40521
  • Shep
    Nem rossz, kár hogy millió lap hiányzik nekem hozzá :)
  • Zickler
    Ez a Token Druid másnéven. Itt van róla egy részletesen leírás.
  • kabel15
    Mondjuk terveztem, hogy komolyan kéne venni a játékot. De rájöttem, hogy mivel van rendes életem is amit nem gép előtt töltök. Nem tudom felvenni a versenyt az ilyen napi 12 órát stream élőkkel.
  • dave9004
    héten meglett nek ia golden priest :D
  • kabel15
    Azért értékelem a kitartását, hogy priest el tolja :D
  • Pio
    Najó, ez az ember tényleg jós :D (3:10-nél)

• DarkHorSe
    Szerintem erdemesebb a legjobb neutral lapokat berakni, megszerezni/lecraftolni a jatek folyaman, mert azokat (nagyjabol) az osszes kasztnal ki lehet hasznalni. Ha erdekel valakit, szivesen leirom mik ezek :D
  • DarkHorSe
    Grat:)
  • Shep
    Az alapötlet az ,hogy olyan lapok kerültek be akik vagy hoznak magukkal +1 lényt, vagy halálkor újat adnak, ezzel nyerve némi előnyt a sok pusztító varázslattal szemben.
  • csoszi87
    Arénás 2 wines pakliból.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/dua859e9h6reomqbt9u1.png

Épp előtte törtem be Millhouset meg Nat-et Ragnarosért.
  • DarkHorSe
    Szerintem siman belerakhato, legalabbis en beleraknam, egyik legjobb druid lap sztem.
  • Shep
    Pont azért, hogy ezt így leírjátok és kiderüljön ,hogy felesleges bele :)
  • Zickler
    Minek bele innervate, ha a legnagyobb lényed az Ancient of War, és abból is csak 1 van?
  • DarkHorSe
    Azure drake, chillwind yeti, boulderfist ogre, senjin shieldmastah, gnomish inventor, argent commander, argent squire be

Shieldbearer, Razorfen hunter, murloc tidehunter, leeper gnome, Dragonling mechanic ki

de ez az en velemenyem, nemtudom milyen kartyaid vannak
  • kabel15
    Szerintem inkább lap duplázásokat kéne csinálnod. 1 innervate jó de mekkora az esélye hogy első körben a kezedben lesz. Az egy jó kis ütő kártya ha már az első körben coin al kiraksz egy 4 manás lapot. 4 manáért Yeti-t kéne berakni elég OP lap a maga mana költségén.
    Meg jó lenne tudni mit akarsz vele játszani :D Mert lehet jó a paklid csak mondjuk rush deck el controlt játszani, majd hőbörögni hogy milyen rossz össze állítás ez elég érdekes :D (Ezt nem rád írom)
  • Shep
    Erről a deckről mi a véleményetek, kellene bele még egy Soul of Forest és az úgy elég vicces kombó lenne szerintem, bár ezzel sikerült most zsinórban 3-at nyernem (nekem már ez is egész jó). Mit lehetne még jól beilleszteni?

• Shep
    Hahaha, most szedtem szét egy papot, szinte szóhoz sem jutott :D
  • Shep
    Hát ezt csinálom de mindig kivégez.
  • dave9004
    fura ezt olvasni, legalábbis nekem. négyes attack lényt ne buffoljatok, tisztítás kb.
  • kabel15
    Priest ellen tisztítani kell az asztalt, vagy ha nem tudod megölni a lényét akkor kár is bele támadni, a kövi körében úgy is full HP-n lesz. Legjobbak a 4 et sebző lények mert azt nem tudja spell el instant szétkapni. Próbálj meg dominálni amennyire csak lehet, ne az ő HP ját próbáld lent tartani inkább kontrollálni az asztalt, mindig legyen lény a kezedben ha esetleg le tisztítaná az asztalod legyen mit kirakni kövi körben, nem kell rohanni.
  • Shep
    Hát ez az, ha nincs nagy gáz bárkit el tudok verni, nyilván bizonyos keretek között, de priest ellen alig sikerül valami, azok is többnyire olyanok ,hogy rosszul jöttek a lapjai.
  • hawkie22
    Detto. A priest meccs után mentem tovább zoolockkal, sámán! majd rugó ellen, sima win mind2. De priest ellen nem tudok nyerni. Se zoolock, se midrange hunter, se ramp druid paklimmal. Minden más ellen megy. :(
  • Shep
    Kész, kijelentem ,hogy priest ellen soha többet, egyszerűen bármivel megyek ellenük, bármilyen játékstílussal, mindig elvérzek, egyszerűen olyan mintha mindig ott lenne nála pont az a lap ami az enyémet üti, érthetetlen számomra ez az egész.
  • dave9004
    amelyikkel legjobban szeretsz játszani?
    ha mind1 akkor most épp sámán, druid, rogue, warlock a legnépszerűbbek.
  • hawkie22
    A lapjárás minden hösnél fontos. Szvsz talán a zoolock az, ahol a "legelnézöbb" lehetsz a lapjárást Tekintve, mivel mindig lesz low cost minion a kezedben.
  • Shep
    Köszi.
  • Niflheim87
    Most hogy bezúztam van rengeteg dustom kérdés melyik hőst válasszam kivel lehet szinte ugy nyerni folyamat hogy mindegy a lapjárás? szinte mindegyiknél vannak lapjaim rare vagy epic ezért kérdéses hogy mibe fektessem ezt a rakás dustot?
  • hawkie22
    A 8. meccset buktam sajnos priest ellen.

A deck:
    Soulfire x2
    Mortal Coil x2
    Abusive Sergeant x1
    Argent Squire x1
    Flame Imp x2
    Shieldbearer x2
    Voidwalker x2
    Young Priestess x2
    Dire Wolf Alpha x2
    Knife Juggler x2
    Harvest Golem x2
    Scarlet Crusader x2
    Shattered Sun Cleric x2
    Dark Iron Dwarf x1
    Defender of Argus x1
    Doomguard x2
    Argent Commander x2
  • Pio
    Szedd szét és gyárts helyette valami értelmes legendaryt. :)

• Shep
    Mikből áll?
  • Niflheim87
    Hali! Épp most nyitottam egy golden Milhaus Manastormot ha jól irom a nevét szerintetek zúzzam be vagy holhasználják ezt a kártyát még nem nagyon láttam akcióban?
  • hawkie22
    Én most rankedezem, jelenleg a Zoolock paklimmal megyek, Mai eredmény zsinórban 7 win. :) Eddig tetszik.
  • kabel15
    Én ilyen 5 win es meccseket megyek. Valahogy 4 win után olyan piszok rossz lapokat oszt kezdésnél meg utána is. Mondjuk rájöttem, hogy az egyik nagy hibám, hogy mage el 4-5. körben már kijátszom a pollit az első nagyobb lényre. Pedig inkább bele kéne menni lényekkel aztán várni egy nagyobb dögre és azt barizni.
  • Zickler
    Egyébként azt hiszem megalkottam az eddigi legkirályabb Pala aréna paklimat.
    4 Holy Light, 3 Lay on Hands, 4 Guardian of Kings, 3 Earthen Ring Farseer.
    Konkrétan nincs Consecrationnöm, és Truesilver Champinom se, de eddig 6-an adták fel miután magamra nyomtam a 3. Lay on Handst meg a 3. Holy Lightot.
  • csoszi87
    Ha lett volna akár 1 is...
  • Zickler
    Duduhoz nem is kell legendary se epic. Becsomagolsz 2 swipe és borítékolható a min. 6 win.
  • csoszi87
    No srácok elkezdtem arénázni.
    Kipróbáltam a palát, mert mondtátok, hogy erős, 1ből 5 winig jutottam (mondom ez eddig tetszetős).
    De ami utána jött:
    1 értelmes Herot se válszthattam.
    2x mentem, druddal, 0 és 1 win.
    Semmi jó legend card, vagy akár értelmes epic. A kártyacsomagokból jött kártyákat mind betörhettem.
    Most rougal megyek de összesen 2 combós lapot dobott a gép...
  • Zickler
    Ich nem know.
  • kabel15
    Köszönöm.
    Érdekes ez a pakli. Bár ami lényeges és jó lap az benne van.
    Miracle rogue ellen milyen százalékot hoz?
  • Zickler
    Tessék