106
Hol tudnék ismerkedni csúnya lányokkal?
-
ENVE #106 Bele is. Ettol meg nem leszel mas, ha nornalisan fogod fel. Es aki emiatt masnak gondol, az nem valo az eletedbe. Miota tudom magamrol, hogy mi lehet a problemam az eletem konyebb. Fejlodni is tudok. Hozzallas kerdese az egesz, mindennek van jo es rossz oldala, a keres te hogy itelsz. Vagy itelsz-e? -
_Galamb_ #105 cseppet azért meglepődtem, bevallom -
#104 Az sg olyan mint a Simpson Család. Minden van. -
_Galamb_ #103 Érdekes téma :D -
#102 hol vannak csúnya lányok? -
Retroman #101 Érzéseim nincsenek, csak ösztöneim, egy vadkan vagyok. -
Retroman #100 Mindegy, hogy hogyan néz ki, csak nő legyen, és dugni akarjon csak, semmi mást. -
Retroman #99 Igazság szerint egy olyan lányra lenne szükségem, aki semmi mást nem akar, csak dugni. Potenciális energia van bennem annyi, mint az állat, úgyhogy csak erre lenne szükségem igazából. -
Mondeo19 #98 Cyle: Ehhez az egészhez csak annyit hogy lehet én is akármilyen rendes ha mozgássérült vagyok, és ezért picit furán megyek. Hiába önálló vagyok, mégis tele vannak velem szemben előítéletekkel. -
Slinky Cyle #97 Nincs veled semmi baj.
Olyan lányokkal kell barátkoznod, akik vonzódnak az ilyen fiúcskákhoz mint te.
Neked más értékeid vannak mint az átlagnak.
És az a baj, hogy ez lehet nem fog feltűnni másoknak, és ezért neked jobban meg kell küzdened a környezeted elfogadásáért.
Viszont neked is jogod van, hogy teljes életet élj.
Én megadnék neked minden tiszteletet és figyelmet.
Már csak azért is, mert már tököm tele van az ugyan olyan sablon alakokból. Neked más értékeid vannak, és biztos, hogy vannak olyanok akik pont az ilyen értékeket keresik a másikban, mert már kiábrándult a többségből.
A legtöbb ember szinte ugyan olyan.. ugyan azokat a szerepeket játsszák az emberek.
-
Slinky Cyle #96 ilyen aszpis csajra szerintem nem csak te, de más is rámászna.. még én is.
Szerintem nagyon fel van fújva ez a dolog..
mármint hogy egy ilyen egyszerű személyiségjegyet, szindrómának, már már betegségnek állítanak be.
Pedig kurvára nem. Amióta pár pénzsóvár bukott orvos kitalálta, hogy lehet a különféle mentális betegségekből sok pénzt csinálni, és megszületett a pszichiátria ipar, azóta jelennek meg az újabb és újabb mentális betegségek.
Lehet hogy tegnap még egy boldog egészséges gyerek voltál, de ma már terád is rádhúzhatják a kényszerzubbonyt.
Állítólag a modern mental disorder DSM diagnosztizáló kézikönyv szerint minden a földön élő embert be lehet sorolni legalább egy mentális betegségbe. -
Mondeo19 #95 Szerintem nem csak neked :) -
Retroman #94 Joe bácsi, nem tudom, mi a foglalkozásod, de az biztos, hogy a pszichológiához van érzéked :)
A mai napon egész nap szar, depressziós hangulatomban voltam, de ez a videó, amit belinkeltél, pontosabban a videóban szereplő lány teljesen feldobta a hangulatomat.
Ha valóban ilyenek az aszpi csajok, akkor csak már csak a módját kell megkeresnem annak, hogy hol találkozhatnék egy ilyen csajjal.
Ha sikerülne találnom egy ilyen aszpi csajt, akinek hasonló a stílusa, személyisége, mint a videóban szereplő csajszinak, akkor az biztos, hogy a "tenyeremen hordoznám", és elkényeztetném őt.
Ha sikerülne egy ilyen csajjal összejönnöm valahogy, az biztos, hogy minimum 5 ezer százalékosan megváltoztatná az életemet :) -
Retroman #93 A videóban beszélő lány tényleg egy tündér, egy különleges lény, a világon az összes létező pozitív, dícsérő jelzőt felsorolhatnám rá.
Nem hinném, hogy létezik olyan férfi, akinek egy ilyen csajszi nem jönne be :) -
Retroman #92 Valószínűleg az a baj, illetve az volt, hogy eddig nem találkoztam még élőben aszpis csajokkal, igaz, nálam is csak néhány hónapja lett megállapítva, hogy az vagyok. -
Retroman #91 Ha az a tulajdonság jellemző az aszpis csajokra, hogy valamikor, amikor szeretnének valamit mondani, nem tudják, vagy csak nehezen kifejezni, hogy mit szeretnének mondani, az nyerő dolog akkor, mert nekem ez a dolog nagyon bejönne :) -
Retroman #90 Ez azért nem teljesen igaz szerintem, hogy érzelmi analfabéta lennék.
