103
Az SCS Új buszos Játékot készit

• kem001
    Amúgy meg ugye készül még a Rodobus is..
  • biliard10
    az SCS az ECS az csak a játék

UPDATE:60 Post :)

• kem001
    Hát azért szerintem annyira nem botrányos.. Vannak nála rosszabbak is.. Amúgy meg precise amit írt, avval egyet értek.. Pár licencelt buszt beletesznek alap funkciókkal és kifújt.. Majd jó pénzt kérnek érte..
  • Tikal #60
  • precise
    Hát azért ECS-se panaszkodhat. 10 év alatt nem tudták leprogramozni a súly rendszert, alig érezni ha az ember rakottan vagy üresen csapat, mind ezt egy kamionos játékban aminek ez lenne az alapja. Szóval ECS egy pénzlehúzó banada, pl ez a buszos móka nem több mint egy MOD amit majd pénzért árulnak gondolom teljes áron....
  • biliard10
    +1
  • Warrior888
    "de OMSI-t fizika terén biztos nem fogja megközelíteni az ECS"

Te itt inkább a részletességre gondoltál szerintem, mert az OMSI fizikája botrányos... :)
  • biliard10
    nem tudom XD bár nekem se annyira tetszik
  • biliard10
    Szavazás lezárva:

Igen=0
    Nem=5

Köszi mindenkinek aki szavazot :)
  • Ricsi234
    Mért ilyen kurva ronda az a kerék?
  • DANIELTRUCKER
    Jól néz ki az új banner!
  • precise
    biztos hogy nem. Az OMSI-t max grafban tudja lenyomni, tehát nem.
  • kem001
    Szerintem igen!
  • biliard10
    Szerintetek Használjuk a Retoucher által alkottot bannert?
  • retoucher
    +1

Nem egy kategória a két játék, de OMSI-t fizika terén biztos nem fogja megközelíteni az ECS, max. grafikában lesz jobb, már ha most azt lehet mondani, h ETS2 szebb mint az OMSI, mivel ECS ua. mint az ETS2.

Egyébként csináltam a topiknak egy informatívabb bannert, ha gondoljátok használjátok ezt!
  • biliard10
    igen-igen mert a CBS2 is alakul de még mindig sz*r eddig az omsi a legjobb de ez változhat még ...
  • kem001
    Majd kiderül.. De ugye OMSI 2 is jön majd év végén, szóval.. Amúgy meg annyi féle busz szimulátort próbáltam már.. Mindig visszatérek omsi-hez valahogy.. Hibái ellenére még mindig a legjobb..
  • biliard10
    igen igen ha az jó lesz akkor lehet "jobb" mint az omsi
  • kem001
    ETS 2 grafikájával és fizikájával jónak ígérkezik.. Csak ugye itt a részleteket kellene jól megcsinálniuk.
  • biliard10
    de grafikailag lehet jobb lesz de játékélményben lehet "Hasonlo" lehet
  • biliard10
    Különállo lesz
  • kem001
    Azért valljuk be, hogy pár hónap alatt nem lehet csodát csinálni ezen a téren, de legyen igazad.. Bár akkor sem fogja részletességben felül múlni OMSI-t.. Főleg ha jön a 2. rész.. Amúgy meg eléggé lassan csöpögtetik Euro Coach Simulator-ról a dolgokat.. Szerintetek külön áló játék lesz, vagy ETS 2 kiegészítője?
  • biliard10
    rendben Feljegyeztem mind a kettöt amugy én is azt mondom NEM lesz olyan jó mint az omsi bár még történhetnek csodák...
  • kem001
    Pontosan.
  • DANIELTRUCKER
    Én szerintem a két játék buszainak modelljei,fizikája és környezete nem hasonlítható össze. Mivel az OMSI-ban városi buszokkal és városban kell menni, az ECS-ben meg távolsági buszokkal kell Európa szerte teljesíteni. Én személy szerint nem szeretem az egy városon belüli keringést, de ennek ellenére szimulátornak sz OMSI jobb, mint amilyen az ECS valaha is lehet.

Tehát a szavazatom az hogy NEM.
  • biliard10
    akkor ezt vegyem nem-nek?
  • kem001
    Kizártnak tartom.. Egyedül grafikával tudnak felmutatni majd valamit.. Úgy is annyiból fog állni kb., hogy autópályán szállítsd az utasokat A-ból B-be.. Aztán kifújt.. De ha fele annyit tudna mint omsi, akkor már jó lenne..
  • biliard10
    SZAVAZÁS

Szerintetek lesz olyan jó mint az omsi? (Aki nem ismerné)

1.=Igen
    2.=Nem

Szavazás vége 16:00
  • biliard10
    Szivesen :) én is remélem és amint meglesz a HG jogom akkor majd szépülünk még :)
  • zorba3333
    Jó lett, köszönjük...
    Szépen alakul a topik, reméljük, hogy kialakul egy jó közösség is.
  • biliard10
    UPDATE: Maximus4 jóvoltábol kész a banner nagy köszönet neki :)
  • biliard10
    Szavazás Lezárva:
    Eredmény:
    1.=4
    2.=0
    3.=0
    Köszi mindenkinek aki szavazot küldöm is a képet a modiknak
  • biliard10
    még 8 perc van a szavazásbol :)
  • v43 001
    Egyelőre még csak a képek.
  • kem001
    Egyértelműen az első.. Amúgy valami új infó derült ki a játékról? Vagy csak képek még mindig?
  • v43 001
    1.
  • biliard10
    este 20:30 ig lehet szavazni :)
  • biliard10
    nekem is az tetszik de még változhat :)
  • zorba3333
    Én, az első képre szavazok :)
  • biliard10
    Bocsánat elszurtam itt a 3 madik