30
-
Nos #30 En csak par részt láttam, de nem jött be. Gagyi gyerekmese.
Egyébként remélem a Disney megpróbál visszatérni a SW alapjaihoz. -
Ender Wiggin #29 a clone wars a legjobb animációs sorozat volt (és a Samurai Jack óta a legjobb CN sorozat is). inkább felnőtteknek. hiányozni fog. a disney bekaphatja. -
gunji #28 #25-#26: Srácok, akkor miért néztétek? :P Én sem szenvedek olyannal, ami nem tetszik. Bár igaz, nem is húzom le. -
#27 Az Activision es a Raven Software nyilt forrásuvá tett két Star Wars játékot -
Szefmester #26 Szerintem is.
Az egés CW kezdete ahogy egy kis padawan utánzat gyak csicskáztatta és leszólta a csózen van jedit eléggé botrányos volt, majd ahogy kezdett normalizálódni a sztorivonal úgy lett egyre inkább jar jar binks értelmi színvonalú az egész. -
#25 "WTF? A 3D bemutatók 'elhalasztása' és a Clone Wars sorozat elmeszelése pozitívnak számít? Hm..."
Szerintem abszolút! -
#24 Igen, tudom... de most ugye, mint kiadó, mint pedig fejlesztő tűntek el a süllyesztőbe, ezért írtam a listát, mert ezekhez volt közük. -
Kahlest #23 MGM? Nem inkább 20th fox? -
kjhun #22 Lehet, hogy ez is ennek köszönhető, hogy 2 SW-s játék forráskódját közzétették a neten??
A Jedi Knight II: Jedi Outcast és Jedi Academy forráskódja letölthető itt -
A1274815 #21 Jogos. -
Ry0K3N #20 Raven. A lucasarts csak kiadta. -
Qlimax #19 Nyuszikám....
Az Lucasfilm, nem Lucasarts produkció. Azt még nem vágta a kukába a Disney. Várd meg, míg veszteséges lesz. -
A1274815 #18 "Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast"
és a
"Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy"
Jó volt szerintem. -
WoodrowWilson #17 A Kotort csak kiadták, nem ők csinálták. Ezért nem is siratom nagyon a dolgot. -
M2 #16 Remélem valaki kicsengeti a licenszdíjat és kiadja felújítva az X-Wing-et! :-) -
#15 1-2 kiváló kivételtől eltekintve 2000 óta szemetét és középszar szemetet ontottak magukból. A régi Lucas Art-ot már rég elsirattam.
Beteges mennyiségű szeméthalom, elenyésző számú, de valóban REMEK kivétellel (Pl. Kotor 1-2):
Star Wars: Racer Arcade 2000 Arcade
Star Wars: Demolition 2000 Dreamcast, PlayStation
Star Wars: Episode I: Battle for Naboo 2000 Nintendo 64, Windows
Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles 2000 Dreamcast, Game Boy Advance, PlayStation
Star Wars: Force Commander 2000 Windows
Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader 2001 GameCube
Star Wars: Galactic Battlegrounds 2001 Macintosh, Windows
Star Wars: Obi-Wan 2001 Xbox
Star Wars: Starfighter 2001 PlayStation 2, Xbox, Windows
Star Wars: Super Bombad Racing 2001 Playstation 2
Star Wars: Bounty Hunter 2002 GameCube, PlayStation 2
Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast 2002 GameCube, Macintosh, Windows, Xbox
Star Wars: Jedi Starfighter 2002 PlayStation 2, Xbox
Star Wars: Racer Revenge 2002 Playstation 2
Star Wars: The Clone Wars 2002 GameCube, Playstation 2, Xbox
Armed and Dangerous 2003 Windows, Xbox
Gladius 2003 GameCube, PlayStation 2, Xbox
Indiana Jones and the Emperor's Tomb 2003 Macintosh, PlayStation 2, Windows, Xbox
RTX Red Rock 2003 Playstation 2
Secret Weapons Over Normandy 2003 PlayStation 2, Windows, Xbox
Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike 2003 GameCube
Star Wars: Galaxies 2003 Windows
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy 2003 Macintosh, Windows, Xbox
Star Wars: Knights of the Old Republic 2003 Macintosh, Xbox, Windows
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed 2004 Windows
Star Wars: Battlefront 2004 Macintosh, Mobile phone, PlayStation 2, Windows, Xbox
Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords 2004 Macintosh, Xbox, Windows
