79
-
levente68 #79 Ha meg még vak is, akkor pláne, hisz nem látnám a sok szart, amit nyomtok... -
M2 #78 Levente te meg jobban járnál, ha Néma lennél! -
#77 Én már ráhagytam, úgyis azt magyaráz amit akar. A fantáziája viszont meglepően élénk a múlktor ugyebár valami hitelt alig fizetni tudó panelpatkány voltam, azután rokkantnyugdíjas, most meg már gerinctelen is :) Jövőhéten eltemet meglásd! :))
Addig is rokinyugdíjasként nemrég jöttem haza ázsiából, Júl elején USA-ba megyek, most hétvégén meg Rallyautót fogok vezetni. Szerintem nem is rossz egy rokinyugdíjastól :) -
levente68 #76 Haha, azért a kis triumvirátusotok elég vicces...
A három majom, avval a különbséggel, hogy egyik sem hall és lát, de mind beszél, lol...
"gerinctelen rokkantnyugdijjas"
Hol a gond, gerinctelennek mondják az ilyen aljas, hazug és elvtelen dögöket és ha meg rokkantnyugdíjas, akkor teljesen rendben van minden...
Na, persze, ha rendes ember lenne, akkor én se támogatnám az ilyen beszólásokat, de ez egyik sem ember. Zombik csak voltak emberek, már nem lesznek soha...
Támogassátok egymást a félrebeszélésben nyugodtan, attól még a hülyeségetek hülyeség marad, csak nem tudjátok felfogni.
Akar a fene tőzsdét oktatni neked, majomon, csak azt akartam elérni - már megint minek... - hogy amihez hülye vagy, azt a témát kicsit se érintsd.
Persze, a te életed épp ennek az ellenkezőjéről szól a trolltestvéreiddel együtt. Aztán meg vihogtok, mint a sakálok a rajzfilmekben, ostobán...
Semmit nem ért el nálatok senki hosszú évek alatt, ugyanúgy hazudtok, csavargatjátok a dolgokat, mint eddig, paplankúró sosem fog megtisztelni SENKIT ékezetes betűkkel és saját tudásról szóló írással, csakis kigugliz valami marhaságot, ami a témában mástól származik, de legtöbbször faszság és azt aztán forrás-ként hajtogatja.
szarumon se jobb, aki meg pont a saját tudásával örvendeztet meg minket, ami nem létezik, de legalább jókat hazudik is mellé, mínusz20 meg a kis seggnyalójuk, aki meg végképp csak ostobaságokat ír, de legalább sokat gennyeskedik, mert ahhoz tényleg ért... -
M2 #75 Tudja hogy gerincsérved van és erre ezt írja: "gerinctelen rokkantnyugdijjas" ???
Nálam elásta magát ez a csökevény, de külön örülök, hogy az életben nem ismerek ekkora primitív bunkókat. -
#74 Szerintem rám gondolt mert nekem van gerincsérvem. A többit már ő költötte mellé mint ahogy a társa szokta... -
Papichulo #73 A #66 az valoban a "barnanyelves" nyalas kategoria volt...
Amugy ki a gerinctelen [osteoarthritis, osteoporosis?] rokkantnyugdijjas es honnan rendelkezel ilyen informaciokkal rola? -
#72 Itt csak te vagy a kocsog, aki masnak benyal tovig. :P -
M2 #71 "Latom egyedul is siman felveszed a harcot"
Néha azért benyal neki egy-két köcsögje, biztatandó... :-) -
M2 #70 "Szóról szóra kellene megértetni mindegyikkel, hogy miért beszél hülyeséget és ehhez nincs türelmem."
Főleg hogy minden szavunkhoz hozzáköltesz a fejedben másik kilencet, majd a saját alkotásoddal kezdesz el vitázni, mintha elhangzott volna. Ritka az ennyire zakkant arc, még itt is! :-) -
#69 Valóban! Most is elöszőr támadtál, amikor meg rájöttél (felvilágosítottalak), hogy el sem hangoztak olyan dolgok amikről írsz - akkor meg mindenki sötét. Nem tűnt még fel, hogy mindig ez a vége.
Ebből a mondatból egy tőzsdetanfolyamot készültél kreálni:
"Legalább lenne hol beszállni :)"
És nem is érzed túlzásnak? -
Papichulo #68 Ekkora sötétséggel tényleg nem lehet mit kezdeni.
