40521
  • kabel15
    Priest ellen érdemes felhúzni egy lény támadó pontját 4 re. Azzal max lénnyel tud mit kezdeni.
  • Shep
    Én mindig csak akkor nyomok rá lényre tápolót ha már biztos tudok vele kezdeni valamit, passzívra szinte sosem, pláne ha tudom, hogy a másiknál biztos ot a poly, assasi, hex, vagy hasonló.
  • kabel15
    Szerencse, tudás, és hideg vér.
    Lehet nem érdemes 1 körben az összes buffot rálőni egy szörnyre csak azért hogy 10 el többet sebezzen. Utána meg ha azt 3 manáért lekapják nézzünk mint a moziba.
    Egyébként sokszor fordul elő profikkal is, hogy egy döntő kőrt elnéznek, szóval nem veszik észre hogy nyerhettek volna már abban a körben, ilyenkor vagy az van hogy az ellenfél kivégzi őket. Vagy kövi körben behúzzák a meccset, illetve ás alternatívák is előfordulhatnak, de a lényeg hogy figyelem is kell hozzá.
  • Shep
    Igazából lehet bármilyen paklid nem garancia a sikerre, mert egyrészt nincs ultimate legyőzhetetlen pakli, másrészt meg azért sok szerencse is kell a játékhoz, éppen ezért egy full alap pakli is elverhet bármit, ha úgy adódik, persze lehet, hogy csak 10-ből egyszer de akkor is nyerhet.
  • kabel15
    Nekem nem hozza be most a deck et. De holnap meglesem :D
    Szeretem a vicces dolgokat :D
  • dave9004
    az szomorú, a feltalálónak jól ment legend 2-ről 1-ig vele. de valszeg csak szerencséje volt. én se sokat nyertem még vele igazából.
  • csoszi87
    Utána 3 vereség zsinórban...
    Még 1 murloc-paladintól is.
  • dave9004
  • csoszi87
    Kipróbáltam.
    1 kártya hiányzik.
    Mázli is kellett hozzá, de tényleg 27 damot 1 kör alatt...
    Srác lehet tépte a haját
  • Shep
    Na csak legyűrtem őket, megvan innen is a 100 arany.
  • Shep
    Mondjuk így ,hogy ennyire csal a gép, nem tudom nem ilyen lesz-e a single amit ígérnek ,mert ha igen, akkor kenjék a hajukra, inkább bontok majd paklikat a pénzből.
  • Shep
    A megerősítették az szerintem nem a megfelelő szó, inkább csalóvá tették :)
  • csoszi87
    Szerintem 1 kivárásos pakli jobban kedvez 1 olyan hero-nak aki meg tudja tartani az életerő pontjait.
    Tápolással, vagy tauntokkal.
    Warlock, pedig pont ellenkezőleg, felemészti a sajátjával.
    De ez csak 1 vélemény. Ha kolento-nak bevált, biztos ok is.

