1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Fpocok
    Linkeljétek még be ezt a szar 25353szer...
  • Jaka923
  • The Protector
    Nagyon kíváncsi vagyok a játék optimalizáltságára mivel a gépigény eléggé magas egy UE3.0-ás gamehez képest.

Képeket meg toljatok ezerrel.
  • Fpocok
    hehe

• Lunki88
    Most nézem, te írtál mk arcade collection steam fórumába. Én voltam az aki a fight stickre akart rábeszélni. :)
  • Fpocok
    Erről függetlenül tuti jön. Már nagyon várom. Holnap gamepad is itt lesz.
  • Maxtreme
    ó bassz tényleg, ezt benéztem :) (furcsálltam is a dolgot)
    El is felejtettem hogy olyan is jött ki anno.
    Sry:)
  • Fpocok
    Nincs meg neki a cucc még. A mortal kombat arcade kollection ről beszél... nem az új részről.
  • Maxtreme
    A saját magam, és mindenki meggynyugtatása érdekében. katt
    Tehát ha neki már megvan a cucc, akkor tuti időben jön! :)

A linkelt téma további része nem is érdekes.. :)
  • donatus13
    csomó játék van amit csak a megjelenés napján raknak ki most ez is ilyen lesz.
  • Dency
  • Maxtreme
    Most hogy mondod, nekünk fel sem tűnt.
  • Dency
    Mivan srácok? Steamen nagyon kuss van a játékról, semmi nincs róla...
  • Seth
    Az ismerősöm ismerősének a nővérének a férje,aki Ed Boon puszipajtása mondta, hogy a pc verziót lelőtték. Úgyhogy ennyi, nincs itt semmi látnivaló, zárható a topik.
  • CalebJoe
    2 éves játék nem volt eddig idejük készre vágni nekünk, elmehetnek a picsába ha húzni merik augusztusig.
  • mester1987
    Kapják bé.
  • Fpocok
    Nem lesz itt semmi csuszas, ne panikoljstok. Egyszeruen letojjak a pc-t.
  • Since
    Julius 3.-án kiderül, de nekm is gyanús hogy semmi reklám nincsen a játékról. Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem akartak a reklám kampányba pénzt bele invesztálni, mert úgy is tudják hogy a játékot úgy fogják venni mint a "cukrot2 mivel már jó pár éve nem érkezett PC-re.
    Bár nagyott buknának ha kiderülne a megjelenés előtt hogy csúsznak egy fél évet, de nem tartok ettől :)
  • Maxtreme
    Én is ettől tartok.
  • Lunki88
    Hát akkor elég sok dühös előrendelőnek kell majd visszafizetniük a pénzt. :)
  • Newfronter
    A nagy csend inkább a csúszásnak az előhírnöke szokott lenni. :(
    Majd bejelentik hogy ősszel/télen fog megjelenni.
  • Lunki88
    Steam fórumon is megy már az idegeskedés napok óta hogy mi a fene lesz itt. :) Amúgy, ha tippelnem kéne azt mondanám leszarják a digitális megjelenést, és majd csak a dobozos változatot fogják reklámozni (bár ebben nem sok logika lenne).
  • SLICK
    Mondjuk a reklám hiányát én is furcsálom, elvégre mégsem egy kis dolog hogy egy Mortal Kombat jön PC-re is.
  • Maxtreme
    Akárki akármit mond, ez nekem egyre gyanúsabb.
    Ok, trailer nincs, hisz minek is, akit érdekel milliót láthatott már a konzolos verzióból.
    De hogy még csak nem is reklámozzák valamilyen módon a PC-s portot, ez viszont már több mint fura.
  • yesname #268
    Ott is 30 euro. Akciós volt netán?
  • Fpocok
    gamersgate

Most nézem, hogy DX9 és WINDOWS XP-n nem fog futni a játék.
  • yesname #266
    Hol?
  • Fpocok
    Mi hmm? Ez jó drága. Én 5500-ért vettem.

Nem az első játék, aminek nincs steam lapja megjelenés előtt pár nappal... volt már ilyen.
  • Maxtreme
    hmm
  • Maxtreme
    Úgy legyen.
  • SLICK
    akkor már most szólniuk kellene, hogy csúszás lesz.
  • Maxtreme
    aham.
    Csak aztán nehogy az legyen h 3-án szólnak hogy hopp, bocsi csúszunk még vagy fél évet.
  • CalebJoe
    ja érdekes más játékot már hónapokkal előre közzétesznek
  • Maxtreme
    Elvileg juli3.
    De én is furcsállom a dolgot, pont tegnap néztem hogy steamen még sehol.
  • Since
    Július elején fog megjelenni a játék digitálisan? Steamen még nem láttam, csak ezért kérdezem.
  • Krisztiam #257
    jaa értem :D
  • SLICK
    Steamen letöltöd
  • Krisztiam #255
    hol lehet majd megvenni? júl 3-tól?
  • Lunki88
    Mondjuk azt nem tudom hogy fogják kibírni azok akik a dobozos verziót választják, hogy a többiek júl 3-tól már javában verekedhetnek, nekik meg még várni kell egy 1 hónapot (a doboz szeretetük miatt). :D
  • SLICK
    Köszi!