20
  • Zombee
    "A papírforma alapján Az acélember című Superman-reboot új előzetese elég sok bizonytalan nézőt fog meggyőzni arról, hogy Zach Snyder filmjét fel kell venni a nyári kötelezni néznivalók közé."

Azért ez korántsem ilyen egyértelmű.

A ruhán kívül bugyogót hordó szuperhősöket soha nem vettem komolyan, szeretem, de nem komolyan vehető, könnyed szórakozás. De Superman mind közül a leghülyébb: hihetetlen, hogy zakóban, szemüvegben senki sem ismeri fel, ez még a köpenyben repülős dolgok mellett is röhejes.
  • NEXUS6
    Zack Snydert szeretem, bár a 300-at egyszer sem tudtam megnézni, de a Sucker Punch nagyon klafa lett (kár hogy szinte senki nem érti, sem mint élvezhető művet, sem mint sokrétű, utalásokkal teli filmes alkotást). Aztán Kevin Costner, meg Russel Crow is jó lesz egy-egy sima epizódszerepre itt.

Nagyon erős alapokkal indul ez a film, ha csak nem baxnak valamit nagyon el, ez ütni fog!
  • Dean Winchester
    a 2006-os tényleg nagy csalódás. az öltözék is eléggé mű a színész is túl műmájer, ennek meg legalább valami férfikinézete van, bár a szakállas részben vagányabb a főhős :)
    Jó lesz,ez szerintem ! Várós, tuti mozibanézős lesz
  • NEXUS6
    Nekem átjött:)
  • Chris05
    Miért olyan passzos az Acélember ruhája?
    Mert "S"-es.

Szakállas. .D
  • Zomil
    Mondjuk ebben a filmben már pont nem lesz piros gatyája :)
  • goldmember
    Nagyszerű! Egy újabb alsógatyás szuperhős.
  • didgeridoo
    Ígéretes. Ha majd lesz, meglesem.
  • Tucky17
    1-perc 25-másodperctől :D. Úgy fest beugrott pár snitt erejéig, miközben az új wolverine filmet forgatta :D
  • G22
    Nekem a gigantikus méretű szitakötő volt fura.Cavillról meg leírtam párszor a véleményem.Tom Wellinget szívesebben láttam volna, de ez van.
  • MaRee
    A film érdekesnek ígérkezik, viszont a trailer nekem nem büntet, sőt kifejezetten unalmas volt.
  • Szefmester
    Ez akár még jó is lehet...
  • Wlanseraf
    Pár jelenetben rozsomák alakítja supermant?:DDDDDDDDDDDD
  • hakos007
    Eléggé az az érzésem hogy valami ilyesmi ízr van a filmnek: Nézd meg, mert ha nem, nem mostanában láthatod az Igazság Ligáját....
  • Narxis
    Ez büntet.
  • fergusonpapa
    Csak nekem unszimpatikus a supermant játszó szinész? Ahogy ott ül és beszél , olyan fiatal arca van meg számomra ettől nem olyan hiteles..
  • Yutani
    Szenzációhajhász vagy sem a cikk címe, az előzetes tényleg valami olyat sejtet, amit érdemes lesz megnézni moziban. Nem vagyok Superman fan, jelzem.
  • Rotcsa
    Viktorunk igen szereti "Büntet"-tel kezdeni a címeket! :D
  • wraithLord
    Heh, Kal-El mindkét apját egy-egy Robin Hood játssza. :D

Kár, hogy a kryptoni techet így elkommerszesítették. Manapság minden hi-tech és idegen cucc úgy néz ki, hogy lekerekített áramvonalas összevisszaság, amiből kábelkötegek tekeregnek kifelé és ívet alkotva vissza önmagába. De végül is reboot.

Amúgy nem rossz.