7
  • tomazin
    mindig VAN 2-3 csökött gondolkodású egyén, aki így reagál valamire, ami nem tetszik neki :)

jah és nyugodt szívvel beállok 4.nek...
  • Szefmester
    Itt a harmadik! ;)

Ez a büntetés elég durva... lenne egy átlagos emberkének, de nem egy ilyen csatornának. Dobtak volna még utána 1-2 nullát és akkor már komolyan vennék a dolgot, és legalább csusszanna némi extra a kasszába.

Személyes vélemény: Ezek a MEGAsztárok még MIKROsztároknak is harmatosak lennének. Egy random falunapon tehetségesebb embereket tudnának összeválogatni fellépőnek, pláne egy egy bátorító feleske után. :)
  • Hirvaer
    Akkor én vagyok a második ;)
  • zetortraktor
    Na, van, akinél beindulnak a kommunista reflexek. De ez van, nincs mit tenni, mindig lesz 2-3 csökött gondolkodású egyén, aki így reagál valamire, ami nem tetszik neki.
  • GaborT28
    Nem büntetni kellene; megszüntetni.
  • xido
    Fogyasztók megtévesztése..ez?
    Akkor már az is az lenne,hogy megígérik előre,csupa jó hangú,tehetséges és egyedi énekest fogunk látni és hallani,pedig nem :)
  • tomboy013
    Minden nap meg lehetne büntetni minden TV adót ennyi erővel. Ha azt nézzük a hírek nagy része is manipulálva van(egy régi haverom halálával kapcsolatban is olyan kamu marhaságokat állítottak hogy az már gáz). Én éppen ezért nem is nézek TV-t és sajnálom azokat a szerencsétlen véglényeket akik egy kukkot is elhisznek abból amit a TV-ben hallanak. Van aki például elhiszi, hogy egy Megasztárban a közönségszavazat dönti el ki nyeri meg