241
az ismert Marvel szuper hősök Diablo klónja
-
funzoy #241 Sziasztok!
A Hungarian Bastards nevű csapatunk tagfelvételt hirdet minden magyar játékos számára, tudtommal az egyetlen magyar csapat a szerveren a miénk.
Ha esetleg szeretnél magyar társaságban játszani, függetlenül attól, hogy új vagy régebbi játékos vagy, jelentkezz bátran!
Ingame nevem: funzoy -
#240 Elég sokat változott. -
savior666 #239 jatszik meg valaki?
valtozott valamit a jatek az elmult 1 evben? -
#238 Ilyenek nagyon nem érdekelnek, szóval nem tudok semmit róluk. :D -
#237 Egyébként most steam acsik is elérhetőek. Ezzel gondolom új lvel 1-es karival kéne elkezdjem a kampányt, hogy érvénybe legyenek?
Nagyon sokszor végigtoltam a kampányt, de steam acsikat nem dobott be.
Steam acsik gondolom így működnek? vagy netán egy vadonatúj, szűz email címmel fognak? -
#236 Legendary quest-eket kell csinálni, meg Midtown challange-et, Holo-sim, stb-t kell nyomatni. A Legendary a legjobb egyébként. (Story-s Legendary-t nyomd el, csak a terminal-t meg challenge-est csináld) -
#235 De mindig 1Xp-t kapok az ellenségek leölése után, és már azzal a karival 2x végigtoltam a full sztorit is. A legutolsó nehézséget szerettem volna kiválasztani, de ha nem hát nem...
Miért vették ki ezt belőle?
Level 47 vagyok és hogy érjem el a level 60-at, ellenségenként 1 Xp-vel? -
#234 Már nincs ilyen. Egy nehézségi szint van a sztoriban, ahol megkapjuk az összes jutalmat, amit eddig 3 végigjátszás alatt kaptunk meg.
Sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a végjátékra, ami jó ötlet volt, tekintve, hogy a karakter felhúzása a legkevesebb idő. -
#233 Egyébként hol lehet nehézségi szintet váltani? Nem úgy volt régen, hogy a T-t lenyomva tudtuk kiválasztani a hősön a nehézséget? -
#232 Hungarian Bastards -
#231 Mi a neve a groupnak? -
#230 Eladásra vagy adományozásra, másra nem.
A group aktív, általában vkik mindig vannak fent. -
#229 A shield matnle címerek jók valamire, vagy csak eladásra/donatera?
Valamint mi ez a népszerű magyar csoport? Aktív a group és a tagok is azok? -
#228 Vagyunk egynéhányan. Katt -
#227 Valaki játszik ezzel a játékkal? Most merülök bele mélyebben, elkélne némi útmutatás itt-ott :) -
#226 Eternity Splinter. Ezeket véletlenszerűen dobálja a játék. Ha eleget játszasz, akkor valós pénz nélkül is fel tudod oldani a hősöket. -
LazyB #225 Üdv!
Amatőr vagyok még a játékban ezért kérdeznék egy biztos hülye kérdést.
Látom hogy G fizető eszköz van amit steam-en keresztül lehet beváltani ezt teljesen tiszta, de ami az a sárga fura formájú pénznem is ami még ott a Hős vásárlása esetén van?
És hogyan lehet olyat szerezni? -
#224 Van nálam egy felesleges random hero box kód, akinek esetleg kell. -
#223 2 barátommal alapítottunk magunknak egy csoportot. Ha gondolod csatlakozhatsz.
Akiket kereshetsz:
- ToTuAzToTu
- KiruHoshino
- DeantheLegend
Nem régóta játszunk. -
#222 Ha a Fisk Tower-ben lezúztad Kingpin-t, begyűjtöd ott a Tablet-et akkor ugye előjön egy teleport, ami visszavisz Avengers Tower-be. Elviszed a Tabletet Maria Hill-nek, majd mehetsz tovább Xavier's School-ba. (Havok visz oda, aki a S.T.A.S.H.-től jobbra található, de mutatni fogja a térkép is) -
csokipofa #221 Sziasztok. Nemtudjátok esetleg hogy a kingpines pálya után hogy lehet továbbjutni? Mivel nekem nem jelenik meg a következő küldetés. -
#220 Tud valaki épkézláb magyar supergroup-ról? -
#219 Úristen, ez a Rogue nagyon kemény lesz. Lehet próbálgatni a buildeket rendesen. :D -
TomStorm #218 -
#217 Minden hero feloldható a játékban az ellenfelekből eső ún. Eternity Splinter-ekkel. Igaz, sokat kell gyűjteni, mert 200 400 vagy 600 db-ba kerül egy-egy.
A G csak pénzért vehető. -
TomStorm #216 Nekem a Costume is jó lesz!
Még 1 kérdés,ez a G csak igazi pénzért vehető vagy hozzá lehet jutni máshogy? -
#215 Kinézetet csak Costume változtatja meg. Vagy esik vagy veszel G-ért. Store-ban meg tudod nézni, hogy melyik hogy néz ki. ( X betű asszem) -
TomStorm #214 Értem köszi!
A kinézet karakteren viszont akkor marad az alap?Cape-t vagy csak sisakot bármit nem lehet változtatni? -
#213 Ha jól emlékszem akkor az első story végigjátszás után választhatsz egy másik hero-t. A többi elég kis esélyben eshet játék közben, vagy veszed G-ért. -
TomStorm #212 Kipróbáltam megy szépen csak zavar,hogy nem látszik az új ruha amit megszerzek a Hero-nak.
A többi Hero-t is megkapom a későbbiekben?Valódi pénz nélkül tudom feloldani őket vagy egy karakterrel leszek végig? -
#211 Mit jelent a te olvasatodban a középkategóriás? Egyébként eléggé megterhető tud lenni. De mivel ingyenes, egy próbát megér a dolog. :) -
TomStorm #210 Üdv.
Mennyire gépigényes a játék?Középkategoriás Notebook-on játszanám. -
ShifTime #209 Üdv.
Eladó egy 2600Gs kód,akit érdekel irjon. -
#208 Gyűjtesz 600 eternity splintert(ES) és megveszed vagy megveszed G-ért, ami pénzes vagy veszel 175 ES-ért egy random hero boxot és ha szerencséd van azt adja. -
mcclanen #207 Sziasztok hogy lehet unlokolni a vasembert ?
A választ ellőre is köszönöm -
#206 Ó, igen. -
#205 Üdv !
Tolja még valaki ezt a gamet? -
#204 Végy fel: jaffasz
-
Ravenc #203 Hello
Ha csak annyi a követelmény, hogy legyek aktív és Magyar akkor szívesen csatlakoznék. :D -
funzoy #202 Sziasztok!
Aki úgy gondolja, hogy lenne kedve egy jó társaságban játszani akkor vegyetek fel!
Ingame nevem: funzoy (aki klánba van az is nyugodtan vegyen fel)
Hungarian Superheroes nevű klánba keresünk magyar játékosokat, már több mint 10 aktív taggal rendelkezünk! :D
Gyertek minél többen hozzunk össze egy jó, segítőkész csapatot!