1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Akkor ez a stick működik konzolokkal és PC-vel is? -
Zavvin 30 fontért már előrendelhető a dobozos változat. -
sirdond #210 ja tényleg, látom is. köszi! -
18k volt kiszállítással együtt. Pár hsz-el lejjebb ott a link is ahonnan rendeltem. -
sirdond #208 hú, nagyon király, köszi a képeket! most kedvet kaptam én is egy ilyenhez :D
azt meglehet tudni,hogy mennyi volt? -
mester1987 #207 Vagyis, mint a pad :) -
mester1987 #206 Ez kurva nagy, majdnem akkora, mint az asztal...:D -
Na csináltam pár képet: kép1 , kép2 , kép3 , kép4
Mielőtt valaki megszólna miatta, igen tudom, ideje már kitakarítani a szobámban. xD -
Majd holnapra csinálok róla képeket természetes fényben. :) Amúgy kipróbáltam pc-n is az Arcade Kollection-el, egyből felismerte a win 7. -
sirdond #203 képeket! -
Na a mai napon megérkezett a fight stickem. Már az első fél óra gyakorlás után meglepődve tapasztaltam hogy mennyivel egyszerűbb a kombókat bevinni vele. Kung Lao-val szinte játszi könnyedséggel mentek a leghosszabb mozdulatsorok is. :) Jó lesz ez, gyúrni kell amíg a pc-s változat nem jön. :D -
A [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/High_Voltage_Software#Games]"High Voltage Software"[/URL] készíti a portot!
-
sirdond #200 ha valaki nem olvasta volna,ma megjelent a Scorpion DLC az Injsutice-hoz:
link -
BongoBácsi #199 Én tuti billen fogom tolni, sokkal több ujjal tudok úgy játszani mint gamepaden. -
Ilyen mindenkinek volt, mert megtellt a billentyűzet puffer :) -
Azt lehet tudni,hogy ki készíti a portot?
Amúgy nekem bill a fav+.Nektek nem volt olyan mikor 2en gyomtátok egy billen,hogy voltak gombok amik nem mentek ha az ellenfél túl sokat nyomott le egyszerre?Nekünk otthon ilyenkor sípolt a gép és észrevehető volt h én nem tudtam visszatámadni mert nem mentek a gombjaim ha ő egy csomót zongorázott egyszerre.
Amúgy ha vkit érdekel akkor írok ide addig is egy Injustice rövid bemutatót nektek,persze akit érdekel.Ha az MK eladásai jók lesznek akkor egyenes úton jön majd az is pc-re. -
Csak engem zavar hogy a megjelenés előtt alig 1 hónappal még semmi infót nem kaptunk a játékról? Gondolok ezalatt a gépigényre, árazásra, meg egyáltalán a reklám teljes hiányára. Ha jó eladásokat szeretne a kiadó ez így pedig nem fog összejönni, gyanítom sokan majd nem is fognak tudni róla hogy megjelent a játék.
Remélem nem valami ótvar konzol portot tesznek elénk a fejlesztők, ahol csak a felbontást állíthatod be azt szevasz...
-
Ezze' 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van x360 gamepad-em, de nekem a verekedős játékok valahogy billel jobban fekszenek :) -
logitech dual action + x360ce 
-
sirdond #193 bill :)
konzol fags
-
A régieket mindig billel toltam, de lehet, hogy most kipróbálom kontrollerrel (x360). -
mester1987 #191
-
Hát ja, és ez még aránylag jó áron van, ahhoz képest hogy 150$ volt a belépő ára. -
mester1987 #189 Azért van ára rendesen. 2-3 normálisabb joystick kijön az árából :) -
Pont egy ilyet rendeltem ma ebay-ről, nagyon felbuzdultam már a játékra. :D -
donatus13 #187 Elég jól össze rakott cucc, bár ilyet itthon nehéz össze rakni,
Valami ilyesmit próbálok majd:)
-
X-Box 360 Kontrollerem van, így azzal -
mester1987 #185 Unatkozik, nem süt a nap, de eső se esik.
#180 Szerintem joystickkal a legjobb vagy aki befizet rá, bár picit régimódinak tűnik, de lehet ezen a legjobb:
-
Kontroller -
nemtudja miket beszél szegény hülye.ahogy a mortal kombat,meg minden verekedős game először játéktermekben és konzolokon volt.most mér kell így viselkedni,nem értem:) -
Evoluti0N #182 donatus13 "rendkívül szimpatikus" hozzászólása után kénytelen vagyok azt írni, hogy én lealacsonyodom a konzolosok szintjére és a PC-hez való Xbox360-as kontrolleremmel fogok játszani. -
donatus13 #181 Épp most készülök elkezdeni egy arcade sticket csinálni és akkor megjelenésre kész lesz, de ha nem is leszek kész akkor kizárólag bill-el, nem alacsonyodom le odáig ,hogy kontrollerrel játszak mint egy konzolos... -
Pörögjön kicsit a topik. Ki mivel fogja játszani majd a játékot? Bill., gamepad, netán fight stick? :) -
EnxTheOne #179 Nagyon fapfap de ő jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=Ok5NY_dzez8
De nem olyan izmos mint az "igazi" skarlet:
kép
kép2
kép3
:D:D:D
-
Azért kicsit érdekes hogy a sokadik cod rész már most előrendelhető steamen, de a várva várt MK még mindig sehol...
-
hú, mi még annó játéktermi gépen toltuk majd kölcsönöztünk ki konzolt.. oszt jöttek a PC-s verziók, 2, 3, trilogy, 4.. itt végül megállt a menet, PC-re nem jött ki több, konzol-kölcsönzésről meg addigra leszoktunk.. -
Nekem az első mk-s élményem amikor konkrétan játszottam is,az 99-2000-ben volt még SEGA megadrive 2-őn volt az MK3 társaságában!
Igaz hogy korábban 92-94-ig bezárólag láttam az előző részeket is játéktermekben,de akkor annyira nem foglalkoztattak a verekedős játékok annyira,szval ezek a részek kimaradtak az életemből,
a negyedik rész ügy szintén!
Természetesen pótoltam azóta őket,
de számomra az Mk3 volt a meghatározó!
-
MK4-et mennyit toltuk úgy :D haver csak azért szokott át a bill bal oldalára, hogy játszhassunk egymás ellen :D kb odáig fajult a dolog, hogy gyakorlatilag az nyert, aki az első ütést bevitte, utána olyan kombók voltak, hogy mozdulni nem tudott a másik... :D -
remélem lesz lehetőség a PC-s változatban 1 billentyűről ketten játszani, vagy rosszabb esetben bill vs usb gémpad kombóval -