30
 • Sajátvéleményem
  #30
  Hát erre én sem gondóltam.
  De alighanem ez a cikk is egy zsidó provokáció...
  Ki akarja a "nyulat" ugrasztani a bokorból...
  Én a hatalom minden formáját elitélem.
  "Csak azt tegyél másokkal amit Te is szeretnél, ha veled tennék."
 • Ferrer
  #29
  Elég merész dolog párhuzamot vonni a két esemény között..
 • Tetsuo
  #28
  Na igen. Gondolom, apád meg az 56-os ifjakat barmozta.
 • ManoNegra
  #27
  Ugyan... Te is tudod hogyan kezdődött, úgy, hogy a ****** azt mondta, hazudtunk! Aztán ebből lett a paláver, amiről nagyon jól tudtak, és beáldozták a vidékről felhívott szerencsétlen amatőröket!! Ezt nagyszerűen meg lehetett bosszulni!
 • Vol Jin
  #26
  Tanítónéni, úgy kezdődött minden, hogy Pistike visszaütött...
 • Vol Jin
  #25
  Persze, persze, vak vagyok, nem látok, meg hülye is.
 • ManoNegra
  #24
  Az az előzmény volt.
 • kvp
  #23
  Eloszor is az angol hataron (egybesult kiralysag) is elkuldhetik a beutazni kivano egyszeri magyart es ott meg indok sem kell. Masodsorban ahogy nezem izraelben is csak urugyet kerestek, de legalabb talaltak is, mert semmi nem bizonyitja, hogy az az email cim aminek a jelszavat kertek tenyleg a beutazoe vagy sem. Tehat mondtak egy cimet, amihez az illeto nem akart vagy nem tudott mondani egy jelszavat, erre kiutasitottak. Ha tudja a jelszot azert mert terrorista, ha nem tudja akkor meg azert mert nem mondta meg. Vicces, de joguk van hozza a sajat orszagukban. (attol most tekintsunk el, hogy a vilag 90%-a szerint az nem csak az o orszaguk)

  A pesti esemenyekrol meg csak annyit, hogy nem rendorok voltak, de joreszt nem is kulfoldiek, hanem sima hatarorok, a legtobbon raadasul sima gyakorloruha volt. Most az mas kerdes, hogy elvileg az akkor meg a katonasaghoz tartozo hataroroket az akkori torvenyek szerint nem lehetett volna a civil lakossag ellen bevetni, de ezt megoldottak, mert par honappal kesobb osszevontak oket a rendorseggel. Mondjuk nagyobb ellenallasra szamitottak, mert egyreszt tomegoszlatasi cellal legvedelmi agyuk voltak a parlamentnel, masreszt a 13. keruleti bm garazs tele volt betarazott fegyverzetu pancelozott jarmuvekkel. (latszott az ablakon at, egy reszuket azota a tek kapta) Ehhez kepest csak par fegyveres hataror orizte (egyikuket megkerdeztem honnan hoztak oket), szoval ha balhet akart volna a lakossag, akkor egesz nagy polgarhaboru lett volna belole. De nem akart, igy joreszt abbol allt az egesz, hogy par focidrukker ugralt, a tobbseg meg menekult ahogy tudott, mert nem tuntetni mentek hanem a fidesz rendezvenyere ket sarokkal odebb. A harorok meg tulzasba vittek a lovoldozest, mert ez volt a dolguk. Kulfoldi nem nagyon volt koztuk, csak par szakertot kaptak az inkaltol, de akkoriban amugy is ok vedtek az akkori kormanyt, szoval felhivatalosan voltak ott. Most az, hogy ezeknek az inkalos szakertoknek hany szazaleka volt izraeli ugynok mar mas kerdes, de mindenesetre nem bizonyithato es egyebkent sem ok lovoldoztek, csak tanacsadoi szerepuk volt (abban hogy mikor, kire es hogyan kell loni). Nagy balhe meg nem lett belole, mert mar a tv szekhaznal is latszott, hogy az emberek nem akarnak igazi, sok millio halottal jaro polgarhaborut, mert ott alltak orizetlenul kupacban a fegyverek az epulet melleti rendorsegi teherautoban es megse vittek el egyet sem. Mondjuk azt az epulet parancsnoka is elszurta, mert visszavonultak es elhagytak az epuletet pedig az lett volna a feladatuk, hogy meghaljanak a tuzharcban es legyen valami ok a megtorlasra es utanna a harcokra. Szerencsere az akkori miniszterelnok azon vagya, hogy ilyen modon keruljon be a tortenelemkonyvekbe nem jott be. Helyette a sajat partja valtotta le, mert ugyebar polgarhaborut ok sem akarnak.
 • Ferrer
  #22
  Te nagyon hülye vagy :DD Élőben közvetítette a tévé, ahogy a sok barom gyújtogat meg ostromolja az MTV székházat, milyen békés tüntetőkről beszélsz? :DD
 • syn7h37ic
  #21
  Egyszerű. Nem kell odamenni. De árukat sem kell akkor nekik szállítani. Ugyanis lehet, hogy a goj áruk tele vannak antiszemita mérgekkel.
 • Tetsuo
  #20
  Megkotve, ugatsz a határba, kozben fingod sincs semmirol...
 • Vol Jin
  #19
  "Megmagyaráznád azt a 100 azonosító nélkül ütlegelő rendőrt amúgy?"

