12
  • Loverman
    Jó, de melyik részt? Te csak azt írtad hogy SoF. Az első 2 rész hatalmas volt, de a harmadikat az Activision kifejezetten "budget" kategóriába tette, azaz olcsón csináltattak valamit hátha fogy belőle valamennyi, ezért lett olyan amilyen. Én letöltve próbáltam ki csak hogy megtudjam játszható-e, hát szerintem 10 percet töltöttem csak a játékban
  • zola2000
    Ebből is látszik, hogy lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni ^^
  • Ulthane
    Az első részt akkor hagytam abba, amikor megjelent az első ilyen szörny. Onnantól kezdve számomra a játék komolytalan lett, nem is folytattam, kezdtem a multit.

• Atisz #9
    A Far Cry 2 ott lett elrontva, hogy kimaradtak belőle az első részből megismert szörnyek, ezáltal elvesztette a horror beütést, ami korábban igencsak megdobta a hangulatot.
  • koschwarz
    téged nem frusztráltak az azonnal újratermelődő ellenfelek az őrposztokon? meg hogy MINDIG a térkép másik halál f*szára kellett elmenni egy küldetésért, aztán meg vissza?
    egyébként nem volt az annyira rossz, de a fenti két dolog engem nagyon zavart.
  • CptYossarian
    A SoF-ot nagyon sokat játszottuk TeamDeathMatch-módban, pvp-játéknak nagyon jó volt, bár a 3D Realms/Monolith Blood volt a legjobb, fekete humor, pokoli jó hangulat, bár annak a szinglimódja sem volt rossz.
  • Ulthane
    Miért is?
  • Zombee
    Mellesleg a Far Cry 2 nem volt bukás.
  • adamfesto
    A téma jó, de van pár játék ami nem ide való. a FarCry 2 például hibátlan - szerintem. Örök kedvenc. Egy Duke Nukem viszont nem került be, vagy abban jó ötlet sem volt?... lehet.
  • Ender Wiggin #3
    "Az ellenfeleink teljesen valósághűen viselkedtek"

aha, míg el nem érkeztünk az első "boss fight"-hoz, amiben többszáz lövedékre volt szükség egyetlen faszi elpusztításához. az volt ám a realizmus.
  • zola2000
    A téma jó, de sajnos csak akciójátékokról vannak a cikkben.
  • Különc
    "Ugyanakkor" jó a témája a cikknek, "sajnos azonban" megint bebizonyosodott, hogy nem megy ez neked, Tibi.