Nagyon nehezen tudok kialakítani emberi kapcsolatokat, az tény, de azt nem állítanám, hogy egyáltalán nincsenek érzéseim, az általad, a 81 hsz-ben linkelt videóban beszélő lányba pl egyből szerelmes lettem, egy elbővülő teremtmény ez a leányzó szerintem :) -
#89 azigaz...
#80: fogadjunk szekrény, a 21-re is lapot húznál -
#88 Joe az aszpik a disznósajtba való -
#87 Viccelsz? Miután végigszalad a csajokon, ˆEnxTheOne is biztos lecseréli egyik ferdeszeműjét egy Aszpi-ra a listán :)
Én a helyedben csinálnék egy sulit, ahol mindenki meg tudná tanulni imitálni ezt az aszpiságot, hogy bejöjjön ezeknek a csajoknak :D
Ja meg kurvagyorsan kezdj el vállalkozni, mert a hozzád hasonló érzelmi analfabéták rúgják előrébb ezt a tetves világot.
Below is a list of famous innovators rumored to have (had) Asperger Syndrome:
Bill Gates, Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Sir Isaac Newton, Alfred Hitchcock, Albert Einstein, Jim Henson, Henry Ford, Michael Jackson, Mark Twain, Woody Allen, Dan Aykroyd and Andy Warhol. The list goes on and on.
Nesze, még egy agyonismételt közhely:
Na ha ennyi inspirációs impulzus után nem találsz ki valami világmegváltót, akkor extra tökön rúg!
(najó, előtte azért felhúzhatsz pár puncit :)) -
Retroman #86 Mindenképpen jó, hogy belinkelted ezt a videót, és megnéztem, mert miután megnéztem, rögtön arra késztettet, hogy úgy próbáljak meg gondolkodni, hogy pozitívabban lássam magamat is. -
Retroman #85 Ezen az irányvonalon kéne elindulnom, de most elgondolkodtam azon, hogy ha mindegyik asperger szindrómás lány, olyan aranyos, mint, aki a videóban beszél, akkor azt kell ,hogy mondjam, hogy szerencsés ember vagyok :) -
Retroman #84 A topiknyitó kérdést pedig rosszul tettem fel, tényleg azon kellene inkább gondolkozni, hogy olyan lányt/ lányokat kéne keresnem, akiknek ugyanez a problémájuk van, mint nekem. -
Retroman #83 Kösz, hogy belinkelted ezt a videót, hasznos volt mindenképpen, hogy megnéztem!
Ez a lány, aki beszél a videóban, nagyon aranyosnak, kedvesnek tűnik.
Ez a mondat, ami elhangzott a videóban, hogy az asperger szindrómások maximálisan tudnak koncentrálni arra a dologra, ami érdekli őket, és semmi nem vonja el a figyelmüket közben róla, ez rám is teljesen igaz.
Ha lenne alkalmam élőben találkozni ezzel a lánnyal, egy dologra biztos, hogy nagyon tudnék koncentrálni vele kapcsolatban :) -
Mondeo19 #82 Attól függ hogy kinek mi a csúnya :P -
#81 Nőd:
-
#80 nna itt egy sablon ezen jelöld be milyenre gondoltál
-
EnxTheOne #79 #75
Sok ázsiai lány :D
Vékony, sportos lányokat szeretem :D -
#78 biztos, hogy cm-t írt nem kilógramot ? -
#77 Ez inkább a gyakorikerdesek.hu -ra való :) -
Andriska86 #76 Egy 140-150, egy 150-160 és két 160-170 csaj... -
Bhalage #75 kurva jo lista lehet, mik vannak meg rajta ? -
#74 Ezzel aztán növelted az esélyeid... legalább mínusz 170 centivel :-D -
#73 Nyilván nem lehet az élet párkapcsolati téren habostorta így.
Keress magadnak egy Aspergeres lányt, az úgy tuti.
-
EnxTheOne #72 hé extra, emlékszem hogy még nagyon régen irtad chaten hogy 188 cm vagy.
Szoval, járnál nálad alacsonyabb fiuval? Ha igen akkor max hány centivel lehet kisebb? :D
Csak azért kérdezem mert a bakancs listámon szerepel hogy meg kell dugjak leglaább egy 190-200+ cm lányt :D És érdekelnéek az esélyek :D én 170 cm vagyok :D
-
EnxTheOne #71 Csunya lányokat meghagyom neked, én szépet akarok :D -
#70 cső kocsis -
#69 Bár engem hivatalosan sose diagnosztizáltak, jelentős mennyiségű (másokat idegesítő) tünetét produkálom az Aszperger szindrómának.
A feleségem viszont egyáltalán nem csúnya. Mivel az utcán füttyögetnek utána, gondolom másoknak is ez a véleménye róla.
Szóval van elég problémám, épp ezért nem büntetem magam még egy ronda nővel is. -
#68 Verekedtél? Nem inkább csak megvertek?:D -
Slinky Cyle #67 south park.. a furulya verseny rész