40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Azért az nem mindegy, hogy pl. zoo ellen 4. vagy 5. körben tudod biztosan kitenni a kombót, szerintem nagyon rossz változtatás. -
Egyébként sem volt 2. körös játék. Inkább a Buzzard, hyena, hounds, kombót gyengíti kicsit. Egyébként a buzzard is kb egy spell ként működik már, mivel az ellenfél 80% al leszedi a következő körben, az az 1 HP elég kevés neki. Bár a képessége elég korrekt :D -
Szerintem a 3 mana tökéletes választás, anno amikor 4-re változtatták, akkor közel használhatatlan volt, de így, még mindig használható, de jobban ki kell tervelned a lépésed. -
Szerintem ez nem akkor érvágás. Bár így a kombók már 1 manával többe kerülnek. De legalább a Mark 0 manás idézése nem változott. -
Hearthstone Update: Upcoming Balance Change
Lenyege :
Unleash the Hounds (Hunter) now costs 3 (up from 2)
-
Nem minden legendary jó minden pakliba. Tempo paklikba meg főleg nem szokott nagy legendary lenni. Hunter zoo ba szoktak rakni Leerooy-t. De Ragnaross és hasonló erős lapokat mana igényük miatt kerülni kell. Zoo nak is az a lényege, hogy te kijátszol egy körbe 2-3 lapot míg ő lerakja az 1db 6 manás lapját, amit te szét zúzol 2 lényeddel és máris ütheted a hőst. Egyébként ami jó lap még az a Dark Knight. Szerencsémre azt ontottam múlthéten. Az még talán egy Rush ba is elfér sőt szerintem ajánlott is. Egy tauntos shield es lényt ingyen lekapni elég jó, és önbizalom romboló az ellenfélnek is :) -
Nekem a hunter és a warlock tempó paklijai tetszenek, szeretek velük játszani. Szívesen kipróbálnék olyan decket is amiben 2-4 legendás lap nyüzsög és más koncepciókra épít, de 3 hét alatt 0 Ft-ból az előbbiekre futja csak :) -
Pont ezt akartam írni. Ha Nerf elik a Huntert akkor a lock kerül majd előtérbe. Nem mintha most nem lenne OP a lock. Addig amíg olcsó össze rakni, egyszerű vele játszani, és még sikereket is lehet vele elérni, nem fogja más pakli letaszítani a kedvencek trónjáról. Persze vannak jobb paklik, de azokhoz nagyobb odafigyelés és tudás valamint logika szükséges. Ha valaki le dolgozik napi 8-10 órát és haza megy pihenni és kártyázni támad kedve, nem hiszem, hogy valószínűséget és kombinációkon akarja törni a fejét 50% nyerési esélyért. Inkább lerakja Knife Juggler-t aztán had szóljon. És sokkal pergősebb a hunter/lock mint egy warrior dudu. Egyébként a Priest jó még ha jönnek megfelelő sorrendben a lapok. Ha nem akkor szinte bármi elveri. -
Minden játékban van egy-két olyan pakli, ami az épp aktuális top deck lesz (nem feltétlenül a legerősebb, de a legnépszerűbb). Amit természetesen sokan utálnak és sokan is szeretik. Ugyanakkor a pénztelen játékosok egy része általában ezzel játszik, ha szétnerfelik, akkor mindenki menne és warlock zoo-t építene, akkor valószínű azt utálná többség. -
ja vagy 3 manás buzzar, 1 manás hunter mark. ez még nem lesz elég, hogy csökkenjen a számuk nagyon. -
Pio #2611 ...vagy a Buzzardot limitálni maximum 2 húzás per körre. -
Pio #2610 Én nem látom, hogy ez a "nerf" miben oldaná meg azt a problémát, hogy hunter ellen nem jó érzés lényt kijátszani, holott annak mindig jó érzésnek kéne lennie.
Ha már hozzányúlnak szerintem inkább limitálni kéne maximum 3 kutyára vagy valami ilyesmi. -
Egész jól jártál tényleg, talán az arany legendary a lehető legjobb ami eshet, 2 meg pláne. : D -
csoszi87 #2608 Amim van:
Cenarius, Archmage (craftoltam), Grommash Hellscream, Bloodmage Thalos, Millhause, Nat Pagle, Tinkmaster Overspark, Leeroy (craftoltam), Old Murk-Eye (gift a murlocokért), Alexstassa, Malygos (craftoltam).
Arany Hogger 2X (mind2-t betörtem)
Asszem szerencsés vagyok sajnos arról nincs képem, de volt hogy 2 volt 1 pakliban. 1 Arany Hogger, meg Bloodmage asszem.
