Mortal Kombat

Oldal 1 / 32Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Igen de a legnehezebb szinten, a gép csalni is szokott
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.20. 14:01:25

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

>Magyarország legjobb játékosa
>gép ellen játszik
<#idiota><#idiota>

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.12.07. 19:16:38

How much can you take,before you snap?

JaSoN HuNTeR
//www.youtube.com/embed/CC8k-DQXV0Q

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Próbáltam azt is, de nem találok olyat a BIOSban :( Ha tudom, hogy ennyire rosszul van portolva a játék, tuti nem ruházok be rá. Végülis megy az Intel-el is, csak így megsüti a gépet :D

Sirch
Az érdekes. Nem szeretek vaktában ötletekkel dobálózni, de esetleg még meg lehet egy olyat próbálni, hogy a biosban letiltod az alaplapi videókártyát.

Az a problémám hogy ott nem jelenik meg más kártya, csak az alaplapi.

Sirch
Ha a steam könyvtáradban a játékra jobb klikkel kattintva elindítod az Advanced Options Configurationt, ott elvileg be tudod állítani, hogy a játék melyik videókártyát használja.

Sziasztok!

Megvettem Steam-re ezt a csodát. Elindul meg minden, az a gondom, hogy nem ismeri fel a laptopom Nvidia 740M kártyáját, és így nem az igazi. Végigolvastam minden fórumot a Steam-en, neten, de egyik megoldás sem segít. Hiába állítom be fő kártyának az NVIDIA vezérlőpultban, nem akarja az igazat. Van erre valami megoldás?

Maak
Feltettem ujra, mert tegnap olvastam a topikot (ezt :D ), hogy mar nem lagos a multi, szal felolem mehet a fight. Amator vagyok, ugyhogy nem kell paraznotok tolem. :)
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.01.09. 08:32:10

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Elvileg igen. Nem nagyon válogatós, megevett eddig mindenfélét. 2000 forintos medaimarktos szutykot is meg drága logitechet is. Egyáltalán nem válogatós mint egyes játékok ilyen téren.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

RAZOR27
Gyors kérdés. A játék elboldogul mindenféle kontrollerrel?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Valaki multi? Azt kell tudni rólam hogy tunngle-n játszok tört verzióval. Még kezdő vagyok, de gyorsan tanulok. Aki akar játszani az írjon.

ffxi
Őt is nyugodtan felveheted. Eddig 3an vagyunk.

Fákjúal!

Én talán benne lennék. Totál kezdő vagyok én is csak időt kéne találni.
Dobtam egy friend invet minden esetre.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.08.09. 19:24:13

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ffxi
Senki? :S

Fákjúal!

Fpocok
Elvileg megszűnt a slomo, helyette frameskip van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
NetherRealm and Warner Bros. have released a patch today for Mortal Kombat: Komplete Edition to fix some additional issues that were highlighted by the Steam community.

The primary fix was for a crash involving Noob Saibot.

The previous patch released on 7/23 was designed to fix several long-standing bugs and improve the network multiplayer code for systems that meet the Recommended Spec for online play.

We would like to clarify that a good network connection and a system capable of maintaining 60 fps are required in order to receive the best possible online experience:

1. Start with a machine that meets or exceeds the Recommended System Requirements
2. Run AutoConfigure from the Video Settings Option menu.
3. If you experience any further performance problems, disable the most costly effects such as Anti-Aliasing.
4. Make sure to watch the Ping display for opponents that have a rating of (4 = Good). Connections to a lower Ping value may slow down online play.

Azt szeretném én is tudni :D

#1554 az még azért jóval odébb van

CalebJoe
Jó szokás szerint nem tudni, de már nem is nagyon érdekli az embereket már az X lázban égnek sokan.
és mi van benne?

Megint kapott egy méretes peccset. 740 mega.

ffxi
Már nincs. Ezért kaptam ki sorozatosan :D

Fákjúal!

Laggolás és szét esés megszűnt ?

ffxi
Tegnap toltunk az új peccsel. Nagyon érezni a változást.

