Észbontók-Viasat3 új vetélkedője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amúgy meg simán vannak ilyen hülye emberek xD Meg ezekre ránéz az ember látszik, hogy nem túl okosak. Mostani két csajon meg a jobboldali tomi-n simán látszott, hogy sík hülye.
Vénuszdombos kérdés azért az erõs volt. Mint múlthéten a mit jelent az, hogy frigid és az anya-lánya párosnak fogalma nem volt. <#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
És igen, néha fájdalmasan idegesítõ a hülyeség, de azért párszor röhögni is lehet.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De azért jókat lehet röhögni egy kettõ dolgon 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
-A vas! Nehogy már a pihe nehezebb legyen?!
ááááááááááááááááááááááá Ilyen NINCS!!!!<#falbav>#falbav>
sztem legalábbis igy kell felfogni
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ilyen nincs! Nem létezik!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hát szakadtam ezerrel rajtuk hogy mekkora hülyék már !
Szerintem tuti direkt csinálják mert ilyen ostoba buta emberek nem léteznek ! Vagy mégis ? xD
Klatty
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
mert Elvis gazdag volt,õ szétlõhette a tv-jét,Én nem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aztán lett egy viasat 6, am egy amolyan rtl2 super tv2 szerûsége a viasat 3-nak...