Remek ötletek bukott játékokban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, de melyik részt? Te csak azt írtad hogy SoF. Az elsõ 2 rész hatalmas volt, de a harmadikat az Activision kifejezetten "budget" kategóriába tette, azaz olcsón csináltattak valamit hátha fogy belõle valamennyi, ezért lett olyan amilyen. Én letöltve próbáltam ki csak hogy megtudjam játszható-e, hát szerintem 10 percet töltöttem csak a játékban
Az elsõ részt akkor hagytam abba, amikor megjelent az elsõ ilyen szörny. Onnantól kezdve számomra a játék komolytalan lett, nem is folytattam, kezdtem a multit.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A Far Cry 2 ott lett elrontva, hogy kimaradtak belõle az elsõ részbõl megismert szörnyek, ezáltal elvesztette a horror beütést, ami korábban igencsak megdobta a hangulatot.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
téged nem frusztráltak az azonnal újratermelõdõ ellenfelek az õrposztokon? meg hogy MINDIG a térkép másik halál f*szára kellett elmenni egy küldetésért, aztán meg vissza?
egyébként nem volt az annyira rossz, de a fenti két dolog engem nagyon zavart.
egyébként nem volt az annyira rossz, de a fenti két dolog engem nagyon zavart.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A SoF-ot nagyon sokat játszottuk TeamDeathMatch-módban, pvp-játéknak nagyon jó volt, bár a 3D Realms/Monolith Blood volt a legjobb, fekete humor, pokoli jó hangulat, bár annak a szinglimódja sem volt rossz.
Miért is?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A téma jó, de van pár játék ami nem ide való. a FarCry 2 például hibátlan - szerintem. Örök kedvenc. Egy Duke Nukem viszont nem került be, vagy abban jó ötlet sem volt?... lehet.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"Az ellenfeleink teljesen valósághûen viselkedtek"
aha, míg el nem érkeztünk az elsõ "boss fight"-hoz, amiben többszáz lövedékre volt szükség egyetlen faszi elpusztításához. az volt ám a realizmus.
aha, míg el nem érkeztünk az elsõ "boss fight"-hoz, amiben többszáz lövedékre volt szükség egyetlen faszi elpusztításához. az volt ám a realizmus.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams