Holdgyarmatosító scifi-sorozat készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szerintem a pure sci-fi a 2001 Ûrodüsszeiánál kezdõdik."
Nekem a 2010 szinvonala is megfelelne, pedig az mar inkabb akciofilm. Jelen esetben maximum egy uroperara szamithatunk, a western stilusra valo utalosok is erre vallanak. Mondjuk nem tudom hogy fognak sorozatot kesziteni a konyvbol, ami max egy 45 perces epizodra eleg es kb. a pilot tortenetet adhatja. Persze ha teljesen atirjak es csak az otlet marad meg, akkor meg lehet belole valami, de a Space 1999 (alpha holdbazis) szintjet nehez lesz hozni...
Nekem a 2010 szinvonala is megfelelne, pedig az mar inkabb akciofilm. Jelen esetben maximum egy uroperara szamithatunk, a western stilusra valo utalosok is erre vallanak. Mondjuk nem tudom hogy fognak sorozatot kesziteni a konyvbol, ami max egy 45 perces epizodra eleg es kb. a pilot tortenetet adhatja. Persze ha teljesen atirjak es csak az otlet marad meg, akkor meg lehet belole valami, de a Space 1999 (alpha holdbazis) szintjet nehez lesz hozni...
Ezért lett elcseszve az új star trek is. Az is minden, csak nem scifi és pláne nem ST. lett belõle egy jó iparos munka, egy látványos akciófilm némi hightech beütéssel.. :F
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Sajnos a népesség nagy része kevéssé tud elvonatkoztatni a való világtól annyira, hogy élvezze a "pure scifi"-t. Szûk körnek meg nem lehet minõségi munkát végezni, mert nem térül meg. Ez van... Reménykedjünk, hogy legalább néha megnyilvánul az arany középút.
Szerintem a pure sci-fi a 2001 Ûrodüsszeiánál kezdõdik.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Manapság a pure sci-fi elképzelhetetlen,ez lesz a veszte is hamar 😊
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
alapötlet jó, csak vegyék ki az érzelmes emberi kapcsolatokat és jöjjön a pure sci-fi 😄