1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • mester1987
    Nem is figyeltem nagyon, thx a visszacsatolást.
  • Fpocok
    Ez valami gagyi fanmade.
  • Különc
    A régi xboxos és PS3-as megjelenés trailerébe belevágtak (rosszul) egy bűn rossz képet, rosszul leírva még a játék nevét is ráadásul nincs vége a videónak

Asszem mindent leírtam
  • mester1987
  • Lunki88
    Remélem steamworksos lesz és nem erőltetik még rá a gfwl-ot is. Mindenesetre akárhogy is lesz, ez jó hír!
  • Rayden02
    LOL
  • SLICK
    Ezzel tisztában vagyok, csak erősnek érzem az 1 hónapos csúszást.
    Mindegy ezen már úgyse lehet változtatni.

Egyébként az, hogy nem a Netherrealms portolja át, az ugye lényegében semmit nem befolyásol?
  • Különc
    Egy játék vagy egyéb más produktum megjelenésébe rendkívül sok minden tényező játszik, szerintem egyikben sincs benne a "mert SLICK most akarja"

pl. Pénzügyi negyedéves jelentés kozmetikálása, más/egyéb játék nem jelenik meg akkor, logisztika, tesztelés (másik cég portolta PC-re, nem a Netherrealms) stb
  • gabesz012
    Szuper! Innentől a topic is fav+. :) Ennek örömére azonnal fel is raktam az arkade kollektion-t. Azért remélem, az új Mortal könnyebb lesz (főleg billentyűzettel, kontroller hiányában), az ultimate-ben 10 meccsből 1szer sem sikerült még az endurance-on túljutni. :D Vagy én lennék ilyen béna? (nem sok különbséget érezni a very easy és very hard között)
  • mester1987
  • SLICK
    hát akkor gyártsák le előbb...
    Nem létezik pont ennél a játéknál okozna ez gondot. Máshol meg 1-2 nap eltérés van maximum! Nem 1 hónap...
  • Evoluti0N
    Wow. Ez az! Végre hivatalos. Először úgy voltam vele, hogy augusztus az messze lesz még, de így, hogy digitálisan már júliusban jön. Vuhu.
  • donatus13
    Steamnek ebből semmi haszna, mivel a dobozos is steamen aktiválható lesz, csak tudod digitálisan azonnal elérhetővé lehet tenni, míg a dobozost le kell gyártani és elkell látni XX országot.
  • SLICK
    ez így elég rohadék dolog egyébként. Mondjuk érthető, hogy a Steam lefarag egy kis hasznot az 1 hónap alatt. De azért az az 1 hónap sok idő. Főleg úgy, hogy végülis már 2 éve megjelent játékról van szó. Pedig beleéltem magam a júniusba. :(
  • Rayden02
    Hát sajnos igaz,pedig én is a dobozosra vártam,még voltak is kétségeim hogy csak digitális formában lesz csak,hála az égnek ez nem igaz!
    Augusztusig meg valahogy csak kibírjuk!
  • SLICK
    De ugye az csak vicc hogy csak augusztusban lehet dobozos verziót venni belőle? Én nem tudok steamen keresztül vásárolni, nincs bankkártyám. Ráadásul, jobban szeretem ha fizikai valójában van meg egy játék.
    Az az 1 hónap sok :(
  • BoneDragon
    Mikor megláttam a hírt, majdnem magamhoz nyúltam! El se hiszem! :o
  • SLICK
    FUCKYEAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basszus pont tegnap keresgéltem megint híreket, hátha van vmi új infó, erre tessék :D

Hát ennél jobb hírt mára, el se tudtam volna képzelni ^^
  • Rayden02
    Hivatalos: PC-re is megjelenik a Mortal Kombat!
  • Rayden02
    És aki nem hinne a Gamespotnak,itt egy twitter is:
    @WB_Games_UK
  • Rayden02
  • Rayden02
    Én mondtam hogy jönni fog PC-re is!
  • The Protector
    A Supert és az x tekkent tényleg kár volt.De ez minőségi.
  • pxxl
    azt is kár volt kiadni... :D
  • Myselor
    igen az volt.bár abból nemtudom mennyi fogyott:) de nem volt rossz
  • EnxTheOne
    Az is pozitivum lehet az eladásnál hogy a verekedös müfaj pcn szinte halott :D

talán a street fighter volt az utolso pár éve? :S
  • MerlinW
    Nekem bejön, imádom/imádtam, szeretem stb. Csak már kiöregedtem belőle:)
  • SLICK
    ha nem jön be a játék, az más dolog. De aki szereti és/vagy rajong érte, annak úgy gondolom kötelező vétel kell hogy legyen, elvégre mégis csak az van, hogy sok év után megjelenhet PC-re. És ha sokan megveszik az csak pozitív visszajelzés a készítők felé, így ha lesz folytatás, márpedig miért ne lenne, akkor nagy eséllyel megjelenhet PC-re az is egyidejűleg a konzolos verziókkal.
  • MerlinW
    Fos lehetek:) Nemhogy pénzt nem adok ki, de még csak le sem fogom tölteni. Na ehhez mit szólsz?:)
    A videókon eleget nosztalgiáztam.
  • mester1987
    Ezek mennyire hitelesek nem tudod ill. ez a steamdb?
    Kurva sok minden van az tény :)
  • Rayden02
    Aműgy egy új WBGames app is feltűnt az adatbázisban!
    http://steamdb.info/app/209000/
    Lehet tippelni hogy mi lehet.
    Talán Arkham Origins?
    vagy az Injustice?
    De az is lehet hogy én tévedek.
  • Rayden02
    Rayden02 a day ago
    And what about the achievements? Will return to your site? Only because still exist the "Shema" page: http://devinwatson.com/SteamSchema/230800.html

Marlamin [DEV] a day ago
    Schemas don't exist anymore and haven't for a while. That page is outdated.

• Evoluti0N
    Rendelem elő, amint megjelenik Steamen.
  • SLICK
    Ezért a címért aki nem ad ki pénzt az egy fos. Erről nincs is mit tovább beszélni.
    Alap vétel lesz!
  • The Protector
    Rosszul mondod.Nem csak olyan,hanem az is.Történelmi pillanat.

Amúgy nagyon remélem h sokan megveszik,innen is,mert ha elhasal a játék a pénztáraknál akkor szar van a levesben.
  • SLICK
    +1

Olyan ez mint valami nagy történelmi pillanat. PC-s berkekben mindenképp :D
  • Különc
    Ennyire rég voltam izgatott egy játék megjelenése előtt, mint ennél.
  • Myselor
    jöhetne már,most nagyon tudnám értékelni:)
  • RAZOR27
    már jópár öcsi is kész van hozzá steamen
  • mester1987
    Metro: Last Light-ot is 1 hónapja már odaadták tesztelésre, akkor a Blood Dragon is bő 1 hónapja kinn volt (el is kapták). Az is lehet nem fogják nagy dobra verni.