20
-
#20 Postal 1-gyel meg nem tudom, mi bajotok, baromi jó játék. -
#19 Jaja, kardlobogtatás felsőfokon. :D Azért durván hullottak a végtagok. -
Zero 7th #18 Wehehe, ortopédia nagydíj nyertese, megosztva a Trespasserrel. Mennyit röhögtünk azon az übergagyi mozgáson... :D Joystickkel volt a legjátszhatóbb, egérrel csak a bénázás ment... -
Zero 7th #17 Előtte volt a Chasm, abban is már lehetett. -
#16 Die by the sword? :D -
#15 Lol, még emlékszik valaki a Nightmare Creaturesre? :D Epic játék volt, bár én csak a demojával játszottam, a teljest nem sikerült akkoriban megszereznem.. -
heist #14 Manhunt király volt... -
galocza #13 nekem is a sof jutott eszembe, mint a (nekem) első végtaglelövöldözős.
bár vér talán nem fröcsögött annyira... -
#12 Soldier of Fortune 1-ben is el lehetett választani a végtagoktól az embereket. Régi játék, nem emlékszem mennyire volt véres, de végtagokat jó volt ellövöldözni. :) -
amitakartok #11 Prototype hol marad? Szó szerint cafatokra lehetett tépni az összes civilt, akivel összetalálkoztál az utcákon - akár véletlenül is. -
Fbn Lx #10 a postal 2 valami zseniális volt. eleddig kevés alkalmam volt rá, hogy lehugyozzam és anthraxos tehénfejjel dobáljam az embereket, meg macskát húzzak a fegyvereimre
á, vicces játék volt
kár, hogy a harmadik nem követte ilyen jól ezt a vonalat -
Etinger #9 Mekkora szar ez a Postal te jó ég. -
Szefmester #8 A postal első része még jó volt, de a folytatások már inkább voltak simán közönségesek. A manhunt mindkét része kellemes volt, jöhetne egy remake belőle. :D A Ninja Gaiden szériát is ide kellene hozni szerintem, mert az is kellemesen kegyetlen volt. A yakuza széria sem viráglocsolgatós, ahogy a sleepeng dogs sem. A Saints Row meg hát... :D
A lényeg hogy szertinem rátelefonáltak az ötvöskére hogy böffentsen ide valami cikket. Az sem baj ha hülye hozzá mert legalább a méltatlankodók is jönnek nézni az oldalt és generálhatják a bevételt.. már ha nem használnak mindenféle reklámblokkolót. ;) -
hunwhite #7 Nagyon betegnek tartom ezeket a dolgokat....... -
ferenczjozsef #6 A Postal mekkora szar. -
ugh #5 A manhuntal egyet tudok erteni.
Aranyos jatek volt. -
#4 eleve nem értem, miért kategória a " legbrutálisabb " cím. -
mg1992mg #3 Szokj hozzá, Ötvös Tibor próbál megint hozzá érteni, de a cikk íráshoz köze nincs. Inkább menne fát vágni, ahhoz talán értene. -
SlickAdam #2 Splatterhouse, Nightmare Creatures II, ... -
Jagdgeschwader #1 God of War? Gears of War? GTA sorozat? Thrill Kill? Esetleg a Carmageddon?
A fentieket hiányolom a felsorolásból