Kabel15: Üzleteltem game accokkal és volt nagy mákom. 6000Ft-ból csináltam 35-öt. -
b4l4g3 #2607 Mennyi legendaryt találtál? -
Lehet jobban jársz ezzel mint a gold ammo-s NOOB okkal :D
De azt a 150Eurot másra is költhetted volna szerintem :D -
csoszi87 #2605 Én még csak próbálgatom a paklikat.
Napi küldik, különböző hero-k.
Elkezdtem ezzel játszani és eladtam a Wotos accom.
Abból kijött 3 nagy kártyacsomag és szerencsére tudok miből válogatni.
Egyedül a Pala az amihez nem szívesen nyúlok. -
na köv patchben az unleash the hounds 3 manássá válik. -
Nem az én stílusom :D -
csoszi87 #2602 Én most a Pala-Warrior küldi miatt vettem elő.
Összehajigáltam a kártyákat, és ilyen jött ki belőle.
Mage ellen is nyertem ma vele. Nekem tetszik. -
Tud! De én rühellem, nem tudok vele játszani, vagy azért mert folyamat mage et kaptam de felment a vérnyomásom a plafonig és inkább mással csináltam meg a napi küldiket. -
csoszi87 #2600 Azért a Warrior is tud érdekes dolgokat csinálni. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csoszi87 #2599 Ott a pont! 
120-160 ping, 20FPS (bokor környékén 10). -
Nem játszottatok még WoT ot 200 as ping el :D Megtudjátok mi az a lagg. Egy kártya játékban kit érdekel a lagg? -
Nirz #2597 játszhatatlan ezzel a laggal ma.... -
hawkie22 #2596 Ezt a szívást. Sámánnal vagyok, zoolock ellen. Lerakott 7 miniont, természetesen egy Lightning Storm se jött. -
Pio #2595 Arénából sokkal több goldot/decket lehet gyűjteni, rankedre kompenzálásnak behozták a golden hero portrékat.
Úgy lenne az igazi, ha bevezetnének valami jutalmazást rankedre és arénából is járnának a winek. -
hawkie22 #2594 Az mi már, hogy az adott kaszt gyözelmeit csak rankedben számolja? Mármint az 500-at. Ez bunkóság sztem. Vélemény? -
56-os Warriorig meg sem állok :D még 10 tetves hosszú szint :( -
30-40 pakli / legendary nálam is az arány, szóval ennél többre csak szerencsével számíthatsz. Nálam volt egyszer olyan, hogy antonidas, aztán 40 pakli szünet, és még egy antonidas, természetesen törtem mindkettőt. -
Nirz #2591 Rankedben level 20 körül sok a farmer,legendary paklival nyomják kezdők ellen mert az könnyű győzelem,mielőtt feljebb lépnének szándékosan feladják a meccet hogy visszaesenek és tovább farmolhassanka könnyen -
BlackWolf #2590 Valahol nem lehet megnézni hány paklit bontottam már ? :D
Kíváncsi lennék ... Én olyan 30-50 közé saccolnám és eddig esett egy malygos meg egy archmage antonidas. Ebből mage pakliba benne van az archmage. Malygost betettem egy rugó pakliba , de azzal kb nem is játszok.
Az ellenfeleim meg dobálják rám a legendarykat :D Van akinél 3-4 et is látok és nem csak custombe . Rankeden is , ha nyomulok már lvl 20 körül is minden 2. dobálja a legendaryt :D -
Ó ha egyszer végre egy legendaryt nyitnék még annak is örülnék ha ez lenne az :) -
Ha arra gondolsz, hogy pl. lvl 100on megkapod-e a class legendaryt, akkor nem, 50 es szint felett, a basic lapok arany változatát kapod meg. Itt meg tudod lesni hogy pontosan mit is. -
Nirz #2587 wtf eléggé laggol,nálam a baj vagy megint szar a szerver? -
BlackWolf #2586 2014 ben már nem érdemes a lányokat az utcára küldeni:D streamelni kell , hogy játszanak abba van a pénz és a rendőr sem visz el :D:D -
Nirz #2585 Furcsa emberek vannak :D -
Wootan #2584 Köszi, de láttam már :) Az a vicc, hogy ott CSAK a 100 dollár feletti donatek vannak kiírva. Plusz ugye ott van még a subscribe, meg egyéb ajándékok.
De ebben az egészben az a durva, hogy ezzel szemben egy férfi sztrímer napi 10-12 órával sem keres ennyit, még úgyse hogy esetlegesen vicces, szórakoztató és még INFORMATÍV is. -
Akkor Amhai-ról még biztos nem hallottatok. Egy arab pénzes fiatalember, aki nem mellesleg nagy WoW rajongó, eddig csak Sodapoppin-nak több mint $60 000-t utalt át. -
Nirz #2582 omg omg omg omg xDDDDDDDDD