Wrath Unleashed 2004 PlayStation 2, Xbox
Lego Star Wars: The Video Game 2005 Game Boy Advance, GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows, Xbox
Mercenaries: Playground of Destruction 2005 PlayStation 2, Xbox
Star Wars Galaxies: Episode III Rage of the Wookiees 2005 Windows
Star Wars: Battlefront II 2005 PlayStation 2, PSP, Windows, Xbox
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith 2005 Game Boy Advance, Handheld TV game, Mobile phone, Nintendo DS, PlayStation 2, Xbox
Star Wars: Republic Commando 2005 Mobile phone, Xbox, Windows
Lego Star Wars II: The Original Trilogy 2006 Game Boy Advance, GameCube, Macintosh, Mobile phone, Nintendo DS, PlayStation 2, PSP, Windows, Xbox, Xbox 360
Star Wars: Empire at War 2006 Macintosh, Windows
Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption 2006 Windows
Star Wars: Imperial Ace 2006 J2ME
Star Wars: Lethal Alliance 2006 Nintendo DS, PlayStation Portable
Star Wars: The Best of PC (Compilation) 2006 Windows
Thrillville 2006 PlayStation 2, PSP, Xbox
Lego Star Wars: The Complete Saga 2007 Macintosh, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox 360
Star Wars: Battlefront: Renegade Squadron 2007 PSP
Thrillville: Off the Rails 2007 Nintendo DS, PlayStation 2, PSP, Xbox 360, Windows, Wii
Fracture 2008 PlayStation 3, Xbox 360
Lego Indiana Jones: The Original Adventures 2008 Nintendo DS, Macintosh, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Wii, Windows, Xbox 360
Star Wars: The Clone Wars – Jedi Alliance 2008 Nintendo DS
Star Wars: The Clone Wars – Lightsaber Duels 2008 Wii
Star Wars: The Force Unleashed 2008 iOS, Macintosh, Mobile phone, N-Gage, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Windows, Wii
Indiana Jones and the Staff of Kings 2009 Nintendo DS, PlayStation 2, PSP, Wii
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues 2009 Macintosh, Nintendo DS, PlayStation 3, PSP, Wii, Windows, Xbox 360
Lucidity 2009 Windows, Xbox 360
Star Wars Battlefront: Elite Squadron 2009 Nintendo DS, PSP
Star Wars Battlefront: Mobile Squadrons 2009 Mobile Phone
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes 2009 Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Wii, Windows
Tales of Monkey Island 2009 iOS, Macintosh, PlayStation 3, Windows, Wii
Star Wars: The Force Unleashed II 2010 iOS, Nintendo DS, PlayStation 3, Xbox 360, Windows, Wii
Lego Star Wars III: The Clone Wars 2011 Macintosh, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PSP, Wii, Windows, Xbox 360
Star Wars: The Old Republic 2011 Windows
Angry Birds Star Wars (with Rovio) 2012 Android, Arcade, iOS
Kinect Star Wars 2012 Xbox 360 -
bunny #14 Azért a clone wars-ért kár, jó kis egyszer nézhetős rajzfilmsorozat volt. -
Gauge #13 Én nagyon reménykedtem benne, hogy a Fate of Atlantisból is jön majd egy felújított változat (mint SoMI-ból) -
gunji #12 Mély tisztelettel kérdezném: attól még, hogy nektek nem tetszik sem a PT, sem a TCW, más már nem is kedvelheti? Mindenkinek másmilyen az ízlése, s ez így van rendjén. De szvsz túl kellene már lépni a 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' nézőponton. -
Szefmester #11 Na végre.. ez a cég jó pár év óta csak vergődött, és csak megerőszakolta a star wars világát. Filmek terén a dizni sztereotipiákat el kell felejteni végre. Nem csak mikiegér meg donaldkacsa szinten tudnak filmet, játékot csinálni. A 1313-at sajnálom ha elkaszálták, de reménykedek hogy valaki majd felkarolja és befejezi méltósággal. Most már lehet várni majda Monkey Island, Day of the tentacle, Dig, Jedi Knight játékokat. -
SanMaster #10 "WTF? A 3D bemutatók 'elhalasztása' és a Clone Wars sorozat elmeszelése pozitívnak számít? Hm.."