Na meg tenyekkel... azokkal is vesztes harcot vivnak a kognitiv funkcioid. Ja, meg a szovegertessel. Es a retorikaval...
Ekkora handicappel mar tenyleg megertem, hogy ennyire kritikus hangvetelu kijelentest fogalmazol meg magadrol ;) -
levente68 #67 Nem, sajnos nem.
Ekkora sötétséggel tényleg nem lehet mit kezdeni.
Ezek nem egyszerűek.
Szóról szóra kellene megértetni mindegyikkel, hogy miért beszél hülyeséget és ehhez nincs türelmem.
Ráadásul azt is tudjuk, hogy szándékosan nem érti és magyaráz félre. -
#66 Latom egyedul is siman felveszed a harcot ezekkel az agyatlan trollokkal, mondjuk az egyik gerinctelen rokkantnyugdijjas, igy csak 2.5 bohoccal kell elbannod . :P -
#65 "én spekulációra "
Kimaradt a NEM (így meg egészen más értelme lenne - mielőtt belekötnél) -
#64 "Öröm lenne, hogy egyre ritkábban vagy itt, de sajnos nem élvezhetjük ezt sokáig, hiszen megint itt vagy."
Viszont ha tudnál magyarul akkor nem írnál ekkora baromságokat. Élvezheted tovább mint régebben mert régen naponta felnéztem, most lehet hogy 1-2 hétig sem.
"Így érthető még egy ilyen szándékosan mindent félremagyarázó szarnak is?"
A félremagyarázó (ráadásul rosszindulatú) szar meg te vagy ezt mindig bizonyítod és mint az alábbi írásaidból kiderül ebből kiszakadni sem tudsz.
"Ha meg nem tőzsdézel, akkor ne tedd és ne is okoskodj, ha meg ütve a másik szavadat mégis azt állítod, hogy tőzsdézel, akkor pláne jobb lenne, ha nem beszélnél róla, mert fájdalmas az ilyen hülyét látni."
Hol írtam tőzsdézéssel kapcsolatban hülyeséget? Megint a rosszindulat konkrétumok nélkül. Sokadjára is leírhatom, hogy NEM tőzsdézek. Az, hogy valaki részvényt vesz az szerintem nem tőzsdézés. A tőzsdézés az az amikor adsz-veszel részvényeket, spekulálsz. Nos ilyet én nem csinálok. Eddig sem csináltam eztán sem fogok.
"Gondolom, vettél valami részvényt valami pöcs brókeren keresztül, de az évek óta megvan és semmi óvintézkedésed nincs arra, ha zuhanna az ára. Ez ám a sikeres tőzsdézés... "
Megint összekeversz valakivel. Én nem is akarok "sikeres tőzsdés" lenni, bármit is jelentsen ez nálad. Van óvintézkedésem arra ha zuhanna az ára, de mivel én spekulációra veszek papírt így azt is megnézném miért zuhan az ára. Mert hisztéria mindig van - csak az miatt nem érdemes eladni.
"Közben még az is lehet, hogy némi pluszban is van a portfóliód, de hogy mennyivel többet hozott volna, ha kiszállsz, mikor kell és esetleg másba, vagy más irányba szállsz be, azt biztosan nem szeretnéd felmérni..."
Nem, mert nem érdekel. Egy dolog miatt; minden évben osztalékot fizet. Számolj. És megint egy dolog ami nem érdekel, nem mélyedek bele, kihagyom, másra szánom az időt. Ahhoz meg, hogy én tőzsdével keressek havi legalább 2-3 millió forintot ahhoz rá kéne szánni az időt, belemélyedni, értelmezni és akkor valószínűleg más bevételi forrásom bánná amit még szívesen is csinálok. És mielőtt jössz a hülyeségeddel: az egész tőzsdés dolgot te hoztad fel, én nem adtam senkinek tanácsot, ötletet - csak megint azt próbálod beállítani, hogy beleszóltam olyanba amihez nem értek. Nem értek hozzá - ezzel kezdtem - nem is érdekel - ezzel folytattam.
"De várd Apple-t 70-es szinten és vegyél, anélkül, hogy gondolkodnál, mi lesz, ha ott még mindig esni fog. Te vagy a guru, bakker."
Annyit írtam viccesen (mégcsak nem is neked), hogy legalább lesz hol beszállni. Ez még csak nem is jelenti azt hogy veszek (eddig sem vettem). Azóta azt is leírtam már, hogy nem veszek mert nem fizet rendszeresen osztalékot. De ha a teória kedvéért mégis vennék akkor azt nézném meg, hogy mi várható a jövőben - fog-e feljebb menni, mert nem ebből élek.
"Tudod, nem kevés erre alkalmas hely van, ahol tanulhatsz ilyesmit, nem bonyolult. "
Nehezen értelmezel; N E M - É R D E K E L! Ha érdekelne akkor utána néznék, tanulnék - de ennél számomra sokkal fontosabb dolgokra szeretem elbaszni az időmet, tanulni is olyat szeretek ami érdekel.
"Érdemes, az első komolyabb bukásom nekem se lett volna, ha hamarabb okosítom magam, de nehogy sajnálj, visszahoztam már!"
Nagyon helyes - csak nem tudom, hogy jön ez ide.
"Viszont ekkora arccal nem kéne beszélni butákat, de az is igaz, hogy ezt tőled (is) megszokhattuk volna már."
Látod megint a rosszindulat. Ennyire megülte a gyomrodat ez a mondat? "Legalább lenne hol beszállni :)" bazinagy smileyval a végén? Még csak nem is azt írtam, hogy én majd ott beszállok. (de még ha azt is írtam volna) mi volt ebben a mondatban a butákat beszélés? Szállj már le egyszer a magas lóról. Semmi olyan nem hangzott el amitől ennyire verned kellene a melledet! Mi a szarba tudsz ebbe a mondatba belekötni OKOSKA? -
M2 #63 És nem azzal van a baj, ha valakinek nincs elég pénze! Akkor érhető, hogy inkább az idejét áldozza rá és épít, telepít.
Baj csak akkor van, ha fórumokon osztja az észt - ész nélkül! :-) -
M2 #62 Minden hozzászólásodból süt, hogy egy csóringer kispolgár vagy, ezért nehéz lesz felfognod a következőket.
Képzeld el, hogy számítógépes munkával keresed a kenyered, napi díjad 50 ezer forint. Ebben a helyzetben tényleg lennél-e olyan hülye, hogy 2-3 napig vadászod az alkatrészeket, szerelsz és telepítesz, buksz így egyszeri 150 ezer forintot... (majd később a Win-es szenvedésekkel még évente pár napot)
...vagy besétálnál megvenni egy Mac-et, összedugnád és fél óra múlva dolgoznál rajta.
Ki tudsz-e bújni egy gondolatkísérlet erejéig a bőrödből? :-) -
levente68 #61 "Bár tudjuk te mindig mindenhez értesz és mindenki más hülye."
Nem, ez messze nem így van, csakis te vagy egy többszörösen magát leégető hülye.
;o)
Nem vagy szingli, itt leledzenek a trolltestvéreid id hasonló kvalitásokkal...
""Ez öröm lenne, de megint itt vagy."
Megint nem sikerült mondatot értelmezned! Ezt írtam "egyre ritkábban" ami nem jelenti azt, hogy soha."
Például egy ilyen súlytalan dologban is hülye vagy, ezért leírom úgy, hogy még te is értsd:
Öröm lenne, hogy egyre ritkábban vagy itt, de sajnos nem élvezhetjük ezt sokáig, hiszen megint itt vagy.
Így érthető még egy ilyen szándékosan mindent félremagyarázó szarnak is?
Ha meg nem tőzsdézel, akkor ne tedd és ne is okoskodj, ha meg ütve a másik szavadat mégis azt állítod, hogy tőzsdézel, akkor pláne jobb lenne, ha nem beszélnél róla, mert fájdalmas az ilyen hülyét látni.
Gondolom, vettél valami részvényt valami pöcs brókeren keresztül, de az évek óta megvan és semmi óvintézkedésed nincs arra, ha zuhanna az ára. Ez ám a sikeres tőzsdézés...
Közben még az is lehet, hogy némi pluszban is van a portfóliód, de hogy mennyivel többet hozott volna, ha kiszállsz, mikor kell és esetleg másba, vagy más irányba szállsz be, azt biztosan nem szeretnéd felmérni...
Okoska...
De várd Apple-t 70-es szinten és vegyél, anélkül, hogy gondolkodnál, mi lesz, ha ott még mindig esni fog. Te vagy a guru, bakker.
Tudod, nem kevés erre alkalmas hely van, ahol tanulhatsz ilyesmit, nem bonyolult.
Érdemes, az első komolyabb bukásom nekem se lett volna, ha hamarabb okosítom magam, de nehogy sajnálj, visszahoztam már!
