40521
  • Kongy
    Kipróbáltam. Hát gyerekek... Borzasztóan addiktív, nagyon jó játék lett.. :) Videók alapján annyira nem jött be, de most hogy kipróbáltam nagyon tetszett. Végig is vittem a tutorial küldetéseket, most jönnek a karakterfeloldások... :)
  • kabel15
    Lehet volt már, de van arra program ami nyomon követi a kijátszott lapjaimat? Mert 10.-20. meccs után már fogalmam sincs hogy van e még soulfire a paklimban vagy eltoltam e mind a 2 őt :D
  • attiGT
    ó shit félrement, bocsesz.
    hozzászólok akkor a topikhoz is: ma mentem 6 arénát. volt egy 9-3, 8-3 és 4db 7-3as menetem. sosem sikerült még ennyit arénáznom egyszerre, mert elhatároztam, hogy 2k gold alá nem megyek kiegig. ez előtt sem arénáztam túl sokat, de rájöttem valamire, 2 dolog számít igazán: szerencséd legyen, hogy béna ellenfelekkel/paklikkal sorsoljon össze és rohadt sokat számít a mana curve. ma volt szerencsém egy perfect mana curve-s mage deckel tolni és az lett a 8-3as.
  • dave9004
    Mojo what?
  • attiGT
    Level 70 Legendary Mojos now roll with higher damage ranges than level 70 Magic and Rare Mojos
    This change will affect existing Legendary Mojos

fuck yes
  • kabel15
    WoW ban is van intelect buffja + magára tud tenni sp növelőt is. Bár én csak cata elejéig toltam, azóta lehet megváltozott, ja és volt mana shield ami elnyelte a sebzéseket, csak ugye a manánk meg elfogyott.
  • bekescsaba
    s azt nem tudod, hogy mennyi időm lesz kinyitogatni a kazamatákat xaxas átkában?
  • Zickler
    Tudomásom szerint a WoW-ban sincs sok buffja a Magenek, inkább utility / DPS karakter.
    Szerintem buff/ fegyver már kicsit sok lenne neki, úgy értem, hogy egy karakter nem lehet mindenben jó.
  • bekescsaba
    Azért a mágussal is csinálhatnának valamit. Nincsen fegyvere, nincsen buf lapja...

Már a 49-ik szinten járok vele, de nagyon nehéz
  • bekescsaba
    aZ A NEKROMATA KÜLDETÉS IDŐKORLÁTOS LESZ? VAGY FOLYAMATOSAN ÉLNI FOG?
  • Zickler
    Itt még van egy pár ha érdekel valakit.
  • kabel15
  • kabel15
    Áprilisi statisztikák: itt
  • kabel15
    Én is szoktam Facebook ozni közbe, meg youtube ozni. De fél szemem mindig a játékon van :D
  • SZUsszan
    Vagy közben multitaskosan böngészett, vagy játszott mással is.
  • mkfdd
    Minden körben ezt csinálta. Még a legelsőben is ahol nem rakott le semmit. Nyomi volt
  • kabel15
    Lehet hogy eddig tart mire kitalálja a megfelelő megoldást. Bár pont a Zoo lock amihez nem kell annyit számolgatni. Rogue al nekem is előfordul mikor már megy í csík mire elkezdek támadni valamivel. Mondjuk olyan még szerencsére nem volt hogy ne lett volna időm kijátszani azt amit akartam.
  • mkfdd
    Találkoztam egy zoolockkal aki minden körben az utolsó pillanatig húzta az időt. 7. körben leraktam egy ironbark protector-t. Erre ő ledobta az összes minionját ami nála volt és felbuffolta magát annyira hogy leüthette volna de addig húzta az időt hogy pont támadás előtt lejárt az ideje én meg 2 faceless manipulatorral lemásoltam. Úgyhogy saját magával szúrt ki a köcsög :D

Egyébként nem értem miért csinálja ezt vki. Rank20 felett tök mindegy hol jár vki hacsak nem legendary rankra hajt de ha már ranked 12ben elakad a szar zoolock deckjével és időhúzós taktikára kényszerül, sose fog feljutni és így csak a saját játékélményét rontja.
  • Shep
    Wahahaha most aláztam szét egy priestet a pap paklimmal. De jó érzés mikor ők nem tudnak mit csinálni és feladják és nem én :D
  • kabel15
    6 meccsből megvan a napi 5 win rogue al. Ennyi elég is volt mára. Viszont élvezetes meccseket mentem vele. Egyedül egy mage tudott megverni. De ő is csak a FlamStrike miatt. Lényegtelen 83% így is hoztam :D
  • Pio
    Erről jut eszembe, valahol olvastam egy olyan felvetést, miszerint lehetnének caster fegyverek is, mágikus staff, ami teszem azt minden spellhasználatnál veszít egy durát, de +1 spell damage, satöbbi.
    Szerintem érdekes ötlet.
  • Pio
    Sőt, pandákkal 4-szer visszaveheti kézbe az ancient mage-et és ha rugó van ellene az sappal még 2-szer és úgy már +14 spellpowert tud kisajtolni belőle. :D
  • Shep
    Á ez így már túl sok lap :D
  • csoszi87
    És azt hogy lehet importálni a játékba?
    Úgy tudom nem lehet modolni.
  • Zickler
    Ha a 2 azure drake helyett 2 ancient Maget rak ki, akkor lehet 32 damage is
  • Pio
    sinister strike, ha előtte faceless manipokkal csinálsz 3 malygost, másik 2-t átszedsz az ellentől mind control tech-hel és kiteszel még 2 azure drake-et :)
  • Shep
    Van 1 manáért 30-at sebző lap? Hány dust kell hozzá?
  • Zickler
    Mondta itt bárki is hogy 100%-osan biztosan úgy lesz, mint azon a képen?
  • attiGT
    Ti mindent elhisztek? Nevetséges. Mindjárt rajzolok paintbe egy új kártyát, ami 1 manáért 30 dmg-t tol. Rogue lap lesz.
  • Zickler
    Megértelek, de vedd azt is figyelembe hogy ez végülis csak egy DLC, és még a legelvetemültebb pénzmágnások (értsd Bobby Kotick és társai) sem áraznak egy DLC-t 15-20 aurónál többre (ami még mindig mocskos nagy lehúzás)
  • Banane15
    Ezt a logikát követve, jogos, hogy elkérik egy teljes árú játék árát, sőt adnak mellé bónusznak egy Naxxramast, csak erre akartam kilyukadni, nem kell harapni.
  • Shep
    Na priest paklival nyertem zsinórban 4 meccset aztán lemákolt egy mágus.
  • Zickler
    Nagyon leegyszerűsítve. Ennyi erővel ha arénázni mész akkor is lapokat veszel, meg ha veszel egy játékot, akkor meg biteket amik foglalják a helyet.
  • Banane15
    Lényegében itt is lapokat veszel, különbség az, hogy tudod melyiket. : D
  • Pio
    De az egészen más, ott lapokat veszel, itt contentet, össze se lehet vetni a kettőt.
  • Banane15
    Én úgy tippeltem, hogy összesen lesz 4000 arany, és 40 euró, de ha ennek a táblázatnak van valami alapja, akkor a blizz ismét meg tud lepni. : D Amúgy a 40es pakli is közel 14K, és az még csak nem is garantálja, hogy jól fogsz szórakozni, sőt.
  • Pio
    Én nem bírom elképzelni, hogy a 4. wing önmagában 4-szer annyi legyen, mint a 2. wing. Mégis mi indokolná ezt az árkülönbözetet?
    Arról nem is beszélve, hogy így a 4 wing, ami szerintem nagyjából fél délutánnyi programot fog jelenteni 2-szer annyiba fog kerülni együtt, mint 1 AAA kategóriás játék? Választhatsz majd, hogy megveszed a watchdogst kétszer vagy végignyomod fél délután alatt Naxxot a HSben??!!? Ez szerintem elég beteg lenne...
  • Shep
    Van 1000-em, hát messze van az 5e-től.
  • kabel15
    De ha egyszer megveszed nem kell többször ugye?
  • DarkHorSe
    hat akkor farmolni kell rendesen meg:) Koszi:)