103
Az SCS Új buszos Játékot készit
-
#23 Szerintetek melyik kép legyen a Banner Kép? 1.
2.
3.[URL=http://www.racingzone.hu/uploads/images/2013/attis/sa02.jpg[/URL] -
#22 Rendben köszi
-
#21 Itt tudod megkérni a modikat, hogy berakják a képet a bannerba. -
#20 Ja oké köszi -
#19 Amíg nem Te vagy a HG addig nem tudsz szerkeszteni. HG akkor lehetsz ha a topic eléri a minimum 500 hozzászólást, és az adott topic közössége is beleegezik... -
zorba3333 #18 Én csak egy szürke felhasználó vagyok, nincsenek sem előjogaim, sem szerkesztési hozzáférésem.
Ebben sajnos nem fogok tudni érdemben segíteni neked.
Kérdezz rá vagy az SG csapat valamelyik tagjától, vagy valamelyik általad már ismert, és gyakorlott HG-től, hogy mit hogyan kell / érdemes csinálni illetve szerkeszteni.
Javaslom az OMSI fórumot... Privátban kérdezz rá pl.: Erlautól (Ő a HG, és elég segítőkész) vagy akár Routeres-t is érdemes lenne megkérdezned, Ő is jó fej, és segít amiben tud.
Akár rákérdezhetsz az ETS2 topik házigazdájától, Vajótól is, szerintem Ő sem fog elzárkózni a segítség elől, amennyiben ideje engedi, hiszen gőzerővel hegeszti az RED2-t.
A rengeteg off elkerülése érdekében lehet, hogy érdemes lenne nyitnod egy off topikot is, innen pedig a nem a témához tartozó hozzászólásokat törölni.
Minél előbb kialakítod a közösséggel egyetértésben a rendet, és azt következetesen be is tartatod, annál hamarabb lesz elfogadott tény a fórumozók között, hogy ebben a topikban bizony rend van, és vannak szabályok.
Hidd el sokkal szívesebben látogatnak az olvasók egy jó, és idővel összekovácsolódott közösséget, mint egy trehány, felügyelet nélküli, tele "szemetelt" topikot. -
#17 bár még ez az 1 sö forumom és nem vagyok anyira tisztába a szerkeztési dolgokal segitesz?
-
#16 köszi -
zorba3333 #15 Jó ötlet volt a nyitás :)
Véleményem szerint kezdésként az egyik képet be is tehetnéd mindjárt a bannerba, hogy valami egyediséget kapjon a topik, aztán szépen lassan úgyis belakjuk. -
#14 nem de légyszi ne offolj köszi -
#13 és azt tudtátok, hogy a coach szó Kócs község nevéből származik, mint a mi kocsi szavunk? -
#12 csak átt kell alakitani, scriptelni stb -
#11 Hát most azért átt kell dolgozni (Busz megállo, utasok, buszok STB STB) -
#10 "Az SCS Új buszos Játékot készit"- Mit kell ezen készíteni? Az ETS2 kész, csak dobnak bele pár buszt.
-
#9 Köszi mindenkinek aki legalláb benézet aki akar irhat ki hireket és amit akar de persze én is irok és ne OFFoljuk tele a témát rendben? (bocs ha 1 kicsit bunko vagyok) -
#8 Nem írom le, hogy a coach az busz is, mer már leírták.
Ja de !
A coach az távolsági busz !!!!4
én csak azért nem néztem be, mert olvastam már erről a játékról :D -
matusz09 #7 Így van. A bus, az jelenti a helyi járatot, a coach pedig a távolságit. -
#6 Egyet értek veled!!! :D -
#5 mi ugy tanultuk hogy "távolsági busz" de nem én találtam ki a nevét XD -
#4 ezt én is benéztem :D -
matusz09 #3 Mert a coach szerinted csak edzőt jelent. Asszem erre mondják azt, hogy jobban tetted volna, ha csendben maradsz. -
#2 faszomat már azt hittem valami újfajta futball manageres játék...melyik debil találta ki egy buszos játéknak a "coach" nevet???? -
#1 Bár nincs sok hir De már biztos hogy lesz :)
Itt van pár kép:
És 1 video a hangfelvételröl :)