Ja és kézben, csakhogy mégy 1x leírjam már, hogy kézben.
    Ha esetleg az előző hsz-emben nem lett volna elegendő a kézben szóból 1 mondaton belül.
  • dave9004
    jogos. itt meg eszméletlen sok removal van meg esetleg elején burst damage. a végére ha bírja akkor problem.
  • csoszi87
    Aranyos habár Locknál gyors lerohanás jobb, mint arra várni, hogy meglegyen 5 kártyád kézben és még legyen 10 mannád is kézben.
    Amikor a 4. körben azon gondolkozol, hogy a következőben hogyan ölöd meg az ellenfeled, na az felbecsülhetetlen.
    Murlock paklival épp tegnap nyertem 5. körben 22-t sebeztem 1 kör alatt.
  • Pio
    Én most netdeckeltem egy ILYET és egyértelműen gyengébbnek érzem sok decknél, ellenben piszkosul fun.
  • dave9004
    mid warlock
    erre meg készüljetek fel, mert miota kolento játszott vele, 1-2 nap alatt sokadjára futok össze vele.
    1 kör 28 sebzés. jól esik
  • Pio
    Valamelyik patchben megerősítették az expert AI-t, benne is volt a notes-ban.
  • dave9004
    shaman midrange. handlock. max még priestre lenne lapom, többi az bontva van főleg :D
    vicces kombó... hát handlockban sok ilyen van :). de van egy illidanos handlockom amiben sense demonssal keresem őt meg jaraxxust. az vicces
  • Shep
    Hát én a basicre nem emlékszem de experten nagyon durván nyomja.
  • Zickler
    én nem igazán vettem észre különbséget a basic és az expert között
  • Shep
    Ti játszottatok már a gép ellen expert fokozaton, alig csal szegény, csak ontja lefele a lapokat, még pislogni sincs idő.
  • Shep
    Azt amelyikkel nyerek :)
  • kabel15
    Vélemények a jelenlegi META ról? Ki melyik hőst preferálja milyen deck el.
    Ki mivel mi ellen szeret játszani és mi ellen nem.
    Leg viccesebb kombók?
  • Djuree
    nálam már egy ideje nem dobál le.
  • REALista
    Szerintem inkább a neted a szar...:D
  • csoszi87
    Tegnap játszottam kb 15 meccset.
    Ma 5öt.
    1x se dobott ki.
    Nem lehet internetszolgáltató probléma?
    Ha másik településről játszok (ugyanaz a szolgáltató+csomag) minden meccs után kilép, és 5 percenkén disconnectel.
  • kabel15
    Nekem semmi gondom nincs a szerverek megbízhatóságával. Bár az elmúlt 3 nap ban játszottam kb 2 órát, de akkor minden rendben volt. Vagy szerencsém van, vagy nálad van gond a rendszerrel.
  • DarkHorSe
    Persze ha mar fizettem, elvarhatnam hogy mukodjenek a szerverek, szerencse hogy nem tettem meg :D pont pont pont
  • Djuree
    Még jó h ingyenes a gém. Senki nem kényszerített h fizess egy fillért is...
  • Zickler
    A 2 Execute kötelező
  • Shep
    Na visszaállt a világ rendje és megint feladták 2-en is a priest paklim ellen :)
  • Fletley9
    Egyik exeCute vagy berserker nyugodtan mehet.
  • csoszi87
    Előbbi nagyon jól jön a játék végénél. Letakarítani a pályát.
    Pala ellen voltam deathwing és Alexastrassa maradt a kezemben + 1 War Axe a táblán.
    Mind2-nkenk elfogyott a paklija neki még volt 3 lap a kezében + 2-3 minionja a táblán.
    Nem játszottam ki azonnal.
    Gondolom megnyugodott, hogy olyanok amit nem tudok használni és kipakolta az összes miniont, nem maradt lapja.
    Na és ekkor raktam le. Köszönte a játékot.

Inner rage-t pedig bármikor.
    Próbálom megtartani amíg nem tudom kijátszani Grommast.
    Ha megvan mind2 akkor megy az ellenbe 14 dam.
    Ha pedig szorul a hurok és sehogy máshogy nem tudok letakarítani 1 miniont akkor Inner + Execute. Vagy végső esetben: Slam + Inner + Cruel.
  • Zickler
    Én vagy Deathwing, vagy az Inner rage helyett raknám be
  • csoszi87
    Nekem is akad:

Most vettem észre, hogy 1 Faceslesem van, ami valamiért kimaradt a pakliból, de nem tudom mire cseréljem.
    A Sunwalker helyére kellene, de az a lap eddig mindig kisegített a bajból.
  • kabel15
    Nekem nincs bajom a Miracle rogue al. Zoo is megfogja, Priest em is fogja, meg a FUN mage em is ha jó a kombó az elején. Jó nem azt mondom hogy 100% a WIN rate om, de olyan 70% megvan ellene ezekkel. Egyébként nem tudom mi a baj a lag al. Nálam minden oké, nincs lag. Ha van is nem zavaró, ez nem egy FPS vagy LoL hogy 000,1sec döntő lehet.
  • Shep
    Remélem hamar megunják, ha meg nem akkor a napi feladat lesz egy darabig csak, új lapom meg nem lesz egy darabig, mert messze még az 5e :)
  • Zickler
    Ez a hunter era jövevénye, a hunterrel talán a miracle rugó tudta felvenni leginkább a versenyt.
  • Shep
    Nincs is sok legendary abban a pakliban :D