40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nekem délután még bejött de már nem hozza be.
De van rajta mit módosítani. Amire emlékszem, Blizzard felesleges, 2. fireblast is kell 1 nem elég. Mage gnome kis csajból is kéne 2. Mana wyrm ből is kell 2. Ennyire emlékszem. De ha felrakja újra meglessük :D -
Nekem siman bejon, yeti nincs benne?!??!?!
-
Mi van abban a rémisztő mágus pakliban? -
Hát nem igazán jött be a kép. -
Negritis #2857 sztem igenis sok battlecry lap van amikre építve megéri kitenni -
BlackWolf #2856 Van egy mage paklim (+ végén 1 pyro) ami némi javításra szorulna :) Rankedezni szeretnék vele pár építő jellegű tanácsot elfogadnék hol kellene javítani esetleg milyen sebesen kéne kukázni az egészet :D -
Én alapból a rush paklikkal játszok, ezért nálam, ha minden jól megy 4. körbe van lent 3-4 lényem. Azok mellé lerakok egy ilyet, és vissza veteti velem mondjuk a Knife Juggler-t. Inkább be se rakom a pakliba.
Egyébként érdekes mert csináltam egy mage paklit, és az ellenfelek sorra lépnek ki ellene :D 4.-5. körben feladják, Pedig után egy nagy lénnyel simán szét tudnának szedni, mert 4 manánál nagyobb lényem nincs is a pakliban, de sebaj, ahonnan elkezdenék gyengülni ők inkább kilépnek :D -
Pio #2854 Az a veszélye, hogy így lesz egy potenciálisan használhatatlan 5. - 6. köröd, mert nem mersz semmit kirakni.
Szóval ehhez még az is kell majd, hogy eközben sok spell legyen a kezedben, hogy a kövi körökben is legyen mit csinálnod, ha nem tehetsz ki lényt.
Szóval ilyen szempontból miracle rogue-nál elképzelhető, hogy jelen lesz, ugyanakkor én nem hinném, hogy az a +1 attack a jetihez képest megérné ezt a kockázatot. -
ktm99 #2853 Ez siman nem rossz lap. Ha ki tudod rakni 4-dik korben, nem is kell mas melle. Koronkent 5 dmg miatt, az ellenfeled biztos le fogja szedni, vagy ha nem akkor max te beletradeled azokba amit kirak. -
Én örülök hogy nem OP-k az új kártyák, semmi kedvem a jelenlegi kártya szettemet a kukába dobni és rohanni megszerezni az újat, majd szép folyamatosan az új lapok felcserélik a régieket. De egyenlőre maradjanak azok is jó lapok. Erre a 4mana 5/5 re vissza térve, ha bele gondolsz ha random vissza rak egyet akkor para mert vagy bejön vagy nem, vagy nem játszod ki mert 2 olyan lényed is van amit szeretnél megtartani, és nem még 1x kijátszani. 1-2 helyzetben jó lehet a paklikban, de nem hiszem, hogy sokszor jól sülne el a dolog. és a 30 lapos max deck ben semmi kedvem 1 lap helyet erre a lényre pazarolni. Inkább 2 Yeti. És nem hiszem, hogy csak én vagyok ezzel így. Esetleg egy Giant os pakliba, lehet megéri a HP alapján Mana csökkenő laphoz kirakni ezt és utána már ingyen vissza játszani, de így is szívás mert 8 sebzés kimarad a következő körben. -
Pio #2851 Én ennek örülök amúgy, pont azért hagytam abba a HKK-t, mert minden kiegben egyértelműen jobb, erősebb lapok jöttek és nem lehetett pénztárcával bírni. -
Remélem shaman lap fasza lesz. -
Hat igen, akkor megsem olyan jo ez a lap. Szerintem eddig egyik kartya sem olyan hogy HUUU BLIZZARD, mingya adok erte 5k goldot vagy akar 500at is :D -
Belkar #2848 Quote from Zeriyah (Blizzard employee)
"Regardless of the turn the Ambusher dies on, it chooses a random friendly minion to return to your hand."
Eddigi leggyengébb class card szerintem (mondjuk az előzőek se voltak túl jók). Meg kellene változtatniuk random enemy minionra hogy használható legyen. -
Szerintem te választhatsz, hogy melyik lényedet, akarod visszavenni, mivel a leírásban nincsen benne hogy RANDOM (ezt ilyenkor mindig beleírják.) És szerintem lesz valami korlátod, hogy pl. 15 másodperced van visszavenni egy lapot, vagy különben random ad vissza neked egyet. -
Mondjuk ebben igazad van, majd kiderult hogy mukodik pontosan, Mindenesetre nekem tetszik :D -
4 manaert az 5/5 deathrattle nelkul is SIMAN megeri, igy meg plane (lol) -
Pio #2844 Sőt, ha kintlesz az új legendary 2 lényt is válogathatsz. :)
Nekem is fura ez a lap, ha Te választhatsz, akkor sérti azt, hogy az ellenfél körében csak figyelni kell, ha random választ, akkor pedig ez egy olyan lap, ami potenciálisan elcs*szhet Neked mindent, cserébe 1-el többet sebez, mint a jeti. Nem fogsz merni lényeket kitenni mellé, mert bármikor bukhatod a manaköltségét. Lényegileg adsz egy random sapot az ellennek.