Viszont ekkora arccal nem kéne beszélni butákat, de az is igaz, hogy ezt tőled (is) megszokhattuk volna már.
Na, további jó nappali éjszakát, okoska! ;o) -
#60 "Ez öröm lenne, de megint itt vagy."
Megint nem sikerült mondatot értelmezned! Ezt írtam "egyre ritkábban" ami nem jelenti azt, hogy soha.
"Amit meg írtam, van összefüggés, mert a brand gépek vs. összerakott gépek vitát mindig ilyen faszok gerjesztik, akik nem értenek a témához, csak a marketing szöveget fújják."
Ez viszont már megint a leírt mondat saját mögöttes gondolataiddal kiegészített változata.
"Akkor akár ki is hagyhatnád, hogy olyan témában behányj megint/mindig valami ostobát, amiből egyébként megint a butaságod süt ki."
Azt hiszem nem is fűztem semmi komolyat a témához - ahhoz meg nem hiszem, hogy tőzsdegurunak kell lenni, hogy meg merjem említeni a csökkenő részvény ár mellett, hogy legalább lesz hol beszállnom. Bár tudjuk te mindig mindenhez értesz és mindenki más hülye. -
Papichulo #59 Ne légy irigy, koma...
Az eszedre biztosan nem vagyok... ;)
ha jóval drágábban vásárolt gépükről szó van
"The above is essentially a baseline Mac Pro replicated using the cheapest minimum required components to build. The difference? A negligible $5.67. Those who claim that they can build "the same" PC for half the price are at this point baseless." - We Build a PC to Match a Baseline Mac Pro
Nálam jobban nem kell a minőség pártján állni
De nem am! Az pont tokeletes. Ugy ahogy vagy! :)
és azt mondja: megvehetem bőven
Szerintem neked inkabb ez faj... de hagyjuk! -
levente68 #58 Ne légy irigy, koma...
Remélem, az itt később írtakat sikerül annyira értelmezned, hogy bekussolj.
RAM-ot tehát vegyél Apple-től, mert a világbékét meg az általad oly nagyra tartott USA biztosítja... Faszfej. -
levente68 #57 Sajna, megint csak troll szinten vagy jelen.
Hiába, de elmagyarázom:
""Aki meg a nagykerbol otthon osszerakott gep arahoz hasonlit egy brand keszuleket, az sikeres ember nem lehet ;) "
Én nem csak hogy összehasonlítom azokat ár szempontjából is, hanem még ráadásul össze is tudom állítani azt a gépet, amire szükségem van, míg brand gépnél ez ennyire nem egyszerű, ha egyáltalán lehetséges. Nyilván nagy mennyiségnél igen, de most nem erről van szó.
Az a hozzáállás, amivel egyesek a brand gépek árait próbálják megmagyarázni - legfőképpen maguknak - csupán a marketing bezabálásának gyümölcse, de az ilyen fütyik inkább sikeresnek titulálják mind magukat, mind a többi balekot, ha jóval drágábban vásárolt gépükről szó van. Na, ez vicces alaphangon, bár inkább szánalmas.
Nálam jobban nem kell a minőség pártján állni, de átbillenni a hülyeségbe, na az nem a sikeresség jelzője.
Bár, amikor valaki őszinte legalább és azt mondja: megvehetem bőven, az legalább korrekt. Nos, az olyan nem is áll le bizonygatni ezeket.
-
levente68 #56 "Ne haragudj, de egyre ritkábban nézek ide be mint látod, jobb dolgom is van mint egy moderátor nélküli mélyrepülést olvasgatni."
Ez öröm lenne, de megint itt vagy.
Amit meg írtam, van összefüggés, mert a brand gépek vs. összerakott gépek vitát mindig ilyen faszok gerjesztik, akik nem értenek a témához, csak a marketing szöveget fújják.
"Én nem tőzsdézek, eddig sem tőzsdéztem ezután sem fogok, összekeversz valakivel."
Akkor akár ki is hagyhatnád, hogy olyan témában behányj megint/mindig valami ostobát, amiből egyébként megint a butaságod süt ki. -
M2 #55 Igen, fejben mindig kiegészíti az üldözési mániájával és mint az ijedt macska, egyből fúj és támad. Vicces. :-) -
#54 Egyszerűen sokadszorra veszem észre, hogy féle olvas vagy félre értelmez egy mondatot és támad. Anélkül, hogy értelmezné az írást. -
#53 "Tehát, én nem vagyok sikeres, mert magam rakom össze a gépem és akkor cserélem egy-egy alkatrészét,"
Megint nem sikerült mondatot értelmezned immár sokadjára :( -
#52 "Nem is fogod érteni, mert nem akarod, ahogy az ilyeneket soha nem is akartad érteni és amíg világ a világ, lehetőleg nem is hagyod magadat észhez téríteni."
