Perek fenyegetik az Apple-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó szegény kis Samu, megtámadta a csúnya nagy Apple, LOL! Kik neked ezek a cégek, hogy ennyire törõdsz velük?
Keresztbe-kasul perelik egymást, kit érdekel? Zsidó ügyvéd vagy, hogy ennyire rápörögtél a témára?
Adam, Eva meg az almat kellett volna, hogy levedessek nem ? 😛
Ahha, érthetõ...
No és ahhoz kinek a képességein kell túllépni, hogy beismerd, ezek alapján (is) nem kis támadást intézett Apple a Samu ellen, mulatságos módon persze a még jobban másoló LG ellen meg nem? Dupla móka, sõt tripla, hiszen még ezen támadásait is csak akkor indította, mikor - csúnyán megkésve - ráeszmélt arra, hogy a szaros kis beszállítónak tartott cég a nyakára lép és le is fogja nyomni?
Hozod a formád, helyes, majd SJ mellé szeretnéd, hogy temessenek, hogy ott is szopkodhasd?
Vagy cuclizhasd, ha már a szavakba kötsz bele...
"Nem szabadalom, hanem formavédelem."
Nem szopkodás, hanem cuclizás. LOL
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
A nem letezo szabadalom a designre: http://www.ptodirect.com/Results/Patents?query=PN/D504889
Innentol kezdve nincs ertelme a tobbi kamuddal se foglalkozni.
Nem szabadalom, hanem formavédelem.
Nem lekerekített tégla, mert vannak ott egyéb ívek, nyomógombok, képernyõ és egyebek. Tény, hogy ezek felismeréséhez túl kell lépni egy majom képfeldolgozási képességein.
"Az Apple nem titkoltan magas bevételi forrása a jogdíjainak védelmében indított pereskedéseibõl van!"
Ez meg szintén nettó hazugság.
"Mindenkit támad aki versenytársa lehet, vagy veszélyezteti a piacát"
Detto.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az Apple nem titkoltan magas bevételi forrása a jogdíjainak védelmében indított pereskedéseibõl van!
Mindenkit támad aki versenytársa lehet, vagy veszélyezteti a piacát "ami szerintük csak az övék" nem baj hogy messze jobb technológiával áll szemben mint a saját összehordott marketingre épülõ termékei.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Bocsánat, igazad van 8 darabot írtál, félrenéztem!
Hogy ki minek gondolja ezt a dizájnt, az õ dolga. Nem feltétlenül hater az ilyen, legfeljebb kellõen cinikus, szarkasztikus. De nincs túl messze a valóságtól.
A formatervezési mintaoltalomról mindenkinek
És ha jól látom nem csak a 8. ábrából áll az egész. Durván nagy hazugság azt állítani, hogy "az applenek sikerült a lekerekített sarkú téglatestet szabadalmaztatnia". Egy vérbeli haterhez méltó.
Nekem amúgy tök mindegy, én nem vagyok se az Apple ellen, se mellette, csak gyorsan kikerestem, mert azt hittem, nem mûködik a Google.
(Design Patent)
2. Hol is található benne pontosan a "lekerekített sarkú téglatest" védelme?
Tévedés, mert a szabadalmi troll olyan megoldásokat védet le, amik nincsenek kidolgozva.
Majd évek múlva, mikor egy cég kifejleszti, akkor elõállnak és tartják a markukat.
Szóval ilyen esetben pont az nem dolgozik rajta, akié a szabadalom és annak van munkája, pénze benne, akitõl a díjat behajtják. Ezért mocskos ez a dolog.
Link?
Ki is hazudik?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nem lehet folyamatosan mindent ellenõrizni.
Ráadásul volna annyi pénzük hogy saját cuccost fejlesszenek ki, de az persze idõ, egyszerûbb beemelni a másét. De ebben az esetben késõbb fizetni fognak, drágábban...
http://www.taxierden.hu
Sok sikert hozzá, de sajnos ez rohadtul nem így mûködik. Az igazi szabadalmi troll épp azért undorító állatfajta, mert nincs ellenszere.
Nem gyártanak semmit, kizárólag szabadalom adás-vételbõl élnek, ha valami nagyobb halat észlelnek, ami a pattentelt technológiát használja, akkor lapítanak pár évig, míg jól elterjed, majd benyújtják a számlát. A kinti szabadalmi rendszer pedig ezt a mûködést támogatja, így jogi fogás nincs rajta.
Szóval ne álltasd magad, az apple ugyanúgy fizetni fog, mint a többiek.
"Hülyék voltak, mindenki képes volt megegyezni és fizetni az Intertrust-nak."
A többiek sem épp önként és dalolva keresték fel a céget. Ha visszanézed a linkelt cikket, abból kiderül, hogy MS is egy per elõtti megegyezés részeként csengetett. Az apple most van ebben a stádiumban.
A szabadalmi troll fogalma érdekes, de erre a Microsoft és az Intel is jó példa lehet.....
Persze lehet, hogy nincs miért aggódni, mert õk meg majd beperelik a Sony-t és a Philips-t.
http://gaborszantai.co.uk/
www.adamexdesign.hu