Mindent tud a Samsung Galaxy S4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is igaz, hogy használatban az átlag felhasználó nem fog még annyit sem észrevenni, csak néhány ízlésbeli különbséget és mondjuk az SD kártya lehetõségét, meg annak hiányát esetleg.
Ettõl még viszont elég sok különbség van, amit a mélyebben foglalkozó lát.
Hogy sajnos, vagy nem, ezt nem dönteném el, de még mindig Samsung uralja a terepet, akkor is, ha van kritizálható dolog ott is bõven.
De valóban kezdi összeszedni magát aHTC is és nekem is tetszik a BB is.
Sajnos, különbözõ oprendszerrel nehéz dolga lesz, de nem baj, ha van alternatíva.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Amugy jah, nem kicsit sarkitas volt a hang felhozatala, de hat miert ne?😄
Csak okosan kell venni, egy olyan 20+ havidíjas csomaggal hitelre, meg egyebek. ;o)
Utána lehet mondani, hogy ingyen volt a készülék is, meg minden. Sok ilyen hülye van. Nekik 4-500 ezerben megáll és én vagyok a loser, aki függetlenül, készpénzre veszek telefont sokszor olcsóbban, mint az õ szolgáltatójuk röghöz kötött akciós ára...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Szeretem az audiophyl vitákat egy telefonon, ebbe biztos bele fogok menni. Ja, nem, mégsem... <#crazya>#crazya>
Maradjunk annyiban, hogy a hangteszteken sem szerepel rosszul még ez a modell sem, de a 9500-ban meg Wolfson DAC lesz, akinek ez annyira hallható és számít mobilban, az azt vegye majd! Sajnos, szerintem ez egy szánalmas vita, a Note II-ben Wolfson DAC van, mégsem szól úgy, ahogyan igazán szeretek zenét hallgatni...
De hogy egy kétmagos, minden paraméterében közepes telefon, pláne LG (!) versenyben lenne az S4-gyel, az vicc kategóriájú vita, le is zárhatjuk.
A ONE még csak-csak, de az meg pont annyival olcsóbb, amennyivel elmarad.
Felesleges ennyira nyalni a Samunak, nem rossz telo ez, de annyival nem jobb a jelenlegi top kategorianal, mint amennyivel dragabb. Threenel a 16 Gb-os £70-tal dragabb a 32 Gb-os HTC One-nal vagy £100-tal a szinten 16 Gb-os Sony Xperia Z-nel...Mondjuk (az amugy szinten 32 Gb-os)az iPhone 5-osoknel meg mindig olcsob 😄
Nekem meg a ONE-ban tetszik a design, csak nem az a legfontosabb (nekem), meg a sztereo hangszórók. Azt már az Universal-nál is bevetették és jópofa.
Sajnos, ezen túl nem nagyon van, amiben jobb lenne, az S4 egy techdemo hozzá képest, kivéve az unibody házat, amit viszont én feleslegesnek és sajnos a szerelhetetlenség és akkucsere hiánya miatt rossznak ítélek.
A ONE valóban szebbnek tûnik és olcsóbb is, de itt kb. ki is merül, amiben jobb.
A többiben egál, vagy rosszabb.
A design vizsgálatánál fedezd fel a problémát amúgy: sokkal kisebb hányadát foglalja el a kijelzõ, így az S4-nél nem lehet látványos design elemekkel operálni. Ezt a technikai szintet senki nem tudja ma hozni.
Csak nekem tunik ertelmetlennek ez a mondat?
Amugy ossz-visz 2 dolog ami tetszik benne, Az egyik a bovithetoseg, a masik, hogy kesztyuben is hasznalhato. HTC One-om van es az elobbi (bovithetoseg) nagyon fajo hiany...utobbi mar nem annyira, bar teny, hogy bizony jelentos kenyelmi es hasznalhatosagi funkcio lehet adott korulmenyek kozt.
Nekem persze mindegy, de ha szerinted "szinte észrevehetetlen a különbség hétköznapi használatban", akkor nálad komoly gondok vannak.
Miért nem avval érvelsz, hogy sokkal jobb, mert van benne FM rádió, akkor még igazad is lenne.
Nos, hagyjuk a viccet és azt kívánom, élvezd azt a szutykot és köpködd az S4-et.
Sajnálom õket néha, hogy hetente szembesülniük kell azzal, hogy szart vettek, de legalább drágán.
https://twitter.com/foodlfg
Mert kis optimalizálással ugyan elketyeg jó pár napig a sarokban készenléti üzemmódban, de akkor minek rá a baxott nagy kijelzõ, meg az ikszmagos csilivili CPU/GPU, ha nem használod? Arra egy Nokia butateló is megfelel.
