7
-
#7 Azért NESen és SNESen nem a Warezt jelentette ez, hanem a hamisított kazettákkal lettek gondok, PStől volt direkte warez
Amikor kicsi voltam és sárga kazettákat vettem, akkor fogalmam sem volt hogy másolt-eredeti meg ilyen dolgokról, csak volt egy nintendo (amit sokan szegának neveztek, de hallottam hogy valaki pegasusnak nevezte talán mert az volt a hamisító kínai cég neve : ) meg hozzá való sárga kazetták, akkor talán nem is lehetett volna venni eredeti nintendot venni zalaegerszegen.
(vohatovább nemrég kerestem 3DSt zalaegerszegen ami megyeszékhely, és mint valami afrikai országban: nem volt csak rendelésre) -
FL Zoli #6 Arra kérdésre akkor is lehetett tudni a választ ha már sokat játszottál, csak épület, egység nevére kérdezett, s 500 credit volt a jutalom, ha jól emlékszem.
Ami nekem beugrott, hogy a Day of the Tentacle-ban kellett manualból összerakni az időgép alkatrészét, (de ezt sikeresen kiütötték).
Másik a Flashback, ahol a taxisnak kellett jelszó, külöben nem tudsz továbbmenni. -
Loverman #5 "elterjedt, hogy a jatek tul nehez" ez a mai világban jó érv lenne de abban a korban és környezetben amikor a játékot sokkal többen vették meg és sokkal kevesebben warezolták le, inkább röhögésre adott indokot ha valaki arról panaszkodott hogy szétszivatja a játék -
M0RN1NGST4R #4 settlers 3 malacok? -
#3 azért ott volt még a Dune2 is, 4 floppylemezen, a védelem az volt, hogy a kézikönyvben minden jármű-egység képe ott volt alatta pedig a tulajdonságai (súly, sebesség, mifaszom) és minden pálya előtt kaptunk egy kérdést amit ebből lehetett megválaszolni. -
kvp #2 Az ilyen szivatos vedelemmel ket gond volt:
-elterjedt, hogy a jatek tul nehez
-kijott hozza egy orok eletes valtozat torve
Az emberek meg mar eleve a tort valtozatot szereztek be, mert ugyebar mindenki azt mondta, hogy a jatek modositas nelkul tul nehez. Na igy lehet megoldani, hogy aki meg akarta venni az se tegye. Hasonlo a trukkos, nemelyik gepre telepitett os-t neha tonkretevo rootkit-es drm-ek hasznalata. Inkabb a "tiszta" drm mentes kaloz verziot szereztek be az emberek, minthogy a gepuket kockaztassak.
-
Renátó1985 #1 Basszus mekkora már, hogy szét szivatott a játék, ha nem volt eredeti. Nekem a TMNT játék meg volt ilyen sárga kazis verzióban és emlékszem, hogy nagyon nehéz volt, talán azért mert munkálkodott a fent említett védelem.