Alig másfél tucat csatornát néznek a magyarok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti szoktatok még Tv-t nézni??? én már7.éve, hogy leszoktam róla.... teljesen. a régi Panasonic tv a sarokban porosodik, a cicák használják ugródeszkaként, hogy a szekrény tetejére menjenek fel...
én is az voltam, de most már inkább berakok egy sorozatot... mert a falramászok amikor az egyiken a cigányos, amishos, akármilyen szektás valóságsó megy, a másikon a kikúrt 10-edik hotrod/motor "építõ" mûsor (merthogy az összes tök ugyan olyan csak a festésük más, ráadásul a mûsor nagyrésze megint csak valóságsó), a harmadikon pedig az áltudományos bulvárszar x harcos vs y harcos számítógéppel kiszámolós ki a jobb fos...
Aztán reklámblokkonként végig kell nézni mi az álom, vagy mi történik ha a kavboj égbe lõ, stb. Spektrumon meg olyan reklámkezdõ bejátszós hang van mintha kb a krétát csikorgatnák a táblán.
Ugyan olyan fostömlõ lett a natgeo discovery és spektrum is mint a tv2 meg rtlklub.
Aztán reklámblokkonként végig kell nézni mi az álom, vagy mi történik ha a kavboj égbe lõ, stb. Spektrumon meg olyan reklámkezdõ bejátszós hang van mintha kb a krétát csikorgatnák a táblán.
Ugyan olyan fostömlõ lett a natgeo discovery és spektrum is mint a tv2 meg rtlklub.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
és valószínûleg pont leszarják, mint azt is hogy nem lehetne ordíttatni a reklámokat (nem is teszik, hanem a mûsort halkítják le, felhangosítod, jön a normál hangerõs reklám, és megint ordít).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Reklámmal nekem se lenne gondom ha nem lenne ennyi.. de még egymásra s idõzitenek, és nincs az hogy addig elkapcsolom máshova.. Régen 1 másfél órás filmben volt 15perc reklám. Most félóra minimum HJA ÉS A FILMBÕL IS KIVÁGNAK CSAK HOGY A REKLÁMNAK LEGYEN HELY! Szégyen.
Kedvencem mikor tv2 3 reklámot tesz egy félórás mûsorba.. utolsó 5percre stb.
Kedvencem mikor tv2 3 reklámot tesz egy félórás mûsorba.. utolsó 5percre stb.
www.icewebhu
Én Natgeo , spektrum "hívõ vagyok" de itt is sajnos sok a reklám kb 10 percenként megszakítás pár per reklám, majd a beharangozó, ami mindig ugyanazt a pár mûsort reklámozza.
Igen a képminõség vicces dolog a film kicsi képernyõs, míg a reklámokat konkrétan full HD-ban adják le, az mi? Én személy szrint a Discovery-t preferálom elõnyben, de már ott is nagyot esett a színvonal, sok az ismétlés, és az új sorozatok fele már a reklám alapján kuka. Lehet, hogy valakit leköti, hogy hogyan csinálják a cefrét, de én pont lesz*rom.
hasra ütöttem a számok tekintetében, csak az arányokat próbáltam érzékeltetni, hogy irreálisan sok.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Azt viszont másodpercre ki is használják. Sok a reklám.
Tudom, hogy szokás szidni a tévét, de olyan nincs, hogy egy 45 perces film másfél óráig tartson. Törvényben szabályozva van, hogy mennyit reklámozhatnak.
Alig másfél tucat csatorna van az alapcsomagokban, amit valószínûleg a legtöbb elõfizetõ háztartásban igénybe vesznek. Rengeteg helyen van 3 csatorna is még. És nagyon sok a fölösleges megrendelhetõ, és az alapcsomag fele olyan, amit a kutya se néz. A másik felét is jórészt az igénytelenek, közhely, de az Animal Planet még ér valamit.
amilyen borzasztó minõségû adások mennek, csodálkozom, hogy egyáltalán bárki nézi. Az egy dolog, hogy igénytelen szarok a mûsorok, de még azt is trágya kép és hang minõséggel, botrányos szinkronnal és tele rakott reklámokkal. Egy 45 perces sorozatrész több mint 1.5 óráig megy, mert annyi reklám van benne. A képminõség kb az 500x300 pixel és hozzá vmi 96kbps-es takony szinkronú hang. Nézhetetlen.
Nem a lényeg, hanem a fontos!