98
Minden,ami Boston Celtics!
-
syberia2 #58 Remélem marad még egy évet! -
#57 -
#56 én nagyon örülök, hogy végül így mexorongattuk a töküket :D Bár a game 7 lett volna a nagy... na mind1, Jó párharc lett ez, nem adtuk könnyen :) -
#55 majdnem sikerült a lehetetlen,mindent kiadtak a fiúk,grat nekik -
wright #54 :( -
#53 ideje volt elkezdeni a playoff-ot!!! -
#52 Mekkora volt ez a hajnali meccs, beszarás, kiharcolható a game 7!
Mondjuk triplából így mégegyszer nem fog sülni a kezünk. Örülök, hogy a szakadék széléről így tudnak harcolni, ez így mostmár akármi lesz szép lezárása egy era-nak -
#51 reggel meló előtt megnéztem. Basszus a hosszabbítás nem volt betervezve az időmbe, majdnem elkéstem :D De örültem, KG végre mutatott valamit, bár a faultgondok miatt elcsesztek egy 20-as előnyt, akkor nem adtam volna egy fabatkát sem a sikerre, de végül összejött. Ez kellett! -
wright #50 Terrytől megkérdezném miért csak ma kezdte el a playoff-ot..... -
#49 Meglesz most az a szépítés! :) -
#48 3. meccsnek csak összefoglalóját láttam, de már a 2. meccset sem néztem szívesen. már csak azért drukkolok söprés ne legyen :( -
#47 én is így érzem : ( -
wright #46 Hát ebből söprés lesz....és bár remélem rosszul érzem,KG visszavonulás -
#45 most nagyon haragszom a csapatra
és nem a 3 vereség miatt
azért,hogy egyszer sem tudtak 80 pont felett dobni,még a 70et is alig érik el...ez akárhogy nézzük nagy szégyen
mert ez a new york simán verhető lenne akár 90 ponttal is,annyit meg igazán össze lehetne kaparni már bocsásson meg a világ. -
#44 alregem -
szmegma #43 igaz
de nagyon utálom a new york-ot
bocs -
syberia2 #42 ez a robbantás ezek után kicsit erős, nem? -
#41 megnéztem most is a meccset,de a negyedik negyed végére már nem láttam az idegtől(méghogy Rondo nem hiányzik)
71 pontot dobni szégyen,de egyszerűen semmi nem ment be : (
a két hazai meccset be kell húzni,és akkor talán lehet valami
ha nem, megyek robbantani New York-ba -
wright #40 Hát azt hiszem,lehet kezdeni az alapozást jövőre,ez a hajó elment... -
#39 én bízom benne,hogy összeáll ez a második meccsre...nehogy már minden párharcban az esélyesebb nyerjen most is :D:D
borítjuk a papírformát -
#38 ez kevés lett a végére, de azért bíztató kezdet, lehet itt még meglepetés :D Kellene egy normális irányító, mert az hogy PP adja a gólpasszokat nem egészséges. Terry 0. Courtney Lee 0. Palánk alatt is kevesek vagyunk, Basstől és KG től is több kellene. -
#37 NAGYON
ha valaki még fel tudna "nőni" az említett hármas mellé,simán meg is lenne
Terry tényleg nevetséges :D mezőnyből semmi...zsákolási kísérlet :D:D
-
wright #36 Terry-legszívesebben hazazavarnám.2.meccs nagyon kellene. -
#35 második meccs a miénk -
#34 így nehéz lesz nyerni
Pierce,Bradley és Green kiteszi a lelkét,a többiektől pedig semmi...a padról egyetlen mezőnykosár sem jött !
Terry,Lee és Garnett szó szerint szenvednek. -
#33 Green tarthatatlan 19 pontos és még félidő sincs -
syberia2 #32 hajráá -
#31 Green buzzer beater triplával hoztuk az első negyedet -
#30 Bradley második személyije zsír... -
#29 kezdődik -
#28 ja és pont ezt adta volna a sport1... helyette számomra totál érdektelen hawks raptorst adnak. kösz kedves terroristák -
#27 fuuck -
#26 mai meccs az indiana ellen elmarad a robbantás miatt. -
syberia2 #25 Nem:D
Tudnád hány értelmes(nek hitt) szurkoló vetette fel komolyan ezt az ötletet nekem.. -
#24 mégis játszott Green,nem volt súlyos a sérülése
Orlando-Boston:88-120 -
wright #23 Remélem az irónia átjött Cousins-nál :) -
#22 -
syberia2 #21 DMC egy disznó, a csapatának sem kell, nem is véletlenül. Rondoért legalább 3 Cousins kellene, úgy lenne korrekt. -
#20 pedig ebben a szezonban kedvencem lett Green,igazi franchise player is lehet még belőle PP után
ugyan Rondo nélkül is megy a szekér úgy-ahogy,de ő nagyon fontos része ennek a csapatnak,vele szerintem sokkal jobb mérleg is összejött volna(4.hely környéke)
a rájátszásban érezhetőbb lesz a hiánya ebben biztos vagyok :S:S:S
DC meg nem kell Bostonba :D -
wright #19 Na,még 1 kelta :D
Nekem nem hiányzik Rondo,ha a csapat nélküle mutatott teljesítményét nézzük.Ha ő nem sérül meg,valószínűleg Green még mindig téli álmát aludná.
Én boltolnám minél hamarabb a következő idényben.Nem FP és nem is lesz az.
Mondjuk egy Demarcus Cousins-ra :)