3
  • czyi
    #3
    régen az úgy volt - még a boldogult offline vagy analóg újságírás korában -, hogy a mínuszos híreknél valamivel hosszabb kistudósításokat lehetett címmel ellátni, netán leadezni. és akkor a leadbe került a kistudósítás egy-két kulcsmomentuma, kvázi mínuszos hírként összefoglalóan. és akkor ezek az infók megismétlődtek némileg hosszabban kibontva a tudósításban magában.
    most mi van? most többedszer olvasok itt az sg-n olyan "cikkeket", "híreket", ahol lead ugyan nincs, mégis egyazon információ egy bekezdésen belül kétszer, olykor háromszor is le van írva...
    nos, lehet, hogy az a szerkesztői elvárás, hogy x leütésnyit kell hozni; de attól az mennyivel lesz szakmaibb, jobb, informatívabb (és a többi), hogy három mondaton belül kétszer leírjuk ugyanazt, nagyjából szóról szóra?....

    "Más változás is lesz az X-Faktor új szezonjában, például mostantól fogva zenekarok is jelentkezhetnek a műsorba. Ráadásul az RTL Klub a tervei szerint rá fog duplázni az eddigi adásokra, hiszen már ne csak szombaton, hanem vasárnap is láthatja a közönség a reality-t, melynek startjára valószínűleg ősszel fog sor kerülni. Mint megírtuk, eztán szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, illetve további változás, hogy zenekarok is jelentkezhetnek a 2013-as show-ra."
  • Laza
    #2
    OMG ... olyan nem volt, aki ért is hozzá? Ráadásul most egyszerre két 'meleg' hanglejtésűt is el kell viselni?
  • Etinger
    #1
    Az igazán mérvadó kritikusok nem vállalnak (sajnos?) ilyen mentor szerepet. Tóth Gabi esetén pedig leginkább az a gond, hogy bár szerintem tud énekelni (és ezt nem is vitatnám), de azért a véleményformáláshoz több tapasztalat és intelligencia kellene.

    Presszer mondjuk azt mondom anno jó volt, tapasztalata meg volt hozzá, meg ugye Piero, talán ő leginkább olyan, amit elképzelek mentornak is. De ők meg ugye csak zsűriszerepet töltöttek be.. ez a mentorkodás meg picit komolyabb szerep lenne. Hmm.

    Egy Csillag Születik változatosabb lenne. Mondjuk az sem nézném :D És ezzel mindent elmondtam.