Monnyuk az AMOLED kijelzõt is egyre inkább parasztvakításnak érzem. Szép, meg kontrasztos, meg igazi fekete "szinei" vannak (még jó, hiszen ki sem gyújtják a pixeleket), de pont ez a lényeg, hogy azzal takarékoskodik az LCD-hez képest, amit nem gyújt ki, de ha használod szép színes nagyfényerejû képeknél, videóknál, akkor meg többet fogyaszt, amelett hogy napsütésben is kevésbé látható.
Szerintem
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A mai versenyt megnyerted...
<#nyes>#nyes>
Esetleg konkrétummal is szórakoztatnál minket?
A nyolc magos CPU egyelõre úgy mûködik, hogy vagy a 4 db gyengébb teljesítményû, de kevesebb fogyasztású mag mûködik, vagy az erõs, de sokat fogyasztó négyes.
Kernel függvényében ezek a magok párba rendezõdhetnek és akkor vegyesen, de még mindig max. négyen mûködhetnek a terhelés szerint. Késõbbiekben akár az összes is mûködhet majd, de az a kernel még messze van.
Ez így kicsit hosszú, az igaz, de a cikkben lévõ leírás meg nagyon pontatlan.
A telefonnak vannak még gyermekbetegségei, de kérem az összes fan-t, hogy megtapogatás után legyen ennyire okos, mert így csak egy humor oldal jön ki a sok okoskodástól.
A kamerája nappali viszonyok mellett meglepõen jó, azt a teljesítményt már egy kis kompakt nem hozza, kevesebb fény mellett már van gond, ez tény, de ez még mindig egy mobiltelefon, nem fényképezõgép!
A panorámaképet meg egy software csinálja, tehát sokat javulhat és nem reprezentálja esetleges hibája a telefon képességeit.
Fontosnak tartom a design kérdését, mert valóban nem változott a képek alapján sokat, de élõben kéretik megítélni, ugyanis nagyon más, szerintem sokkal szebb, mint az S3 és kellemesen használható méret még.
Természetesen nem érthetünk mindenben egyet, de ez egy remekbe sikerült készülék lesz, ha nem lesznek vele gondok, ezt még korai megítélni, kell pár hónap.
Az ára elég magas nyitóár, ezt érte el a Samsung, megteheti, bár a konkurenseknél annyival drágább, amennyivel jobb is, ezt be kell látni.
Kicsit enyhülõ árnál és kiforrott daraboknál komoly sikere lesz mind laikusok, mind geek-ek közt, ha a rossz hírek, miszerint zárt lesz a bootloader, valóban hamisnak bizonyulnak.
A pontosítás végett az Amoled nem LCD, az két külön dolog.
van még amúgy a piacon nem tablet méretû telefon, jó teljesítménnyel?
Komolyan érdekel: melyik az?
Amikkel eddig volt dolgom:
- Fujitsu, használhatatlan fos képek,
- Nikon, majdnem ugyanaz,
- Canon, idõzített panelhibák a gari + 1-2 hónap után (5-6 géprõl beszélek, nem egyrõl).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ezért idióta az, aki most megveszi. Ha valakinek nem pénisz hosszabbítónak kell, az tud várni 2 évet 100 HUF-ért cserébe 😄
Persze ez nem csökkenti az S4 értékét, de én a fontosabb eseményeket továbbra is inkább a 20ezres kompaktommal rögzítem 😉
Talán a Nokia Pure View felveszi a harcot a kompaktokkal, de annak látszik is a méretén.
Ezzel azért vitatkoznék! Láttál már fényképet a 20 ezres kompakt kategóriából? Mobilok verik.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Anno azért vettem N8-ast mert akkor annak volt a legjobb kamerája... aztán inkább vettem egy Nikont meg egy Canont 😊
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
(Egyébként most jöttem haza Kurdisztánból (Irak), szerintem ott a legmagasabb az egy négyzetméterre esõ iPhone4(?)-esek száma. Csak tudnám miért 😊
Nekem sokféle telefonom volt már, szvsz az ilyen elvakult márkahûség nagyjából az elvakult politikai hûséggel és a fundamentalista vallásokkal említhetõ egy szinten. Nekem volt már Nokia, Sony (Ericsson) stb. A következõ lehet, hogy Samsung lesz, de a Sony is esélyes.
Ellenben remek dolog, hogy így fejlõdik a technika. Õrület, hogy 2-3 év múlva már ez is teljesen elérhetõ áron lesz.
1. Ennél a dizájnnál még a kínaiak is szebbet csinálnak noname márkákkal
2. A kamera a telefon árához képest(!) nincs a topon.
LZ forever
Messze van ez a prémiumtól.
www.digimomentsvideography.com
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megyek pattogtatok kukoricát, kér valaki?