68
-
#28 nem, nem, én ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen van... hogy lehetett erre jelentkezni? keresünk irdatlan ostoba embereket. "ohh bazz, én hülye vagyok, jelentkezek!" -
Coolfire #27 Jók ezek a rúdtáncos csajok. -
Coolfire #26 Ehehehh..jól kezdődik.:) -
#25 azta kurva... azthittem először, hogy ez csak kamu. De komolyan, ki hagyja hogy egy ország röhögjön rajta? -
EnxTheOne #24 Mennyit fizetnek? :D -
#23 Nem fogom megnézni!
mert Elvis gazdag volt,ő szétlőhette a tv-jét,Én nem. -
#22 viasat 3 tudtommal a tv3-ból konvertálódott, az pedig igencsak tv2 és rtl klubal egy idős :)
Aztán lett egy viasat 6, am egy amolyan rtl2 super tv2 szerűsége a viasat 3-nak... -
#21 Értelmiségi műsor értelmiségeknek... -
BladeW #20 Úgy hívták akkoriban, hogy TV3 -
#19 hosszú életű lesz... -
#18 Pedig te még szerepelhetnél is. :D -
#17 Ne viccelj, közel egyidős a 2 fő kereskedelmivel. -
#16 Melyk bolygón élsz? Nem akarsz szerepelni a műsorban? :D
A V3 jóval régebbi, mint a V6 ... a V6 ráadásul sokáig pl a UPC kínálatában benne sem volt, az meg ugye tudjuk mit jelent :) -
EnxTheOne #15 viasat3? wtf
viasat6 az van, de nem emlékszem hogy a hármast néztem volna valaha :S -
Coolfire #14 Jó lesz ez.. -
#13 mennyit fizethetnek ezért? -
#12 Szánalmas... -
#10 remek műsor lesz...még jó, hogy nem tudom hol a viasat3 -
Ironman2 #9 Ma este indul az első rész! -
Ironman2 #8 -
Ironman2 #7 -
Ironman2 #6 -
Ironman2 #5 -
Ironman2 #4 -
Ironman2 #3 -
Ironman2 #2 A négy plusz egy fordulós játékban a csapatoknak meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi „észbontók” eltalálják-e a helyes választ az adott állításra. Ha eltalálták, hogy válaszolt a páros, pontokat kapnak, melyek körönként emelkednek.
A második körben képfelismerés keretében folytatódik a tippelés. A harmadik forduló két körös – a feltett kérdésekre kell válaszolni. A negyedik fordulóban mindkét csapat ugyanazt a kérdést kapja. Itt három lehetséges választ is kapnak, és szintén azt kell megtippelniük, melyik választ választották az „észbontók”.
Végül az utolsó, „Akasztják a hóhért” fordulóban saját maguknak kell megválaszolni gyors kvízkérdéseket.
Itt nagy a tét, 100 pontot nyerhetnek vagy veszíthetnek. Ezután eldől, hogy ki nyerte meg a játékot és ki jut a döntő fordulóba, ahol kiderül, hogy nyer-e egyáltalán, és ha igen, mit. A döntőbe jutott csapat kap egy kérdést, három válasz lehetőséggel. Kapnak 2 nyereményt, mérlegelnek, melyiket melyik válaszra tegyék fel. Megtippelik az „észbontók” válaszát, a legnagyobb értékű nyereményt arra a válaszra teszik fel, amelyikre a legtöbb esélyt látják. Helyes válasz esetén a csapat megnyeri az értékes nyereményt.
A műsor nem egy stúdióban hanem egy budai szórakozóhelyen kerül rögzítésre.
A műsorvezető Kovács Áron, aki a Nyered ha Mered című kvízműsorral már belopta magát a VIASAT3 nézőinek szívébe.
Az Észbontók április 11.-től minden csütörtök este, nyolc héten keresztül lesz látható a VIASAT3 műsorán. -
Ironman2 #1 Új tavaszi vetélkedőt indít a VIASAT3, Észbontók címmel, melyben női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedő a bennünk lévő előítéletekkel játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy focival kapcsolatos kérdésre?