422
-
#62 nézettség terén hogy muzsikál a sorozat? -
#61 5. rész szerintem üti az eddigi összeset!! -
#60 Bármelyik publik trackeren fellelhető az NTb verzió. -
simon7108 #59 A 4. részhez milyen verziohoz jó a felirat?
Mert WEB-DL.720p-NTb és WEB-DL.1080p-NTb-t nem találok, csak 720p MoTv-t találtam meg WebRip x264-ANON-t. Jó a felirat ezekhez is?
Ha nem valaki tudna adni linket olyan verzióhoz amihez jók?
Előre is kösz. -
#58 Jó kis rész volt megint főleg a vége -
Stockbauer33 #57 Tudjuk mind a ketten -
Csaba007 #56 Laurence Fishburne... -
Stockbauer33 #55 " Amúgy Hannibál tényleg emberhusival eteti Samuel L. Jackosnt? " Az nem Morgan Freeman?
magyar felirattal -
#54 Az a magyar 4. rész ami most a legfrissebb torrenten, mai feltöltés. Ezt a részt nem adták le amerikában(vagy hol) miért? Közel sem volt olyan durva mint az előzőek. A pszichiáter no de béna volt a fél liter sörével, ahogy fogta a poharat és nagy finnyásan belekortyol egy picit. Mintha direct viccesre akarták volna csinálni a jelenetet. Aztán a reggeli-vacsi a bedrogozzott csajjal. Amúgy neki meg át lett festve a haja, barnáról, korom feketére? Miért, h valami "sötétséget" kölcsönözzenek neki, a leszúrt csávó után? Amúgy Hannibál tényleg emberhusival eteti Samuel L. Jackosnt? Egyáltalán minek jár hozzá kajálni? -
#53 feliratba is úgy nevezik ha jól emlékszek(eredeti neve is az) -
#52 Ncore-on fenn van a teljes 4 rész angolul. De szerintem több torrent oldalon fenn van mar. 5 resz is fenn van angolul. 6 rész előzetesen is lattam mar. Egyre durvább... :) -
Starfarer #51 Ne nézz szinkronnal semmit, csak elbaszni tudják, ha nem a fordítást basszák el a nyomik, akkor a keverést. -
Starfarer #50 A 4es rész is jó volt, az 5ös viszont még jobb, de mivel láttam a 4est, pláne nem értem, hogy ezt mért nem adták le a képmutató amerikai gyökerek. -
#49 Rossz a magyar szinkron? Mármint félre lenne fordítva? mi a francot értenek az alatt, h a "minnesota-i gépics" Többször vissza tekertem én gébicset hallok... ami egy madár... pedig a gyilkosról beszélnek. Nem értem... ennyire ellett cseszve a magyar hang, még szótárra sem telik? -
#48 Csak egy szétvagdosott 20 perces szar van fent, amit az NBC adott ki. Meg rosszul megnevezett release-ek. Én várok, nem akarom addig megnézni az ötöst, amíg nincs normális 4-es. -
#47 uu, ez a rész beteg -
#46 Fenn van már valahol? -
#45 Azért vicces ez az egész mert a neten bárki megnézheti majd. -
#44 hmm.. tehát gyerekgyilkosság most nem oké, de egy hét múlva vagy ugy egyébként meg simán mehet minden mennyiségben... -
#43 :D viccelsz?
szerettem a criminal minds-ot, de a közelében sincs ennek...egy részes ügyek, néha egy hosszabb szál, majdhogy nem CSI szintű nyomozgatás... -
#42 Bánhatják... Itthon legalább igen. -
#41 Nem adják le. -
#40 Én úgy tudom hogy egy héttel később mint kéne de leadják ottkinn is a 4. részt. Valami gyerek gyilkossággal kapcsolatos dolog lesz benne. -
#39 Most néztem meg a harmadik részt, részemről kasza.
Bugyuta, hatásvadász mindenféle egyediség nélkül. A Criminal Minds ebben a témában sokkal jobb volt már az elején (igaz mostanra kifulladt). -
#38 mi ez a szarakodás? Talán robbantanak a 4. részben vagy mi? állszentség.... -
#37 Nem marad el, csak kihagyják elvileg az eredetileg 4. résznek tervezett részt és az 5.-et adják le. Az AXN-en elvileg leadásra kerül az Amerikában kihagyott rész is. -
#36 Ja jó nagyon. Jövő heti rész viszont elmarad a Bostoni robbantás miatt állítólag... -
#35 rohadt jó ez a sorozat, nagyon szépen van fényképezve, tetszenek ezek a színpadszerű beltéri jelenetek és jók a párbeszédek is, szinten minden mondatnak van valami súlya... fura volt ez a rész, nem számítottam rá hogy hannibal kisegíti a csajt, azt hittem megöli majd... -
#34 Nincs ezzel a sorozattal semmi baj. Szépen pörög tovább a maga medrében. -
#33 megnéztem a 2. részt... ha nem lenne benne Mads Mikkelsen aki az egyik kedvenc színészem, nem hiszem, hogy nézném tovább
oké, durvák a halál esetek, komor a hangulat, meg ilyesmi... de maga a főszereplő "képessége" egyszerűen "nevetséges"... nagyon empatikus és ez már elég ahhoz, hogy mindent lásson :) és ehhez elég ránéznie egy holttestre :) nem tudom, hogy ki tudok e békülni ezzel a koncepcióval, de lehet, hogy a 3. rész után abbahagyom és ínséges időkben ledarálom majd :) vagy nem :) -
#32 Amerikában csütörtök este adják le, azaz a netre péntek hajnalban/reggel már felkerül az aktuális rész, persze angolul. A szinkronos az nyilván mindig csúszni fog ehhez képest, vagy nem tudom :) -
#31 Szerdán este 10kor lesz az AXN-en második rész. ha jól tudom... -
#30 Most akkor milyen időközönként van új rész? Szinkronos. 1. rész 8-án lett feltöltve. Megnéztem port.hu-n AXN adja, de úgy látom egész jövőhéten az 1. rész lesz ismételve. -
#29 Második legyen. Letisztultabb. Elegánsabb. :) -
#28 Én is az elsőre szavazok. -
#27 1.jobban bejön a piros betű miatt :D -
#26 Kurva béna :D Úgyhogy ne :)
Itt van pár
Pl.:
-
#25 am banner-nak?? nem saját neten talált
-
#24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy vettem ki (lehet nekem sincs igazam) h Hobbs-nak voltak az áldozatai meg amit visszarakott (azért mert máj beteg volt), ő megette őket, de amit a mezőn találtak azt mondták is h egy utánzó mert nagyon sok dolog más, és csak a tüdeje hiányzik, majd vágás és Lechter darabolja a tüdőt szóval szerintem azt ő ölte meg,kapóra jött neki a Hobbs. Meg úgy rémlik mintha elsőnek Lechter másik államba lett volna szóval 8 vagy hány áldozat nem lehet az övé, csak a mezős -
#23 Szerintem ez még a harmadik részben sem fog kiderülni. legalábbis az előzetes alapján. :)