40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Priest ellen érdemes felhúzni egy lény támadó pontját 4 re. Azzal max lénnyel tud mit kezdeni. -
Én mindig csak akkor nyomok rá lényre tápolót ha már biztos tudok vele kezdeni valamit, passzívra szinte sosem, pláne ha tudom, hogy a másiknál biztos ot a poly, assasi, hex, vagy hasonló. -
Szerencse, tudás, és hideg vér.
Lehet nem érdemes 1 körben az összes buffot rálőni egy szörnyre csak azért hogy 10 el többet sebezzen. Utána meg ha azt 3 manáért lekapják nézzünk mint a moziba.
Egyébként sokszor fordul elő profikkal is, hogy egy döntő kőrt elnéznek, szóval nem veszik észre hogy nyerhettek volna már abban a körben, ilyenkor vagy az van hogy az ellenfél kivégzi őket. Vagy kövi körben behúzzák a meccset, illetve ás alternatívák is előfordulhatnak, de a lényeg hogy figyelem is kell hozzá. -
Igazából lehet bármilyen paklid nem garancia a sikerre, mert egyrészt nincs ultimate legyőzhetetlen pakli, másrészt meg azért sok szerencse is kell a játékhoz, éppen ezért egy full alap pakli is elverhet bármit, ha úgy adódik, persze lehet, hogy csak 10-ből egyszer de akkor is nyerhet. -
Nekem nem hozza be most a deck et. De holnap meglesem :D
Szeretem a vicces dolgokat :D -
az szomorú, a feltalálónak jól ment legend 2-ről 1-ig vele. de valszeg csak szerencséje volt. én se sokat nyertem még vele igazából. -
csoszi87 #2935 Utána 3 vereség zsinórban...
Még 1 murloc-paladintól is.
-
-
csoszi87 #2933 Kipróbáltam.
1 kártya hiányzik.
Mázli is kellett hozzá, de tényleg 27 damot 1 kör alatt...
Srác lehet tépte a haját
-
Na csak legyűrtem őket, megvan innen is a 100 arany. -
Mondjuk így ,hogy ennyire csal a gép, nem tudom nem ilyen lesz-e a single amit ígérnek ,mert ha igen, akkor kenjék a hajukra, inkább bontok majd paklikat a pénzből. -
A megerősítették az szerintem nem a megfelelő szó, inkább csalóvá tették :) -
csoszi87 #2929 Szerintem 1 kivárásos pakli jobban kedvez 1 olyan hero-nak aki meg tudja tartani az életerő pontjait.
Tápolással, vagy tauntokkal.
Warlock, pedig pont ellenkezőleg, felemészti a sajátjával.
De ez csak 1 vélemény. Ha kolento-nak bevált, biztos ok is.
Ja és kézben, csakhogy mégy 1x leírjam már, hogy kézben.
Ha esetleg az előző hsz-emben nem lett volna elegendő a kézben szóból 1 mondaton belül.
-
jogos. itt meg eszméletlen sok removal van meg esetleg elején burst damage. a végére ha bírja akkor problem. -
csoszi87 #2927 Aranyos habár Locknál gyors lerohanás jobb, mint arra várni, hogy meglegyen 5 kártyád kézben és még legyen 10 mannád is kézben.
Amikor a 4. körben azon gondolkozol, hogy a következőben hogyan ölöd meg az ellenfeled, na az felbecsülhetetlen.
Murlock paklival épp tegnap nyertem 5. körben 22-t sebeztem 1 kör alatt. -
Pio #2926 Én most netdeckeltem egy ILYET és egyértelműen gyengébbnek érzem sok decknél, ellenben piszkosul fun. -
mid warlock
erre meg készüljetek fel, mert miota kolento játszott vele, 1-2 nap alatt sokadjára futok össze vele.
