1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Valami 3 új kivégzés és az összes DLC karakter meg ruhák. -
Az nem elírás, ez amolyan "mortalos" szokás hogy mindent k-val írnak. :) -
donatus13 #250 Ja nem tudom, semmi bajom a játékkal, csak a jobb szeretem a Complete-t a komplete től, szemet szúr a tokon :D -
Ja... de ez csak augusztusban jön. Csak a digitális jön júl 3. -
és az baj?
amúgy mi van a komplete edition-be? -
donatus13 #247 komplete.... -
előrendelhető:
Mortal Kombat -
Nem.Ugyan az a 2 verzió jön és mindét esetben(digitális/lemezes) steam köteles lesz a játék.
Amiket felsoroltál azok benne lesznek mindkét verzióban szóval csak a kézzel foghatóság játszik a 2 verzió közt. -
Since #244 Nem valószínű. -
Ám jár valami plusz tartalom annak, aki megveszi digitálisan például más ruhák, álarc nélküli Sub-Zero stb? -
és tényleg! My FAIL!
Mindegy, akkor is jobban szeretem ha a polcomon van :D -
Hát, ha a dobozos is steamworks-ös lesz, (ami elég valószínű) akkor hiába van nálad a lemez hisz ugyanúgy a steam accountodhoz lesz kötve a játék. -
nincs bankkártyám. Meg amúgy sem vagyok digitális vásárló párti, netalán valaki egyszer feltörné a Steam vagy Origin profilomat, igen infarktust kapnék.
Jobb az ha a kezem között tudhatom -
KaBuTo666 #239 60 év múlva sokat fog érni! :DD -
Szerintem feleslegesen "kínzod" magad a dobozossal, inkább vedd meg digitálisan mint sokan mások. :) Nem ér annyit az a doboz. :P -
én letojom mennyibe kerül csak jöjjön már :D Így is minden bajom van, hogy augusztusig kell várnom a dobozosra :D -
Kötve hiszem hogy steamen 20 euroba fog kerülni, ha már gmg-n és gamersgate-n is 30 euro. Tudom gmg-n ott a -20% voucher de akkor is. -
Olyan oldalt ne linkelj, amit nem ismersz, nincs tapasztalatod vele...
-
Na látod,ezt én se tudom! 
-
Ezt nem ismerem. Lengyelül nem tudok... régiózár nincs? -
Természetesen a digitális verzióra gondoltam! -
Hát eddig szerintem amuve.pl oldalon a legolcsóbb,és még paypal-al is lehet fizetni!
Olyan 4000ft körüli összeget számoltam! -
Ja, hála az euronak... Amcsik megint röhöghetnek rajtunk, mivel nekik kb. 5,5 k körül jön ki az ára. -
GG-n úgy látom 7200-re jönne ki. -
Honnan veszitek meg? Hol a legolcsóbb? -
Elég ciki szerintem hogy lassan már mindenütt előrendelhető a játék, csak steamen nem... -
hát ezt alap hogy meg kell venni
-
mester1987 #225 -
amazonon előrendelhető $29.99-ért -
jó lenne ha már magyar oldalról is elő lehetne rendelni :| -
MUST
HAVE -
-
Mortal Kombat PC Requirements Revealed, Won’t Support Windows XP, New Screenshots -
Szerintem csak simán félrenézték a dátumot, de ne legyen igazam. -
mester1987 #218 A 2 megjelenési idő eddig eltért PC-n, így mintha egy steames és egy sima jönne. -
Na az a helyzet áll fenn hogy a dobozos verzió lehet hogy Június 28-án,jön és nem Augusztus 6.án!
Persze ez még nem biztos!
LiNK
LiNK 2 -
Pio #216 Napi borzasztó szóvicc:
-
Persze, működik probléma nélkül. -
donatus13 #214 Lást itt, xbox360
-
donatus13 #213 Általában ja, a házi STICKeknek egy konzol kontroller az alapja legtöbbször:)