Észbontók-Viasat3 új vetélkedője

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem tudtam mindet... De szerintem itt nincs olyan ember aki az összesre tudta a jó válasz, mindenki csak arcoskodik.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

menj végig az utcán és kérdezd meg az embereket, hogy mit ünneplünk május elsején, vagy október 23-án és 10-bõl 8 nem fogja tudni...
nearo
ugyanmár, maunika sóba se profi színészek voltak... és sokan sokmindent bevállalnak némi pénzért cserébe

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsega
Volt annó vetélkedõre felhívás a viasaton, simán lehet, hogy csak a gyökereket hívták vissza. Az énekelõsbe is jelentkezik egy csomó olyan aki nem tud énekelni, szal lehet ide is jelentkeztek ezek és õk lettek a "nyertesek".

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

gabi89
Akár lehetnének színészek is, de hol találsz minden adásra 4 amatõr sosem látott "színészt", akik ezt be is vállalják ?
Amúgy meg simán vannak ilyen hülye emberek xD Meg ezekre ránéz az ember látszik, hogy nem túl okosak. Mostani két csajon meg a jobboldali tomi-n simán látszott, hogy sík hülye.

Vénuszdombos kérdés azért az erõs volt. Mint múlthéten a mit jelent az, hogy frigid és az anya-lánya párosnak fogalma nem volt. <#falbav><#idiota>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pharaoh
A mostani Bajkonur-os kérdés nagyon gyanus, hogy tudták a megfejtést, csak játszani kellett a hülyét.

nearo
Igen-igen... én a második adás végét csíptem el legutóbb, és pont ugyanez merült fel bennem is. Sõt, én még azt is el tudom képzelni, hogy a csapatok is be vannak avatva, és a fõnyeremény feltétele az, hogy elég jó show-t hozzanak össze.

És igen, néha fájdalmasan idegesítõ a hülyeség, de azért párszor röhögni is lehet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Broafka
ezek biztos hogy színészek! egyrészt bizonyos dolgokban ennyire hülyék nem lehetnek... másfelõl meg néha tök olyan, mintha szólnának nekik, hogy most játsszák meg magukat, most azért kerüljenek a lényeg közelébe, de azért bukjanak el, stb. Ez tuti hogy kamu
De azért jókat lehet röhögni egy kettõ dolgon 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ma is tanultam belõle valamit..ha kivetetem az alsó két bordám,leszophatom magam..ehh.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsega
-Melyik a nehezebb 1kg vas vagy 1 kg pihe?
-A vas! Nehogy már a pihe nehezebb legyen?!

ááááááááááááááááááááááá Ilyen NINCS!!!!<#falbav>

malter
a vigjátékok showmüsorok is megrendezettek,de attol még vicces😊
sztem legalábbis igy kell felfogni
Örülök hogy más is felismeri az igazi mivoltukat 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

megrendezett fos

<#idiota><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az sg modik simán beleférnének ebbe a mûsorba.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

6. és 7. hsz-ban lévõ két liba, biztos hogy nem színészkedik, ezek tényleg ilyen ostobák.

Facebookra belinkelte valaki a teljes elsõ részt. Nem néztem végig, csak belehajtogattam és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hogy lehetnek egyesek ennyire buták? 😄 A második sokk akkor ért, amikor megláttam, hogy az egyik csajt ismerem. Itt élt a kisvároskánkban, pár éve költözött fel Pestre. Annyira közelrõl nem ismerem, inkább csak köszönõviszonyban vagyunk, de nem gondoltam volna róla, hogy ennyire zokni agyilag.
Broafka
komolyan, én jelentkezni szeretnék! Ha nem kamu, eljátszom a hülyét, és visszahívnak, hogy bent vagyok, mint a tippelõk közül az egyik... hol lehet jelentkezni?! (tuti hogy kamu...)

[HUN]FaTaL
Köze nincs a TV3-hoz. A TV3 egy magyar adó volt, a viasat svéd.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsega
Honnan szedik ezeket az elmeroggyantakat???
Ilyen nincs! Nem létezik!

ami a jövõheti promóban volt a hány sárgalap, meg a fák, na az durva...
macleody
A csimpánzoknak több eszük van mint ezeknek. Katasztrófa. És egyre több van belõlük.
Hát ilyen még a román TV-be sincs... <#shakehead>

nearo
Az egész mûsor egy nagy facepalm... bár az igazat megvallva én röhögtem rajta. Egyszer-párszor már majdnem felordítottam a fájdalomtól, de többnyire röhögtem.

TopGun
Ez valami rettenetes! Ennyire biztos, hogy nem voltak hulyek a fiuk, csak megjatszottak szerintem. Ez valami boduletes baromsag musor!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kill3r21
láteznek hidd el, bár angelika jó nõ, ilyen ribikkel lehet bármit megtenni mert olyan buta szegény 😄
wesker24
Az agyam eldobom hogy léteznek még ilyen debilek a világon ? XD

Hát szakadtam ezerrel rajtuk hogy mekkora hülyék már !

Szerintem tuti direkt csinálják mert ilyen ostoba buta emberek nem léteznek ! Vagy mégis ? xD
kill3r21
vége a smallv finálénak azt nézem is :d
Itt már most megnézheted-ha komolyan gondolod.😄
Klatty

Én jót röhögtem rajta.1 órás kikapcsolódásnak megfelel.😊

gáz ez a mûsor...eddig se néztem Viasatot ezután se fogok pláne ilyen sült bolondokat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
vajon felvette valaki? 😄
Broafka
nekem is elég kamu szagúnak tûnik. Meg azt mondták hogy egyetemen vannak... ezek még az érettségit sem tudom hogy tették le

Ezek nem lehetnek ennyire debilek.😊Jó színészek.

Szerintem jó pénzért csinálnak hülyét magukból.

Broafka
amúgy ez valahol rohadt megalázó. Azt kell megtippelned, hogy mennyire hülye a saját társadalmad... szánalmas

Broafka
nem, nem, én ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen van... hogy lehetett erre jelentkezni? keresünk irdatlan ostoba embereket. "ohh bazz, én hülye vagyok, jelentkezek!"

Jók ezek a rúdtáncos csajok.

Ehehehh..jól kezdõdik.😊

Broafka
azta kurva... azthittem elõször, hogy ez csak kamu. De komolyan, ki hagyja hogy egy ország röhögjön rajta?

Mennyit fizetnek? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

tutituti
Nem fogom megnézni!
mert Elvis gazdag volt,õ szétlõhette a tv-jét,Én nem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kifli
viasat 3 tudtommal a tv3-ból konvertálódott, az pedig igencsak tv2 és rtl klubal egy idõs 😊

Aztán lett egy viasat 6, am egy amolyan rtl2 super tv2 szerûsége a viasat 3-nak...
Petka
Értelmiségi mûsor értelmiségeknek...

Úgy hívták akkoriban, hogy TV3
tommygear
hosszú életû lesz...
Oldal 1 / 2Következő →