1 kör 28 sebzés. jól esik -
Pio #2924 Valamelyik patchben megerősítették az expert AI-t, benne is volt a notes-ban. -
shaman midrange. handlock. max még priestre lenne lapom, többi az bontva van főleg :D
vicces kombó... hát handlockban sok ilyen van :). de van egy illidanos handlockom amiben sense demonssal keresem őt meg jaraxxust. az vicces -
Hát én a basicre nem emlékszem de experten nagyon durván nyomja. -
én nem igazán vettem észre különbséget a basic és az expert között -
Ti játszottatok már a gép ellen expert fokozaton, alig csal szegény, csak ontja lefele a lapokat, még pislogni sincs idő. -
Azt amelyikkel nyerek :) -
Vélemények a jelenlegi META ról? Ki melyik hőst preferálja milyen deck el.
Ki mivel mi ellen szeret játszani és mi ellen nem.
Leg viccesebb kombók? -
nálam már egy ideje nem dobál le. -
Szerintem inkább a neted a szar...:D -
csoszi87 #2915 Tegnap játszottam kb 15 meccset.
Ma 5öt.
1x se dobott ki.
Nem lehet internetszolgáltató probléma?
Ha másik településről játszok (ugyanaz a szolgáltató+csomag) minden meccs után kilép, és 5 percenkén disconnectel. -
Nekem semmi gondom nincs a szerverek megbízhatóságával. Bár az elmúlt 3 nap ban játszottam kb 2 órát, de akkor minden rendben volt. Vagy szerencsém van, vagy nálad van gond a rendszerrel. -
Persze ha mar fizettem, elvarhatnam hogy mukodjenek a szerverek, szerencse hogy nem tettem meg :D pont pont pont -
Még jó h ingyenes a gém. Senki nem kényszerített h fizess egy fillért is... -
A 2 Execute kötelező -
Na visszaállt a világ rendje és megint feladták 2-en is a priest paklim ellen :) -
Fletley9 #2909 Egyik exeCute vagy berserker nyugodtan mehet. -
csoszi87 #2908 Előbbi nagyon jól jön a játék végénél. Letakarítani a pályát.
Pala ellen voltam deathwing és Alexastrassa maradt a kezemben + 1 War Axe a táblán.
Mind2-nkenk elfogyott a paklija neki még volt 3 lap a kezében + 2-3 minionja a táblán.
Nem játszottam ki azonnal.
Gondolom megnyugodott, hogy olyanok amit nem tudok használni és kipakolta az összes miniont, nem maradt lapja.
Na és ekkor raktam le. Köszönte a játékot.
Inner rage-t pedig bármikor.
Próbálom megtartani amíg nem tudom kijátszani Grommast.
Ha megvan mind2 akkor megy az ellenbe 14 dam.
Ha pedig szorul a hurok és sehogy máshogy nem tudok letakarítani 1 miniont akkor Inner + Execute. Vagy végső esetben: Slam + Inner + Cruel. -
Én vagy Deathwing, vagy az Inner rage helyett raknám be -
csoszi87 #2906 Nekem is akad:
Most vettem észre, hogy 1 Faceslesem van, ami valamiért kimaradt a pakliból, de nem tudom mire cseréljem.
A Sunwalker helyére kellene, de az a lap eddig mindig kisegített a bajból. -
Nekem nincs bajom a Miracle rogue al. Zoo is megfogja, Priest em is fogja, meg a FUN mage em is ha jó a kombó az elején. Jó nem azt mondom hogy 100% a WIN rate om, de olyan 70% megvan ellene ezekkel. Egyébként nem tudom mi a baj a lag al. Nálam minden oké, nincs lag. Ha van is nem zavaró, ez nem egy FPS vagy LoL hogy 000,1sec döntő lehet. -
Remélem hamar megunják, ha meg nem akkor a napi feladat lesz egy darabig csak, új lapom meg nem lesz egy darabig, mert messze még az 5e :) -
Ez a hunter era jövevénye, a hunterrel talán a miracle rugó tudta felvenni leginkább a versenyt. -
Nincs is sok legendary abban a pakliban :D