi történt, azért lényegében az jött le, hogy ez tökre működhet. mármint hogy beoltja magát aztán meg megkapja az "ellenszert" :) de nekem akkor sem tetszik :D
  ami itt tetszett az maga a zombi aki az ajtónál áll. hát az a fogvacogtatás, az nagyon ütött :D  Nah, szóval még ennek le kell ülepednie és talán még párszor megnéznem, hogy valóban el tudjam dönteni most melyik oldalra álljak, de egyelőre azért több a pozitív élmény, attól a pár bakitól eltekintve nagyon izgalmas és pörgős film, volt pár rész amikor még Én is hátrahőköltem, meg beszartam :D

  Számokkal? 7/10 :)
 • Prof William
  #115
  A boxofficemojo szerint a World War Z világviszonylatban jelenleg $259,022,000 -nál jár ami elég impozáns egy zombifilmtől. Meg úgy általában...

  Jobban teljesít a vártnál.

  http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=worldwarz.htm
 • pett3rson
  #114
  ohh, shit...

  WWZ kritika
 • pett3rson
  #113
  Jó kritika a filmről, kb ugyanaz amit eddig írtatok, csak bővebben. Most már alig várom,hogy megnézhessem, eddig többnyire pozitívan csalódtak benne.

  http://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20130627-miert-nincsenek-zsido-zombik-z-vilaghaboru-kritika-world-war-z-brad-pitt-marc-forster.html
 • RedRiot
  #112
  Számomra is kellemes csalódás volt, gyengébbre számítottam. Valóban nem sok köze van a könyvhöz - adaptációként megbukik, de látványos és szórakoztató akciófilmként jelest érdemel.
  Nagyon jó hogy nem ült le a cselekmény egy percre sem. Nincsenek hosszú fejtegetések arról hogy milyen szerveket támad meg a vírus, hogy pontosan milyen élettani állapotban vannak a zombik - az ilyen áltudományos fejtegetések (idegesítő nerd tudóskarakter!) más zombifilmekben is csak arra "jók" hogy megtörjék a cselekmények sodrását. A WWZ készítői kikerülték ezt a csapdát.
  A látvány hibátlan: hatásos kamera-szögek, erős CGI - nincs erőltetett felturbózás idétlen színes szűrőkkel, képregényszerűen kontrasztos képekkel. Valahogy olyan életszagúvá, hihetővé válik amit látunk.
  Ami nekem negatívum volt hogy Pitten kívül nem igazán vannak karakterek, kidolgozott figurák.
  Posztapóka szálból magam is elviseltem volna kicsit többet, de mindent összevetve jó a film. (Azért az Elysium szerintem lenyomja majd.)
  Szinte biztos hogy lesz folytatás - abba talán majd a készítők kicsit többet merítenek az eredeti regényből.

 • qper
  #111
  Beültem a 15.30-as előadásra a Pólus Moziban, sok jóra nem számítottam, csak az elmúlt napok pozitív kritikái és a rottentomatoes győzött meg, hogy "első napos" megtekintés legyen.

  Rövid kritika:

  Ambivalens érzéseim vannak, ami inkább a negatív tartományba leng ki. Sok-sok meggyőző jelenet volt.
  Ami baromira hiányzott az a vér és az apokaliptikus hangulat. Nem feltétlen egy gore horrorfilmre vágytam, de a zsáner megkívánja szerintem, hogy pár liter vér elfolyjon a vásznon a film alatt (pornófilm sincs dugás nélkül, nem igaz? )

  Ami tetszett:
  Tömegjelenetek (ezek nagyon ott voltak)
  Az izraeli szín (ez volt az egyetlen ami nagyon "könyvszagú" volt,)
  Brad Pitt nem feltétlen szar akciófilm-színész


  Ami nem tetszett: a posztapokaliptikus feeling számomra totális hiánya, amiért nálam a zombikategóriában még mindig a 28 nappal később a király.


 • Prof William
  #110
  Mivel ugyanaz a véleményem és így egyszerűbb így simán csak bemásolom ide, azt ami máshova is írtam...

  World War Z

  Sokkal jobb lett mint vártam. Világméretű eseményeket mutat be de mégis jó pár jelenetben meg van az a kausztrofób zombis hangulat.

  Olvastam, hogy eredetileg milyen lett volna a vége és sztem ennek a fényében jót tett neki a vég újraírása.

