Friss Batman: Arkham Origins képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a nolan filmek szarok"
"Tomb Rainder is elbaszták"

Lol. Elég fura ízlésed van 😄
Épp az a jó, hogy Batman még egy realisztikusabb világban is megállja a helyét, ugyanis nincsenek különleges képességei. Nem tud repülni, átlátni a falakon meg ilyen baromságok, hanem pusztán az eszével, erejével és vagyonával harcol a bûnözés ellen. Teljesen jók lettek a Nolan filmek.

nem tudod mirõl beszélek? arról, hogy szerintem a nolan filmek szarok, mert batman és a többi szuperhõs eredset tõrténetét átírni és beleerõltetni egy realisztikus világba, nálam nem menõ.
és még arról beszéltem, hogy szerencsére a játékok nem ezt követik, hanem a rajzfilmek világát. miután a Splinter Cellt és a Tomb Rainder is elbaszták, már csak a Batman-ben bízom...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem tudom mirõl beszélsz. A Nolan féle filmek teljesen jók. Talán az elsõ nem annyira de egyébként jól filmek. Az elsõ két Tim Burton filmet is kedveltem de amik utána jöttek azok nagyon vackok egész a Batman Kezdõdik-ig.
"így - ahogy a filmben is"

hála az égnek, hogy a játékoknak semmi köze a nolan-féle szarokhoz, sokkal inkább a rajzfilmekhez a 90-es évekbõl. de persze tibike ezt nem tudja...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams