40521
  • Shep
    Igen, veszem észre. :(
  • Mephike
    Jah, nem lehet játszani, folyamatosan connection lost van...
  • Shep
    Na meg is jött a patch.
  • dave9004
    hm warri weapon. még oozenak is bemos egyet :D
  • Pio
    Megjött az antiaggro lap úgy nézem, bár legkorábban turn5ben fog elsülni az aoe, akkor már a legtöbb aggrolock elleni meccs rég eldőlt, pláne, ha turn4-ben nem teszel ki semmit az asztalra.
  • Shep
    A mint én, úgy értendő, hogy van egy sebző paklim ami egész tűrhető, persze csak az én szintemen.
  • Shep
    Mivel elég sok murloc lapom megvan már csináltam egy paklit és nem is olyan rossz, mondjuk a mágus ha sebző paklival nyomul, mint én akkor nem sok esélyem van ellene, de a többieket egész szépen levertem, mondjuk a charge-os paklim szerintem még mindig jobb de majd fejlesztem ezt is.
  • DarkHorSe
    Uj kiegeszito kartya, szinten csak linkben mert elegge nagy :)
  • Shep
    Hát én erre tuti alt+f4-eltem volna :D
  • SZUsszan
    Ilyesmi van a harcosnak is. Abban a körben egyik minionja sem hallhat meg.
    Armorsmithel elég erős kombináció...

• kabel15
    Úgy gondoltam, hogy lerakod de kör végén eltűnik róluk. Lényegük az lenne, hogy így ingyen lehetne tisztítani az oldalt, mivel a mi lényeink nem sebződnek. De ha lerakja és nem támad velük akkor is kőr végén automatikusan eltűnik.

SZUsszan: Pap VS Pap nál volt az, hogy ő lemásolta a COIN omat én meg kövi körben vissza :D így 2 coin volt a kezemben.
  • SZUsszan
    Hehe, egy másik fórumról kopizom:

"Elkövettem eddigi HS pályafutásom legnagyobb geciségét Priest paklival Paladin ellen:

Először is Toughsteal-el lemásoltam a paklijából Tiriont, amihez irtózatosan nagy mák kellett! Kitettem az asztalra, mire ő Facelesszel lemásolta. Azt elloptam Mind Controllal és köv körben lemásoltam az én Faceleszemmel.

Nyomtam 2 My Apologies-t, de szerintem befejelte a monitort! Szegény, szegény... :D"
  • Zickler
    Akkor az kb. egy defenzív Bloodlust lenne, mert ahoz hogy megérje elnyomni, már alapból kontrollálnod kell a boardot, kb. 3-4 lénnyel, ami azért valljuk be a mostani metában, nem olyan sűrű, max a Hunternél.
  • kabel15
    Más nem jut eszembe. Szerintem ilyen nincs. Bár nem is tudom, hogy lenne érdemes e használni az ilyen lapot ha van is egyáltalán. Szóval teszem azt 3 manáért charge ot kapnak azok a lények amiket ebben a körben raktál le. De legjobb esetben is csak 7 manáért rakhatsz le lényt ami mondjuk 3-4 vagy 6-2. Hát nem tudom. Szerintem értelmesebb lap is létezni a 30db os pakliba mint hogy 1-2 helyet elhasználjak 1 ilyen kártyának. Esetleg ha chargot adna + draw card.
    De ha már így lap "gyártásnál járunk" szerintetek 7-8 manáért összes barátságos lény kap shield et ebben a körben? Jól hangzik? :D
  • Zickler
    Esetleg még a "Charge!". Warrior lap, egy minionnak charget és 2 attacket ad. Nevetségesen magas 3 manás costért.
  • Shep
    Igen, azt ismerem, de azt remélem létezik valami varázslat is.
  • kabel15
    Hunter nek a Rano ad az összes Beast nek Charge ot. De csak Beast. Egyébként én elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek sárkány spcifikus lapok is. Van 1-2 dragon a játékban, bár a legtöbbjük nagy mana igényű.
  • Zickler
    A Warsong Commander minden 3 vagy annál kevesebb Damage-val rendelkező lényednek ad chargot.
  • Zickler
    Milyen másik lényre gondolsz?
  • Shep
    Létezik olyan lap ami az adott körre minden lényünknek charge-ot ad?
  • kabel15
    Ezért nem szabad sose feladni :D Lehet az ellen kifagy :D
    Viszont mikor lerakja a Leeroy-t akkor mitől hal meg a másik lény?
  • Zickler
    Az utolsó kegyetlenül jó :D

• Zickler
    Pont hogy nem akarok egyet érteni :D
    Úgy érzem a legendaryk nélkül sokkal unalmasabb lenne a játék. Arról nem is beszélve hogy akkor kb. 1 hónap alatt kényelmesen, napi 3-4 játékkal be lehetne szerezni minden lapot, ami jócskán elvenne az élvezeti faktorból.
  • Nirz
    na jó pontosítok,azért nem teljesen rossz majdnem mindig üti druidot
  • DarkHorSe
    csak siman getalife, nem kell a 721
  • DarkHorSe
    engem is fel lehet venni aki szeretne

getalife721 # 2937
  • alphaburstqx
    sziasztok ha valakinek van kedve nyomni pár mecset vegyen fel barátnak :)
    alphaburstqx#2365 köszi előre is ;) további szép napot
  • Nirz
    Nem valami jó mert ugye 15 health körül majdnem minden leüt egy pillanat alatt,tauntolt giant silenced,leroy az arcba,druid power of forest arcba stb.
  • Shep
    Ok de akkor most kioktató hangnemben ugyan de lényegében egyet értettél velem :D
  • Zickler
    Most mi másra lennének a Legendaryk ha nem erre? Miért vannak a jó lootok a játékokban ha nem arra hogy erősítsd a karaktered?
    Ha nem lennének Legendaryk, akkor meg azon lennének kiakadva az emberek, hogy az Epic lapok mennyire OP-ok.
    Egyébként csak megsúgom hogy a játékban lévő kb. 35 legendaryból kb. 10-15 rakható bele a paklikba úgy hogy értelmük is van.
  • Shep
    Beletekertem, de nem én nem erről beszélek, hanem arról ,hogy már egy amúgy is jó paklit marhára meg tud erősíteni pár megfelelő legendary, ennyiről, nem többről. Ti vagytok a prok, biztos csak én érzem rosszul de egyelőre nekem ez a véleményem.
  • Shep
    Röviden? Bírom a tagot de egy videoját sem néztem még végig, túl hosszúak nekem.
  • dave9004
    hétvégén kezdtem én is, még tanulgatom, de nem ártana még alexstraszat találni valahonnan :D legutoljára a beast-et nyitottam, ment is zúzdába.
    Nekem is tetszik nagyon a handlock most.

Amúgy a meta már most is változik, mert miracle, meg malygos rogueok és a ramp druidok elkezdtek népszerűsödni
  • Zickler
    Ja... tök OP-k a legendaryk, no skilles, makker lapok.
  • Shep
    Hát nem tudom de én rohadtul igazságtalannak érzem ezeket a legendary lapokat, túlságosan brutális előnyt adnak annak aki rendelkezik velük, ráadásul ugye szerencse kérdése, hogy kapod-e vagy sem. Ha legalább lenne csere-bere, vagy valami de így elég gázos, mert hiába mondja azt valaki ,hogy beleöl egy valag pénzt és nyit mit tudom én 100 paklit, simán lehet, hogy nem lesz semmi.
  • kabel15
    Ez van! Majd alkalmazkodik hozzá a meta.
  • Banane15
    Pont a rush ellen kerül hátrányban, control ellen szinte sosem húz lapot a hunta 3. 4. körben, ahogy lentebb leírták, a laphúzás korlátozása ésszerűbb lett volna.
  • Zickler
    Én most akarom elkezdeni, de még 1 Mountain Giant hiányzik.
  • Zickler
    Nem mindegy, pont ez a lényeg. A többi kasztnak eggyel több köre lesz felkészülni.
  • kabel15
    Giant lock egyre jobban tetszik. Csak kevés hozzá a lapom még. Játszik itt valaki vele?