Igen, az új trilógia egy rakás hulladék, a Clone Wars szintén. Hála Istennek, hogy a Disney megvette a "Lucas-t", mert végre - remélhetőleg - vége lesz a szardömpingnek. -
WoodrowWilson #9 A két készülő játékért kár, de amúgy már nem sokat vizet zavart maga a stúdió. Mikor volt utoljára olyan értékelhető játék, amit nem csak kiadtak, hanem ők is készítettek? -
cateran #8 Az a vicc, hogy en is (es jopar haverom is) minden alkalommal, amikor felcsendulnek az MGM taktusai, arra varok, hogy az SW main title-el folytatodik :D -
galocza #7 geek univerzum? rajongók? mintha vmi kultsorozatról írnál. generációm fiútagjai között nem sok van, aki nem látta az eredeti trilógia minden darabját legalább féltucatszor.
sw soha nem volt alig ismert, csak az ínyencek által értékelt dolog.
és a fent említett generáció (valamint már a 10 évvel ifjabbak is) már a gyerekeiket viszik a moziba sw filmre. vagy nem, mert kaki. -
#6 Elkúrta, de hogy? Üzleti alapon, és nagyon okosan.
Mikor kijött a pre-trilógia, Lucasék agyizomból kiterjesztették a franchise-t családi mozi színvonalon, hogy az addig geek univerzum minden családhoz eljusson. Azonban Lucas az elején kijelentette, hogy trilógiát csinál, így az első rész (Baljós Á.) meghatározta az egész dolog fekvését.
Az általad felvetett probléma abban realizálódik (szerintem), hogy a közönség időközben felnőtt és más mélységeket keres az elcsaládiasodott geek moziban. A nagy többségnek persze elég, hogy jedi meg "fénykard", de a rajongók sírnak a régi kultfilmes hangulatért. Abból meg nem lehet dollármilliókat learatni.
Ami az új filmet illeti. Hát Disney-éktől én nem várok túl sok jót. Persze Walt-ék úgyis ki-licenszelik a filmet, szóval fejős tehén, ergo simán lehet jó vagy rossz film; rendezésen fog múlni, látványra lesz pénz.
-
Én azért a 1313-at baromira sajnálom, mert nagyon ígéretesnek tűnt, iszonyat jó grafikával. Kicsit kezdem azt érezni, hogy a 2013-as nagy sci-fi bumm, ami a filmiparban meg a játékiparban is megfigyelhető, kezd kifulladni... -
#5 "félresikerült és alternatív folytatások" = félresikerült trilógia és az alternatív folytatások -
#4 Nyilván az új filmekről van szó. Értelmetlen Lucast siratni. Hihetetlen, ez a szemellenzős látásmód, ez az ostoba elfogultság. Mindenki még mindig az első trilógia hatása alatt van, és nem veszik észre, hogy azóta óta gyakorlatilag semmi értelmeset és maradandót nem csinált Lucas, ami Star Wars, sőt vérgagyi alkotások jöttek ki, de mindenki csak elnézően mosolygott. A félresikerült és alternatív folytatások (igen, az új trilógia meg a Holiday Special és az Endor bolygó), kb. egy kalap szart sem ér. A több tucat SW játék közül is, 1-2 ami emlékezetes. A SW-t Lucas már több éve elkúrta, nem a Disneytől kell rémüldözni, aki a Marvellel és a Pixarral is bizonyított. Inkább örülnétek, hogy végre lesz új SW film Han Solóval és L.Skywalkerrel (szerintem lelke mélyén mindenki egy ilyenre vágyott és nem egy Jar-Jar Binkses dedós köpedelemre) ehelyett most kezd el rémüldözni mindenki. Érthetetlen. -
MsUser #3 Ha ez nem érte meg akkor mi?
Majd a Kínaiak gyártanak jó minőségű játékokat, és jöhetnek az új fejlesztők is. -
Booka Shade #2 A jó anyjukat! -
gunji #1 Di$neyt sydney szabad má'?
"sokan attól tartottak, hogy az egeres cég rosszul kezeli majd a Star Wars és más jogokat. Azonban jóformán csak pozitív hírek láttak napvilágot eddig - legalábbis a filmekkel kapcsolatban."
WTF? A 3D bemutatók 'elhalasztása' és a Clone Wars sorozat elmeszelése pozitívnak számít? Hm...
RIP Star Wars