5
-
Evoluti0N #5 "a nolan filmek szarok"
"Tomb Rainder is elbaszták"
Lol. Elég fura ízlésed van :D -
tomboy013 #4 Épp az a jó, hogy Batman még egy realisztikusabb világban is megállja a helyét, ugyanis nincsenek különleges képességei. Nem tud repülni, átlátni a falakon meg ilyen baromságok, hanem pusztán az eszével, erejével és vagyonával harcol a bűnözés ellen. Teljesen jók lettek a Nolan filmek. -
Ender Wiggin #3 nem tudod miről beszélek? arról, hogy szerintem a nolan filmek szarok, mert batman és a többi szuperhős eredset tőrténetét átírni és beleerőltetni egy realisztikus világba, nálam nem menő.
és még arról beszéltem, hogy szerencsére a játékok nem ezt követik, hanem a rajzfilmek világát. miután a Splinter Cellt és a Tomb Rainder is elbaszták, már csak a Batman-ben bízom... -
Gerisan3 #2 Nem tudom miről beszélsz. A Nolan féle filmek teljesen jók. Talán az első nem annyira de egyébként jól filmek. Az első két Tim Burton filmet is kedveltem de amik utána jöttek azok nagyon vackok egész a Batman Kezdődik-ig. -
Ender Wiggin #1 "így - ahogy a filmben is"
hála az égnek, hogy a játékoknak semmi köze a nolan-féle szarokhoz, sokkal inkább a rajzfilmekhez a 90-es évekből. de persze tibike ezt nem tudja...