Fákjúal!

wesker24
Arra én is kiváncsi lennék de Darksector szerint már minden OK vele !
szintén. megjelenés óta nem játszottam. de kíváncsi lennék mennyire laggol most a játék.

wesker24
Mind a ketten túl profik vagytok hozzám képest én csak kezdő NooB gamer vagyok hozzátok képest ! Ahhoz meg nincs kedvem hogy laposra verjetek ! <#nyes>
ffxi
Nem akartok privát King Of The Hill-ezni? Ez amolyan mindenki mindenki ellen. Eddig ketten vagyunk DarkSectorral az élen :) Azért kérdem itt, mert public-ba nem jó, túl sok a profi. Meg se tudunk mozdulni. Ha barátok vagyunk steam-en csak rá kell menni a csatlakozás a játékhoz és egyből beadja a bajnokságot. Nem kell babrálni a meghívásokkal. Este felé szoktunk fenn lenni.

steamacc-om: http://steamcommunity.com/id/Chungee/

Fákjúal!

kb a pc-s megjelenés után 1 héttel kellett volna elkészülni ezzel... vagy legalább a multiplayer részével

Köszi.
Hát ideje volt már ezeknek a javításoknak.
Bár kicsit elkéstek vele.

Rayden02
As many community members have noticed, Warner Brothers and NetherRealm have released a significant update for Mortal Kombat: Komplete Edition on Steam.

Here is a list of changes in this update:

Updated the game launcher
o Added video card selection option
- Fixes auto-detection problems on laptops with Optimus technology
- Solves performance issues for many laptops with dual GPUs
o Added support for letterbox display toggle
- Fixes problems with 4:3 and 5:4 aspect ratios
Several performance optimizations
Changed video settings options
o Added ability to toggle memory restriction
- Removed region lock for multiplayer matchmaking
o Allows for a larger pool of online players
- However, very long distance matches may experience slower network performance
Improvements to online multiplayer
o Fixed issues with Private Matches
o Updated KOTH
o Fixed multiplayer crashes
Fixes and updates for several peripherals
Removed microphone support from voice chat
o Players may use Steam Chat

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Mi a jó túró ez az 1 gigás patch?

Fpocok
http://www.youtube.com/v/OCiVYKmCveY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Krisztiam
upsz nem akartam ilyen nagyba bocsánat :)
amúgy rohadt jó lesz az új MK

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Dency
Húúúú 2015 még nagyon messze van :((((
http://www.youtube.com/v/Ci6lMQNLKZU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Rayden02

Közeleg a következõ rész bejelentése,2.án minden kiderül ;)
https://twitter.com/noobde
https://twitter.com/netherrealm
https://facebook.com/mortalkombat

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Lunki88
Ha valakit még érdekelne a játék a humble akcióban most megveheti 5 euróért.
jah de ha nem tudják normálisan megoldani kár még a lehetõséget is megadni a lokálon kivül másra.
MerlinW
Lokálban kell játszani pajtásokkal:)

[merlinw.org]

jah szar a netkódja ezt pcn sem javították ki 90% szarrá laggolt konzolon is
wesker24
Én már rég uninstalláltam többet az életben nem akarom látni !

A multija egy okádék használhatatlan nem jó semmire !
Lunki88
Na mi van mindenki uninstallálta már ezt a játékot? :D Játszik még valaki online?
SoCal regionals: http://www.twitch.tv/epicgp

ha unatkozna valaki. vannak egész jó kis game-k

CalebJoe
próbáltam ezt is
Maxtreme
http://www.youtube.com/v/m6UNzcc_ETQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

CalebJoe
Már 13 órám volt a játékba elõ akartam szedni nemrég erre ezt írja ki, már próbáltam minden trükköt de semmi sem segített.<#help>

The Protector
Igen...tudom.Mellesleg az injustice most is szar konzolon is.Laggos,de az még belefér,mert játszható.Ha haverral akarsz neten játszani kifagy a picsába,lehetetlen így játszani.Randomra kidob a játékból és van h minden ok nélkül nem tudsz csatlakozni.A játékot olyan faszán balancolják,hogy mindig vmit elbasznak,vagy túlgyengítenek karaltereket vagy felhúzzák.Superman-nek ez már a 4.combo damage set-je amilye most van.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nagy büdös lófaszt csináltak a PC-s mk val, kalap szar a multi még mindig.

Bence94
Menjenek a francba. pc-s mk azóta se volt meghegesztve ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Oldal 1 / 32Következő →