Ötvös Tibor

Friss Batman: Arkham Origins képek

Friss képekkel jelentkezett a Batman: Arkham Origins.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Rocksteady új kihívások után nézett, így a nagyon sikeres Batman: Arkham sorozat következő részét a WB Montreal készíti. Az október 25-én megjelenő alkotásban 12 gonosztevő száll velünk szembe, akik közül páran már a ma megjelent képeken is tiszteletüket teszik.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A történet ezúttal is egyetlen éjszaka eseményeit mutatja be, mely Szenteste történik majd. Mivel sok évvel az Arkham Asylum cselekményei előtt járunk, hősünk még épp csak próbálgatja szárnyait és rögtön egy nagyon komoly ellenféllel kerül szembe. Black Mask egy kíméletlen gengszter főnök, aki vérdíjat tűz ki Batman fejére. Ráadásul a rendőrök sem tudják még hova tenni a Sötét lovagot, így - ahogy a filmben is - mindent megtesznek, hogy elkapják a "bűnözőt".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #5
    "a nolan filmek szarok"
    "Tomb Rainder is elbaszták"

    Lol. Elég fura ízlésed van :D
  • tomboy013 #4
    Épp az a jó, hogy Batman még egy realisztikusabb világban is megállja a helyét, ugyanis nincsenek különleges képességei. Nem tud repülni, átlátni a falakon meg ilyen baromságok, hanem pusztán az eszével, erejével és vagyonával harcol a bűnözés ellen. Teljesen jók lettek a Nolan filmek.
  • Ender Wiggin #3
    nem tudod miről beszélek? arról, hogy szerintem a nolan filmek szarok, mert batman és a többi szuperhős eredset tőrténetét átírni és beleerőltetni egy realisztikus világba, nálam nem menő.
    és még arról beszéltem, hogy szerencsére a játékok nem ezt követik, hanem a rajzfilmek világát. miután a Splinter Cellt és a Tomb Rainder is elbaszták, már csak a Batman-ben bízom...
  • Gerisan3 #2
    Nem tudom miről beszélsz. A Nolan féle filmek teljesen jók. Talán az első nem annyira de egyébként jól filmek. Az első két Tim Burton filmet is kedveltem de amik utána jöttek azok nagyon vackok egész a Batman Kezdődik-ig.
  • Ender Wiggin #1
    "így - ahogy a filmben is"

    hála az égnek, hogy a játékoknak semmi köze a nolan-féle szarokhoz, sokkal inkább a rajzfilmekhez a 90-es évekből. de persze tibike ezt nem tudja...