  Az volt a dolguk, hogy ütlegeljenek, azonosítót meg azért nem viseltek, hogy ne vegzálhassa őket utólag a sok barom, akiket szarrá vertek kellő megalapozottsággal. Na meg az önkéntes együttérzők se nagyon baszogathassák őket utólag. Gondolok itt olyanokra, akik 7 év után is ezen rágódnak, és mindig ezen lukadnak ki, még ha a téma tök más is. Igen-igen, most például rád is gondoltam.
 • Vol Jin
  #18
  A palesztinokra ugyanúgy nem lennék kíváncsi. Nem kultúremberek azok se. Arra sem jók, hogy két kecskebaszás között teveszart gyűjtsenek.
 • Vol Jin
  #17
  "Nos, van még sok olyan tény, ami elol te a homokba dugod a fejed és nem hiszed."

  Izraelt egy fajgyűlölő degenerált abszurd szarfészeknek tartom.

  Te meg mindig megröhögtetsz, de ezt most nem fejteném ki, mert attól csak megsértődnél.
 • who am I 7
  #16
  nem kell le hülyézni, ha valaki nem hisze el mindent a vezéreknek, jó birkaként.Megmagyaráznád azt a 100 azonosító nélkül ütlegelő rendőrt amúgy?

  Ez az emailes dolog szánalom..de az se 100as, aki oda akar menni...
 • Chakotay
  #15
  Na még egy ok amiért nem utazok Izraelbe.Persze a legfőbb ok hogy nem ismerek semmilyen Izraelt,csak Palesztinát.Oda viszont szívesen elmennék,ha ki lenne már téve a tábla,hogy"Szabad Palesztina"
 • Ferrer
  #14
  Alapszabáy: gyógyszerre inni tilos!
 • Tetsuo
  #13
  Nos, van még sok olyan tény, ami elol te a homokba dugod a fejed és nem hiszed. Kár volt ezt kiemelni. ;)
  Pl. hogy IsraHellben uldozik leginkább a feketéket. A más vallásúakat is jobban utálják arrafelé, mint pl. Iránban.
 • Vol Jin
  #12
  Ja, leírom a másodikat. Szóval az is lehet, hogy nem akarták beengedni, és egy kiutasítási ürügyet kerestek. Lehetett a fasztarisznya biztonsági őr happyje vagy felsőbb utasításra.

  Egy biztos, hogy mellé beszélnek. Cinikus pofátlanság.
 • Vol Jin
  #11
  A hülyeségnek is van határa... Mármint a 2006-os nemvóthódraszállásos eszmefuttatásod.
 • Vol Jin
  #10
  Nem hittem, hogy ez megtörténik, de az SG-n egy cikk, amiben zsidózni fogok.

  Normális ez a zsidó bagázs ott Izraelben bazmeg?

  Ordít a rosszindulat és a cinizmus. Kiemelnék néhány részletet, ami nem biztos, hogy az átlagembernek elsőre feltűnne.

  1.) A beutazó személy egy adott konkrét e-mailfiókjába akartak betekinteni, illetve annak jelszavát megszerezni. Tehát koránt sem arról van szó, hogy jó napot, szurópróbaszerüen bekukkantanánk a levelezésébe, mert hát a szerencsétlen körülmények gyanút vetnek fel, és tetszik tudni, nálunk nagy a terrorveszély, és elnézést... Nem, mert az embernek nem egy e-mail-fiókja van, így bőven tudnék neki olyat mutatni, amivel sokra nem menne. Nem ellenőrzésről volt szó, hanem kémkedni akartak valaki után.

