40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mi a bánatos nyavalya van már ,hogy mindenki csak rogue-al nyomul, ráadásul mindegyik ugyanazzal a paklival. elkélne még ide jó pár lap, meg pár új szabály, hogy ne váljon ennyire egysíkuvá a játék. -
csoszi87 #2900 Megpróbáltam csinálni 1 Silhan féle contol warriort.
5 kártya hiányzik hozzá, de szerintem találtam helyette megfelelőt.
Rank 18 0 csillagról 14 2 csillagig jutottam (2 vereség közben azért becsúszott).
-
Nirz #2899 én a szar szerverek miatt hagytam abba nincs értelme amíg 7ből 3-4 napot laggol minden egyes héten -
csoszi87 #2898 Imádom az ilyen kezdést:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
a random disconnect nem hinnem hogy szerver karbantartas, mellesleg lolba megtudjak oldalni 27 millio NAPI jatekossal? blizzard meg nem? jajj mingya szarul erzem magam, kivancsi lennek hanyan jatszanak ezzel a jatekkal talan ha van 2-3 millio osszesen es nem naponta.. :D
-
"jaj, uramisten, a blizzardnak szervert kell karbantartania, és így nem tudok játszani PÉNTEK este. jaj mi lesz most?"
bocs de ezt muszáj volt. -
Megint szarok a szerverek, remelem megint sir egy sort a buzi blizzard a ddos miatt, soha tobbet nem fizetek egy hulladek jatekukert sem. -
Tegnap szórakoztam a paklival, bár nekem nem volt meg minden lapból 2 így kicsit máshogy néz ki de tényleg vicces, a Mana Whyrm meg tényleg jópofa lap. -
Semmi. ha legközelebb visszajössz folytathatod. -
bekescsaba #2892 tegnap életem 3-ik arénáját 12/1-re megnyertem .
Kérdésem, ha arénázok, s mondjuk 5/1-re megyek, de el kell mnjek, és kilépek. Mi történik akkor?
-
Jó lehet, kicsit hülyén hangzik így vissza olvasva. De a legjobb lett volna 7/7 de az nem jött össze. De a maximumra kell törekedni :D -
Nem ciki. Mondjuk ezeket ranked ben mentem mert úgy gondoltam kikapok majd és akkor vissza bukok rank 20 ra, és addig is kicsit szórakozok. Ehhez képest felmentem rank 12 ről rank 11 re :/. Kéne egy rank reset elés vagy valami. Mert itt már sok a legendary és piszok nehéz nyerni, mondjuk most szerencsém volt ezzel az 5 win el mert elég sűrűn jöttek a combok, így vagy a meccs elején akkora fölényem volt hogy feladták. Vagy folyamat tradeltettem az ellenfelet tartottam magasan az életemet ő pedig próbálta lecsapni a lényeimet, több kevesebb sikerrel. Mondjuk a Shadow word: Death elég jó szolgálatot tesz a legendary-k ellen. Én pedig sima 2 manás lapból tudok csinálni 20/20 as gyilkoló gépezetet sőt akár 36/36 is lehet belőle :D -
Pio #2889 "Mentem 7 kört amiből csak 5 öt nyertem"
Mivan? Vagy nálad a 71%os győzelmi ráta már ciki? -
Pap küldi miatt elkezdtem megint papozni egy új FUN deck el :D De ez nagyon epic volt. Mentem 7 kört amiből csak 5 öt nyertem, de ez így akkor is jó eredmény hiszen csak 1 combo ra építettem az egészet :D -
bekescsaba #2887 van itt valaki? sos
-
Pio #2886 Ha sok dustom lenne én most warrit craftolnék, amúgy is nagyon erős pakli, talán a legerősebb control pakli és rushra is jó (fegyveres illetve a warsong commander+ragint worgenes verzió is) és a tojás szerintem hatalmas buff lesz neki (tojás + taskmaster/inner rage = OP shit, turn1 coin+tojás, turn2 taskmaster = instantwin) -
van elég dustom hogy összecraftoljam ezt a decket, csak nem tudom mennyire lesz hosszútávon életképes. nem akarom elb@szni az összes nehezen megszerzett dustomat valamire, amivel egy szezonban legend közelbe vagy akár legendbe is kerülök majd másikban dobhatom ki. -
Nevettem volna ha először véletlenül a Soulfire-t nyomod, és az meg kidobja a Faceless-det :D -
Pio #2883 Ezért szeretem a handlockot. :)
Szerintetek számított rá a paladin, amikor elpasszolta a kört, hogy most bizony meg fog halni? :D
-
Na de ehhez marhára nagy mák kell azért, hogy mind az 5 szükséges lap feljöjjön. -
Amikor nekem összejön egy ilyen kezdés kb abban a körben jön az instant kivégző csodalap a másik oldalról. :D -
Feladta 
-
Kérlek szépen hívjuk Sorcerer's Apprentice-nek, nagyon ki bírtok borítani azzal hogy 32 sorban körülírjátok a lapot, mert nem tudjátok a nevét :D -
BlackWolf #2878 Mana wrym 2 van , de lehet kéne tényleg 2 spell cost csökkentős gnóm csaj. Eddig ez eszembe se jutott -
BlackWolf #2877 Sokszor húzott már ki a csávából a blizzard ? Felesleges lenne ? Fireballból meg antonidas mindig hoz legalább 2 őt nagyon rossz esetben 1 et. -
BlackWolf #2876 Így? egy pyroblast van a végén ami lemaradt -
Murmur #2875 Igen. -
A napi küldetés mindenkinek más? -
Jaja :D Az a gnome kis csaj :D
Más: Napi küldöm az hogy nyerjek 5 meccset pappal. Komolyan rég szórakoztam ennyit :D 1/3 as Cleric emből elég hamar 9/9 es gyilkoló gépezet lett ami még a kártyás is ontja magából :D -
Szerintem a Sorcerer's Apprentice -re gondol. -
Melyik gnóm csaj? -
Nem rankedezek, mert kevés hozzá a paklim, casualon meg tök jó meccsek vannak. -
Nem ranked re való. De vicces :D -
Viccesnek tűnik, kipróbálom. -
Ja meg a 2 Faeire dragon-t kéne kicserélnem 2 olyan gnome csajra csak még nincsenek meg :( -
Annyi a lényeg hogy az első körben jönni kell egy Wyrm nek és mirror image nek. Aztán egy kobold se árt az elején, hogy az arcane explosion 2 sebezzen és aprítsa a murlock vagy zoo hunter minionokat. -
-
-
Azt mondd inkább mi van a mágus paklidban. :) -
Nekem 404