12
-
Loverman #12 Jó, de melyik részt? Te csak azt írtad hogy SoF. Az első 2 rész hatalmas volt, de a harmadikat az Activision kifejezetten "budget" kategóriába tette, azaz olcsón csináltattak valamit hátha fogy belőle valamennyi, ezért lett olyan amilyen. Én letöltve próbáltam ki csak hogy megtudjam játszható-e, hát szerintem 10 percet töltöttem csak a játékban -
#11 Ebből is látszik, hogy lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni ^^ -
Ulthane #10 Az első részt akkor hagytam abba, amikor megjelent az első ilyen szörny. Onnantól kezdve számomra a játék komolytalan lett, nem is folytattam, kezdtem a multit.
-
#9 A Far Cry 2 ott lett elrontva, hogy kimaradtak belőle az első részből megismert szörnyek, ezáltal elvesztette a horror beütést, ami korábban igencsak megdobta a hangulatot. -
#8 téged nem frusztráltak az azonnal újratermelődő ellenfelek az őrposztokon? meg hogy MINDIG a térkép másik halál f*szára kellett elmenni egy küldetésért, aztán meg vissza?
egyébként nem volt az annyira rossz, de a fenti két dolog engem nagyon zavart. -
CptYossarian #7 A SoF-ot nagyon sokat játszottuk TeamDeathMatch-módban, pvp-játéknak nagyon jó volt, bár a 3D Realms/Monolith Blood volt a legjobb, fekete humor, pokoli jó hangulat, bár annak a szinglimódja sem volt rossz. -
Ulthane #6 Miért is? -
#5 Mellesleg a Far Cry 2 nem volt bukás. -
#4 A téma jó, de van pár játék ami nem ide való. a FarCry 2 például hibátlan - szerintem. Örök kedvenc. Egy Duke Nukem viszont nem került be, vagy abban jó ötlet sem volt?... lehet. -
Ender Wiggin #3 "Az ellenfeleink teljesen valósághűen viselkedtek"
aha, míg el nem érkeztünk az első "boss fight"-hoz, amiben többszáz lövedékre volt szükség egyetlen faszi elpusztításához. az volt ám a realizmus. -
#2 A téma jó, de sajnos csak akciójátékokról vannak a cikkben. -
#1 "Ugyanakkor" jó a témája a cikknek, "sajnos azonban" megint bebizonyosodott, hogy nem megy ez neked, Tibi.