  A MUSE zenéje tetszett főleg a főcímben. Ha már itt tartunk maga az egész főcím is nagyon hatásos volt.

  A zombik egyáltalán nem voltak olyan nagy massza, mint amit a trailerek sugalltak és ráadásul jó pár jelenetben szép közelről is meg lehetett ket csodálni őket, ahol természetesen nem volt cgi csak maszk. Egész "jól" néztek ki.

  A könyvre tényleg csak nyomokban emlékeztet, bár az Izraeli jelenetben majdnem szóról-szóra idézik a könyv egyik fejezetét. Ha könyvet nézzük, akkor rossz adaptáció, de ha csak a filmet akkor megállja a helyét a zombifilmek között.

  Érdekes zombikoncepciót vet fel és maga konklúzió is meglehetősen érdekesre sikerült. A vértelenség annyira nem zavart. Attól még hogy nem beleztek ki benne 5 percenként agy embert a film még izgalmas volt.

  Amit sajnálom, hogy lehetett volna benne még 1-2 nagyszabású jelenet égő városokról meg a többi dologról, de így is jó volt az arány. A színészek tették a dolgukat de senki sem tett semmi kiemelkedőt, hiszen Pitt volt a főhős, aki a legtöbbet volt a vásznon. A többiek túl gyorsan cserélődtek ahhoz, hogy érdemes legyen kibontani a személyiségüket.


  A film végig pörög szinte sosem ül le. Aki el tud vonatkoztatni attól, hogy kb semmi köze könyvhöz az egy pörgős nyári akcióthriller zombiapokalipszissel.

  Megérte megnézni és lehet hogy még1 nézés lesz belőle a jövő héten a haverokkal.

  Személy szerint ajánlom.
 • Prof William
  #109
  Én csütörtökön megyek a 13.30-as előadásra.

  Örülök, hogy sikeresnek tűnik és ehhez a bevételhez, hamarosan én is hozzájárulok. :)

  A 2-ik rész lehetőségét már be is lengették a készítők, válaszul a nagy bevételre.

  De az igazi tényleg az lenne, ha a sikerek hatására mondjuk a HBO vagy valamelyik másik nagy csatorna, megvenné a jogokat és csinálna belőle egy 12 részes minisorozatot.
 • stargatelost
  #108


  Ettől függetlenül örülök, hogy sikeres lett, és jó bevételeket produkál. Utat nyithat több ilyen jellegű filmprojektnek. Ja, és így még egy sorozat ötlete sem elvethető, hiszen az már szólhatna a könyvről a filmmel ellentétben.
 • [UNQL]Echo
  #107
  Arrol tud valaki, hogy itthon lesz e Imax verzio?
 • Tyler1
  #106
  Sok pozitív visszhang meggyőzött, hogy beüljek rá, kérdés, hogy 3D mennyire lett jó? Erről valami infó van már?
 • Prof William
  #105
  Ide jövő héten jön de az USA és nemzetközi bevétel 2 nap után 118 milliónál jár. Meglepően sikeres ezek szerint.
 • Prof William
  #104
  http://www.rottentomatoes.com/m/world-war-z/

  Elég bíztató eddig...
 • Prof William
  #103
  http://www.worldwarz.co.uk/

  Beraktak egy térképet hogy így 9-nappal a premier előtt követhessük a fertőzés terjedését. Kimutatás minden országra stb...

  Magyarország is ott van. Meg lehet nézni a népesség állapotát stb...

  Új TV-Spotok is vannak.

  Én már nem merem megnézni őket, majd a moziban.

  Az eddigi kritikák közepesek vagy jók. Igazán csak páran húzzák le a filmet a többség kellemesen csalódott. Ez azért jó jel. :)
 • pett3rson
  #102
  hú, ez nagyon kúúl...
 • tutituti
  #101
  új trailer:

  http://uk.movies.yahoo.com/video/muse-isolated-system-world-war-091817589.html
 • Prof William
  #100
  De Pitt feje priceless...  A tesztvetítéseken tetszett az ebereknek szóval talán van remény egy jó kis izgalmas filmre.
 • Tyler1
  #99
  Hát ez valami csúfosan amatőr.
 • Prof William
  #98
  Egy új plakát is kijött...

 • Prof William
  #97
  Holnap lesz az első premier előtt vetítés a Moszkvai Filmfesztiválon.

  Kíváncsi leszek a nézők véleményére.