  Jutna még eszembe pár dolog, és tök feleslegesen téphetném itt a szám, de csak annyit mondanék, hogy ennek a nyilatkozó majomnak kapja be tetühimbálóját az iratmegsemmisítő, és megrogyva üljön a seggével bele a nemzeti vasvillájukba, aminek nem jut eszembe most a neve, de valami monara vagy a fasztuggya mi.
 • Sippie
  #9
  Persze hogy jogilag megengedett, nekik minden megengedett :)
 • Tetsuo
  #8
  IsraHell a terrorállam, ami tobbszor hozta a terrort Magyarországra is, pl 2006 oszén, 120 brutális zsidó katonával, akik békés tuntetoket vertek és fizetett provokátorokkal, akik "magyar ruhákba" oltoztek és balhéztak, hogy johessen a megtorlás.
  Ezt a piszkos játékot tobb országban eljátszották és mindenhol eltussolták.
  A Lenin-fiúk újra itt vannak Magyarországon, és a világban mindenhol buntetlenul élvezhetik felsobbrenduséguket.
  Rájuk és hazug torténelmukre kulon torvények vonatkoznak.
  Mert ok egyenlobbek, mint Orwell Állatfarmjában a disznók.
 • asgh
  #7
  Igencsak meglepődnék, ha az izraeli terrorelhárítás nem ellenőrizné le a gyanús beutazók minden netes forgalmát már a vízum kibocsátása előtt mindenféle engedélykérés nélkül. A világ összes nemzetbiztonsági szervezete így működik, nem értem miért kell ezen felül még külön is provokálni a turistákat.
 • Amergin
  #6
  Nyugi van! Ők döntik el azt is, hogy kinek van joga élni a gyülekezési szabadsággal, mert ha "sérti az érzékenységüket", akkor az az alapjog is fel van függesztve. Elég csak füttyenteni orbán csicskának.
  És ez nem Palesztinában van, hanem judapesten...
 • Ufóka33
  #5
  "a nem izraeli állampolgároknak nincs eredendő joguk az országba való belépésre"

  Pont ezért utálják ezeket a tetveket a világon mindehol mint a BÜDÖSSZART, pont ezért füstölte el öket a Führer is raklap számra...Ezek a büdös köcsögök tényleg azt hiszik , hogy mindehova ellóg az a hórihorgas ormányuk, meg a vágott kis pöcsük...
 • MuchACHO79
  #4
  Hehe. A [email protected] meg az enyém :)
 • morden2
  #3
  én megadnám [email protected] email fiókot aztán jó szórakozást a srácoknak :D
 • KopaszIsten
  #2
  Mi van mondjuk, ha egy idős bácsikának/nénikének nincs e-mail fiókja, mert mondjuk számítógépe sincs... Van ilyen. Most el fogják hinni, hogy nincs neki, vagy rányomják, hogy aha, el akar titkolni valamit?!

  A másik. A legtöbb személynek több e-mail fiókja van, mert mondjuk nem akarja hogy a hülye netes regisztrációk teleszemeteljék a levelezésre használt fiókjukat. Ebből kiindulva nem nehéz elgondolni, hogy akinek vaj van a fején annak is lesz/van több fiókja, és majd egy patyolat tisztát oszt meg a biztonságiakkal.

  Szóval nem sokat ér ez a szigorítás, viszont annál inkább felháborítja a tisztességes polgárokat. szvsz.
 • redfish
  #1
  Ha én törvényellenes ügyekben akarnék levelezni (de nem akarok!), akkor biztosan nem csak EGY email-fiókom lenne, hanem több...
  A törvényellenes ügyeket biztos, hogy rejtett IP-vel intézném, ellenőrizhetetlen Netkávézókból...
  Ha nagyon óvatos szeretnék lenni, akkor nem emailben intézném a kockázatos ügyeket, hanem privát chat-szobákban (nyom nélkül)...

  Az izraeli biztonsági szakemberek tényleg komolyan gondolják, hogy egy terrorista annyira korlátolt, hogy megadja majd annak az email-fióknak a belépési adatait, ahol a törvényellenes levelei vannak?!...
  Wháháháháháhá!...
  Ezen már csak röhögni tudok!...