A legbrutálisabb játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Postal 1-gyel meg nem tudom, mi bajotok, baromi jó játék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jaja, kardlobogtatás felsõfokon. 😄 Azért durván hullottak a végtagok.
Wehehe, ortopédia nagydíj nyertese, megosztva a Trespasserrel. Mennyit röhögtünk azon az übergagyi mozgáson... 😄 Joystickkel volt a legjátszhatóbb, egérrel csak a bénázás ment...
Elõtte volt a Chasm, abban is már lehetett.
Lol, még emlékszik valaki a Nightmare Creaturesre? 😄 Epic játék volt, bár én csak a demojával játszottam, a teljest nem sikerült akkoriban megszereznem..
Manhunt király volt...
nekem is a sof jutott eszembe, mint a (nekem) elsõ végtaglelövöldözõs.
bár vér talán nem fröcsögött annyira...
bár vér talán nem fröcsögött annyira...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Soldier of Fortune 1-ben is el lehetett választani a végtagoktól az embereket. Régi játék, nem emlékszem mennyire volt véres, de végtagokat jó volt ellövöldözni. 😊
Prototype hol marad? Szó szerint cafatokra lehetett tépni az összes civilt, akivel összetalálkoztál az utcákon - akár véletlenül is.
a postal 2 valami zseniális volt. eleddig kevés alkalmam volt rá, hogy lehugyozzam és anthraxos tehénfejjel dobáljam az embereket, meg macskát húzzak a fegyvereimre
á, vicces játék volt
kár, hogy a harmadik nem követte ilyen jól ezt a vonalat
á, vicces játék volt
kár, hogy a harmadik nem követte ilyen jól ezt a vonalat
Mekkora szar ez a Postal te jó ég.
A postal elsõ része még jó volt, de a folytatások már inkább voltak simán közönségesek. A manhunt mindkét része kellemes volt, jöhetne egy remake belõle. 😄 A Ninja Gaiden szériát is ide kellene hozni szerintem, mert az is kellemesen kegyetlen volt. A yakuza széria sem viráglocsolgatós, ahogy a sleepeng dogs sem. A Saints Row meg hát... 😄
A lényeg hogy szertinem rátelefonáltak az ötvöskére hogy böffentsen ide valami cikket. Az sem baj ha hülye hozzá mert legalább a méltatlankodók is jönnek nézni az oldalt és generálhatják a bevételt.. már ha nem használnak mindenféle reklámblokkolót. 😉
A lényeg hogy szertinem rátelefonáltak az ötvöskére hogy böffentsen ide valami cikket. Az sem baj ha hülye hozzá mert legalább a méltatlankodók is jönnek nézni az oldalt és generálhatják a bevételt.. már ha nem használnak mindenféle reklámblokkolót. 😉
Nagyon betegnek tartom ezeket a dolgokat.......
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
A Postal mekkora szar.
A manhuntal egyet tudok erteni.
Aranyos jatek volt. <#taps>#taps>
Aranyos jatek volt. <#taps>#taps>
eleve nem értem, miért kategória a " legbrutálisabb " cím. <#miaz>#miaz>
u dont have to listen anybody else but me
Szokj hozzá, Ötvös Tibor próbál megint hozzá érteni, de a cikk íráshoz köze nincs. Inkább menne fát vágni, ahhoz talán értene.
Splatterhouse, Nightmare Creatures II, ...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
God of War? Gears of War? GTA sorozat? Thrill Kill? Esetleg a Carmageddon?
A fentieket hiányolom a felsorolásból <#ejnye1>#ejnye1>
A fentieket hiányolom a felsorolásból <#ejnye1>#ejnye1>