7
 • bdzsana
  #7
  Mivel Ázsia óriási piaca mind az Apple-nek mind az Android-nak, így nem kell attól félni, hogy a közeljövőben kötelező lesz a facebook a telefon használatához.
  Ázsiában nem igazán megy a facebook.
 • Com9000
  #6
  Így is van már 2 gmailos címem. Egy levelezésre, egy a playnek.
  Fészes is van vagy 5, de csak egynek tudom a jelszavát. És az is csak azért van, mert van pár olyan okádék oldal, ahol csak így lehet hozzászólni.
  Ha lesz okádék oprendszer is, annak is regelek egyet.


  AgentKis #2 Kell egy rendszer ami összeköti a négyet a felhasználok költségein. Mert így billiárdokat kidobnak az ablakon. :)
 • Szefmester
  #5
  Amikor meg gyárilag benne lesz ez a fostalicskaság, akkor nem kell megvenni azt a készüléket. Ha csak ilyenek lesznek már, akkor hirtelen előkerülnek a homebrew OS-ok a noname telefonokra.
 • Zombee
  #4
  Nem kell feltenni, és akkor nincs vele baj.
 • Bagoly81
  #3
  ez bukós lesz az apple nemenged ilyen mélyen beleturkálni az android meg csak anyit enged amienyit eddig is, simán dobható a telefonról a win meg ugyan olyan zárt mint az apple, azsem fog csak úgy létre jönni,. szerintem ezt a törékeny egyensúlyt nemvolna szabad feszegetnie a facenek a gyártok és felhasználó könyen elpártolhat az ő oldalukról
 • AgentKis
  #2
  A képen felsorolt 4 réteg az a 4 "kémszolgálat", ami egy átlagos telefontulajdonost megfigyel, lekövet, ellenőriz. Tehát a facebook is beállt közéjük! Ez mekkora lufi, milyet "szól" majd amikor durran!!!
 • kvp
  #1
  Ha jol latom az integralt megoldast, akkor ezentul ios alatt nem csak appstore account, de facebook regisztracio is kelleni fog a keszulek hasznalatahoz. Es ugyanezt tervezik windows alatt is. Android-on viszont egyelore meg csak opcionalis a hasznalata.