Megint nem sikerült mondatot értelmezned. De ha szerinted az értelmes volt tőle, hogy "kidurrant az apple lufi mert nem lehet mindig újra eladni a termékeket" - ezzel szemben sikerült neki, meg a Samsungnak is. Akkor megint nincs több kérdésem hozzád. Igaz a mondat második felében ő maga cáfolja az elsőt - de tudom neked ez így is megfelel.
"Nem kaptam választ:"
Ne haragudj, de egyre ritkábban nézek ide be mint látod, jobb dolgom is van mint egy moderátor nélküli mélyrepülést olvasgatni.
"De minek is magyarázzam, te mindent 150%-ra tudsz, biztosan ezt is...
Akkor meg is kérdezem: 70-es szintnél milyen irányba szállnál be?"
Én nem tőzsdézek, eddig sem tőzsdéztem ezután sem fogok, összekeversz valakivel. Ha valami cégnek megveszem a papírjait akkor csak és kizárólag tartásra. Nem shortolok, nem csinálok semmit nekem nem ez a munkám. Van részvényem (apple nincs), amit kb 8 évvel ezelőtt vettem, köszöni jól elvan nálam. Ha vennék apple részvényt (mint ahogy nem veszek) akkor csakis azért, hogy tartogassam amíg legalább a dupláját vagy többszörösét nem éri. Viszont mivel nem fizet rendszeresen osztalékot így nem hiszem, hogy valaha is játszana nálam.
"Ostobasággal az igazság ellen, ez a ti jól beváltnak hitt módszeretek, hát, hajrá, szórakoztassatok még"
Megint miről beszélsz? Az az ostobaság, hogy felhívtam a figyelmet egy nyilvánvaló tévedésre? A mondat egyik fele cáfolja a másikat. Vagy már megint mellé költöttél mindenféle mendemondát androidról, appleről meg kis cigánygyerekekről? -
M2 #51 Annyira kurva egyszerű egy szimpla magyar mondatot értelmezni - és neked már sokadszorra nem sikerült! :-)))
Ebből:
"Aki meg a nagykerbol otthon osszerakott gep arahoz hasonlit egy brand keszuleket, az sikeres ember nem lehet ;) "
Ezt olvastad ki:
"Tehát, én nem vagyok sikeres, mert magam rakom össze a gépem"
-
Papichulo #50 Gratulalok a nagyszeru "letolto gephez", melyen gondolom napi 24 oraban - legalisan - Linux distrokat huzol le... kell is ahhoz a 8GB.
Sajnos az idezett mondatomat azonban nem sikerult ertelmezned... oda se neki! Meg ha maximalisan irrelevansan is, de most mar legalabb mindenki tudja, hogy milyen remek konfiguracio boldog es elegedett tulajdonosa vagy. Nagyot nottel a szememben!
De te legyél sikeres és vegyél RAM-ot Apple-től, bocs, ha én nem teszem...
Pedig a vilagbeke mellett ez a legfobb vagyam :) -
levente68 #49 "Aki meg a nagykerbol otthon osszerakott gep arahoz hasonlit egy brand keszuleket, az sikeres ember nem lehet ;) "
Hát, nem kevés hozzáértőt fikáztál le hirtelen, de hát mit is várhatunk egy ilyen csökkent képességűtől...
Tehát, én nem vagyok sikeres, mert magam rakom össze a gépem és akkor cserélem egy-egy alkatrészét, amikor éppen aktuális, vagy megéri.
Akkor lennék sikeres, ha azt dupla áron venném esetenként úgy, hogy nem is tudom úgy összeválogatni, ahogy nekem jó? Érthető...
Mielőtt belekezdesz olyasmibe, hogy loser-nek próbálj beállítani, szólok, hogy a 24/7 dolgozó kvázi szinte csak letöltő gépem háza is egy Cooler Master Stacker 810, ugyanolyan, mint a játék gépemé.
A letöltő gép Phenom2 8GB RAM-mal, a játékgépben 16GB van (kb. 3 éve), 6970-nel, SSD-vel. Ezek mind akkor kerültek bele, mikor újnak számítottak. Monitor 24" és 27", mindkettő FullHD. Loser lehetek, ha ezt kevesebből hoztam ki, mint amennyiért ilyesmi teljesítményt kapnék másból, mi?