Esetleg egy olyan kombóban tudom jónak elképzelni, hogy Argusszal tauntot adunk neki és akkor Argust fogja visszaadni, ami jó dolog. -
Jó de rogue nak is csak a SI7:Agent et érdemes vissza szedni. Jelenlegi rogue paklikba szerintem egyáltalán nem fér bele ez a lap. Gondolj bele lerakod megölik és vissza rakja a kezedbe mondjuk a Patient Assasin-t csak hogy rogue nál maradjak.
Más class nál még viccesebb lehet. Szerintem az a +1 sebzés a yeti hez képest nem ér annyit, hogy egy lényemet vissza adja a kezembe. Persze ha én választhatom ki, hogy melyik legyen az akkor kicsit más a szitu. De azt meg hogy hozza össze a játék, hogy az ellenfél körében én elkezdek válogatni a lényeim között, hogy mégis melyiket szedjem vissza. Biztos hogy addig fogok villogatni amíg le nem jár az ideje. -
Negritis #2842 végülis a yeti fasza 4mana 4/5-el ez meg felejtős :D -
lol -
játszottál te már valaha rugóval? Neki áldás ha visszakaphatja a lapjait. -
Felejtős. 4 manáért 5/5 nem éri meg hogy vissza rakjon a kezembe egy másik 4-5 manás lapot. -
uj kieg kartya... -
Persze, hogy le lehet verni csak nem árt egy nagy adag szerencse is, mondjuk az egész játékhoz egyébként sem árt :) -
Murmur #2836 "Learn to play issue", egy kedves fórumtársunk után szabadon. :)
Kicsit kötekedni akartam, hogy azért a többlegendary-s paklik is verhetőek legendary nélkül, sőt, legend rankot is el lehet érni ilyenekkel, csak készíts be bilit és infúziót a szobába egy/két hétre. :) -
Magyarul? (ha az amire gondolok akkor, van már nekik belőle elég, nem kell nekik az enyém is :)) -
Murmur #2834 "L2p issue." -
Hát 16-17-es szinten véget ért a tudomány, a legendaryk kivégeznek sorra. -
Pio #2832 yoloswag420 -.- -
Mire kirakod azt a pár szép kis miniont, már rég nem 2 manát költöttél a témára. ;) -
itt a 2 manás 30at sebző lap 
-
Azért jó dolog is tud lenni a taunt. Nem tudják addig ütni a hősödet amíg él, (kivéve spell) Van egy legendary amivel instant meg tudsz ölni egy tauntos lényt, de abból csak 1 lehet a paklidban. Viszont amit erőszeretettel használok az a Leper Gnome tauntal. :) Vicces kis jószág. Arra a lényre érdemes tauntot rakni amire azt akarod hogy meghaljon. Vagy inkább azt áldoznád be mint egy másikat. -
SZUsszan #2828 Ezt úgy értem, hogy elég sokan tudnak silencelni, és akkor volt-nincs taunt. Illetve instant ölni.
Viszont, ha kint van néhány nagyágyú, aki pár kör alatt kivégezne, muszáj leszel őket lepucolni előbb, hiába nincs tauntjuk. Ergó, gazdaságosabb volt. -
SZUsszan #2827 Verd agyon, mielőtt ő tehetné meg veled. A taunt az szerintem túlértékelt dolog.
Ugyanazzal a stattal a minion legalább 1 manával olcsóbb, mint a tauntos verziója.
A taunt akkor jó, ha te óvni akarod vele a kis életerejű, de spéci minionjaidat. Pl.: Spell power adó, körönként gyógyító, vagy buffoló.
A hősödet szerintem nem a leggazdaságosabb csak a taunttal megvédeni. Sok az a 30 életerő. Aki fölédkerekedik, az 30-ról is 1-4 kör alatt lever. Ezen nem sokat javít, ha körönként ki is raksz 1-1 komolyabb tauntos figurát.
Nem szabad hagyni, hogy az ellenfelednek jelentős lapelőnye legyen. Ez sokkal fontosabb szerintem. -
Most épp azt csinálom.. :D Párat már megvertem, de a paladin feltörölte velem a padlót warriorként. Rájöttem, hogy az a kulcs, hogy legyen lenn legalább 1 taunt-os minionom, meg még rajta kívül pár feláldozható másik, és akkor nem nagyon tudja elérni a hősömet az ellenfél. -
SZUsszan #2825 Érdemes azért is, mert kapsz 100 goldot azért, ha levered az összes AI hőst 1x és még 1x 100 goldot, ha levered az expert AI hősöket is 1x. -
Az elején érdekes. Érdemes végig nézegetni az összes kártyát, hogy tudd melyik hős mikre képes. -
Lehet, de amíg sorra verem le a kezdő haverjaimat, addig élvezetes :D Meg ingyen van amúgy is.. :D -
SZUsszan #2822 Majd megutálod. =D