1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Linkeljétek még be ezt a szar 25353szer... -
-
Nagyon kíváncsi vagyok a játék optimalizáltságára mivel a gépigény eléggé magas egy UE3.0-ás gamehez képest.
Képeket meg toljatok ezerrel. -
hehe
-
Most nézem, te írtál mk arcade collection steam fórumába. Én voltam az aki a fight stickre akart rábeszélni. :) -
Erről függetlenül tuti jön. Már nagyon várom. Holnap gamepad is itt lesz. -
ó bassz tényleg, ezt benéztem :) (furcsálltam is a dolgot)
El is felejtettem hogy olyan is jött ki anno.
Sry:) -
Nincs meg neki a cucc még. A mortal kombat arcade kollection ről beszél... nem az új részről. -
A saját magam, és mindenki meggynyugtatása érdekében. katt
Tehát ha neki már megvan a cucc, akkor tuti időben jön! :)
A linkelt téma további része nem is érdekes.. :) -
donatus13 #283 csomó játék van amit csak a megjelenés napján raknak ki most ez is ilyen lesz. -
-
Most hogy mondod, nekünk fel sem tűnt. -
Mivan srácok? Steamen nagyon kuss van a játékról, semmi nincs róla...
-
Az ismerősöm ismerősének a nővérének a férje,aki Ed Boon puszipajtása mondta, hogy a pc verziót lelőtték. Úgyhogy ennyi, nincs itt semmi látnivaló, zárható a topik. -
2 éves játék nem volt eddig idejük készre vágni nekünk, elmehetnek a picsába ha húzni merik augusztusig. -
mester1987 #277 Kapják bé. -
Nem lesz itt semmi csuszas, ne panikoljstok. Egyszeruen letojjak a pc-t. -
Since #275 Julius 3.-án kiderül, de nekm is gyanús hogy semmi reklám nincsen a játékról. Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy nem akartak a reklám kampányba pénzt bele invesztálni, mert úgy is tudják hogy a játékot úgy fogják venni mint a "cukrot2 mivel már jó pár éve nem érkezett PC-re.
Bár nagyott buknának ha kiderülne a megjelenés előtt hogy csúsznak egy fél évet, de nem tartok ettől :) -
Én is ettől tartok. -
Hát akkor elég sok dühös előrendelőnek kell majd visszafizetniük a pénzt. :) -
Newfronter #272 A nagy csend inkább a csúszásnak az előhírnöke szokott lenni. :(
Majd bejelentik hogy ősszel/télen fog megjelenni. -
Steam fórumon is megy már az idegeskedés napok óta hogy mi a fene lesz itt. :) Amúgy, ha tippelnem kéne azt mondanám leszarják a digitális megjelenést, és majd csak a dobozos változatot fogják reklámozni (bár ebben nem sok logika lenne). -
Mondjuk a reklám hiányát én is furcsálom, elvégre mégsem egy kis dolog hogy egy Mortal Kombat jön PC-re is. -
Akárki akármit mond, ez nekem egyre gyanúsabb.
Ok, trailer nincs, hisz minek is, akit érdekel milliót láthatott már a konzolos verzióból.
De hogy még csak nem is reklámozzák valamilyen módon a PC-s portot, ez viszont már több mint fura. -
Ott is 30 euro. Akciós volt netán? -
gamersgate
Most nézem, hogy DX9 és WINDOWS XP-n nem fog futni a játék. -
Hol? -
Mi hmm? Ez jó drága. Én 5500-ért vettem.
Nem az első játék, aminek nincs steam lapja megjelenés előtt pár nappal... volt már ilyen. -
hmm -
Úgy legyen. -
akkor már most szólniuk kellene, hogy csúszás lesz. -
aham.
Csak aztán nehogy az legyen h 3-án szólnak hogy hopp, bocsi csúszunk még vagy fél évet. -
ja érdekes más játékot már hónapokkal előre közzétesznek -
Elvileg juli3.
De én is furcsállom a dolgot, pont tegnap néztem hogy steamen még sehol. -
Since #258 Július elején fog megjelenni a játék digitálisan? Steamen még nem láttam, csak ezért kérdezem. -
jaa értem :D -
Steamen letöltöd -
hol lehet majd megvenni? júl 3-tól? -
Mondjuk azt nem tudom hogy fogják kibírni azok akik a dobozos verziót választják, hogy a többiek júl 3-tól már javában verekedhetnek, nekik meg még várni kell egy 1 hónapot (a doboz szeretetük miatt). :D -
Köszi!