Jók a brand gépek, senki sem tagadja, de egy ilyen farok, mint te ne okoskodjon már...
Amúgy, érthető: sikeres = brand gép drágán. A tipikus Apple szektatag hozzáállása.
De te legyél sikeres és vegyél RAM-ot Apple-től, bocs, ha én nem teszem... -
levente68 #48 Nem is fogod érteni, mert nem akarod, ahogy az ilyeneket soha nem is akartad érteni és amíg világ a világ, lehetőleg nem is hagyod magadat észhez téríteni.
Nos, én nem is fogok evvel bajlódni, csak mosolygok rajtad, rajtatok továbbra is.
Nem kaptam választ:
#20 :
Mindig van hol beszállni, koma, csak az irány, na az nem mindegy...
De minek is magyarázzam, te mindent 150%-ra tudsz, biztosan ezt is...
Akkor meg is kérdezem: 70-es szintnél milyen irányba szállnál be?
Ostobasággal az igazság ellen, ez a ti jól beváltnak hitt módszeretek, hát, hajrá, szórakoztassatok még! -
#47 "Várható volt, hogy egyszer kidurran ez az utóbbi években jó nagyra fújt Apple lufi.
Azért nem lehet a végtelenségig évente eladni az embereknek új és új telefont és tabot, mikor a szoftverek mindre ugyanazok"
Én továbbra sem értem mit írsz hiszen az eladásai nem csökkennek hanem eszeveszett ütemben nőnek? Akkor, hogy jön ide az írásod? -
Papichulo #46 egy átlag Aplle juzernél IT szempontból magasabban kvalifikált.
Az atlag PC felhasznalonal is... ;) -
M2 #45 "a bizonyos 100 ezres gép árába befér egy normális videokártya is"
Hát persze, a proci elviszi a költségvetésed felét, a maradék 50 ezerből hozz már össze alaplapot, memóriát, házat, tápot, SD kártya olvasót és oprendszert. -
#44 Valszeg nem sikeres, de nagyvalószínűséggel egy átlag Aplle juzernél IT szempontból magasabban kvalifikált.
;) -
awexco #43 "Aki meg a nagykerbol otthon osszerakott gep arahoz hasonlit egy brand keszuleket, az sikeres ember nem lehet ;) "
ez jó :DDD tetszik :)
mindenesetre van benne valami :) -
Papichulo #42 Hagyjuk mar ezt a Mac irrealisan tularazott baromsagot... eddig mindenki besult, aki bizonyitani akarta.
Inkabb valahol itt van az igazsag:
"As it turns out, there isn't much of a price difference between comparable Macs and PCs. If you built a PC to match what a baseline Mac offers -- with similar hardware, equivalent software, and all of the bells and whistles that come standard on a Mac -- you'd actually be looking at two similarly priced computers [source: McCracken]. One company -- Tom's Hardware -- wanted to see if there was really a price difference. It built a PC to match the specs of a base model Mac Pro and found the price difference to be less than $6 [source: Nguyen]." - http://computer.howstuffworks.com/macs/macs-more-expensive.htm
Aki meg a nagykerbol otthon osszerakott gep arahoz hasonlit egy brand keszuleket, az sikeres ember nem lehet ;) -
sanyicks #41 na meg abban a 200 ezres mac miniben egy fos HD4000 van, játék/3d nuku... míg a bizonyos 100 ezres gép árába befér egy normális videokártya is. A dizájnról pedig ne is beszéljünk tényleg, mert az nincs a mininek. -
#40 Várható volt, hogy egyszer kidurran ez az utóbbi években jó nagyra fújt Apple lufi.
Azért nem lehet a végtelenségig évente eladni az embereknek új és új telefont és tabot, mikor a szoftverek mindre ugyanazok, csak a hw más alatta, és már eddig is bőven elég volt a teljesítménye és a tudása, mi a fenének kéne még és még újabb minden évben. Ráadásul már a konkurencia is rendesen teleszórta a piacot a kütyüivel, kielégítve minden árszegmenst. Ma már nem nagy szám olyan hw-t venni az alsó kategóriában, ami még pár éve a csúcsnak számított, úgy, hogy a szoftverek teljesítmény igénye nem nőtt ugrásszerűen, azaz szinte bármi elfut rajtuk.