7
-
tomazin #7 mindig VAN 2-3 csökött gondolkodású egyén, aki így reagál valamire, ami nem tetszik neki :)
jah és nyugodt szívvel beállok 4.nek... -
Szefmester #6 Itt a harmadik! ;)
Ez a büntetés elég durva... lenne egy átlagos emberkének, de nem egy ilyen csatornának. Dobtak volna még utána 1-2 nullát és akkor már komolyan vennék a dolgot, és legalább csusszanna némi extra a kasszába.
Személyes vélemény: Ezek a MEGAsztárok még MIKROsztároknak is harmatosak lennének. Egy random falunapon tehetségesebb embereket tudnának összeválogatni fellépőnek, pláne egy egy bátorító feleske után. :) -
Hirvaer #5 Akkor én vagyok a második ;) -
zetortraktor #4 Na, van, akinél beindulnak a kommunista reflexek. De ez van, nincs mit tenni, mindig lesz 2-3 csökött gondolkodású egyén, aki így reagál valamire, ami nem tetszik neki. -
GaborT28 #3 Nem büntetni kellene; megszüntetni. -
xido #2 Fogyasztók megtévesztése..ez?
Akkor már az is az lenne,hogy megígérik előre,csupa jó hangú,tehetséges és egyedi énekest fogunk látni és hallani,pedig nem :) -
tomboy013 #1 Minden nap meg lehetne büntetni minden TV adót ennyi erővel. Ha azt nézzük a hírek nagy része is manipulálva van(egy régi haverom halálával kapcsolatban is olyan kamu marhaságokat állítottak hogy az már gáz). Én éppen ezért nem is nézek TV-t és sajnálom azokat a szerencsétlen véglényeket akik egy kukkot is elhisznek abból amit a TV-ben hallanak. Van aki például elhiszi, hogy egy Megasztárban a közönségszavazat dönti el ki nyeri meg