40521
  • dave9004
    a lényeg h mindenki legendig zoo-zik, utána meg mint egy másik világba csöppennél :D
  • Shep
    Na megtapasztaltam a hand lockot, hát elmehetnek oda ahova gondolom.
  • Shep
    Hát akkor még neked is odébb az az 500 :)
  • mkfdd
    200 körül :)
  • Shep
    És mennyinél tartasz? 30, mint én? :D
  • mkfdd
    Druiddal mutassatok egy antizolock decket. Arany portéra hajtok :)
  • kabel15
    Keresd vissza a mage paklimat. :D Az FUN zoo lock ellen :D
  • Shep
    Majd mindjárt megkapod, hogy nem tudsz játszani. :) Amúgy tényleg ráférne egy kis megújulás a játékra, pár új lap, vagy lapok értékének a változtatásának a formájában, mert kezd kicsit tényleg egyhangúvá válni. Mondjuk én egész jól eljátszogatok a gyenge kis paklimmal rank 17 környékén (hol fentebb, hol lentebb), mert új paklit nem nyitok 5e aranyig :)
  • mkfdd
    Zsinórban a 6. lockot kapom ellenfélnek rankeden. 5 zoolock, 1 handlock. Ez így már tényleg nevetséges. Valamit kezdhetnének a helyzettel mert ez így már nem metagame hanem szar balansz.
  • kabel15
    Dudu nak van ilyen igaz és van rá Glyph hogy 100% HP val szedjen fel. Asszem combat resz ez a dudunak. De nem nagyon duduztam. Lock volt a main :D
  • Fletley9
    btw ha má duplázunk, mi ez a patch? nekem valami 570 megát kezdett telepíteni, de szar neten vagyok atm így nem hagytam.
  • Fletley9
    Nem tudom, öcsém mondta, hogy a WoW-ba dudunak konrétan van egy ilyen képessége ami ezt csinálja. Arról még nem is hallottam/láttam ,hogy a keret egyáltalán különböző lene a lapoknál
  • kabel15
    Viszont sáminak ott van még a Ancestral Spirite is ami végül is ugyan úgy vissza hozza a lényt, csak előtte meg kell hogy haljon.
  • kabel15
    Kék keret az Shaman lap. Szóval ez egy shaman lap lesz.
    Viszont érdekes kombó lehet Alakir el is, már csak az a kérdés, hogy ezzel működnek e a Battlecry ok.
  • Fletley9
    inkább dudu.
  • Fletley9
    Igen ezért írtam ,a pl kivételnek a Gurubashi Berserker-et, de msot nézem az ő effektje nem enrage. na de pl őt lekapcsolni jó.
  • Zickler
    ha simán fullra healelsz egy miniont, akkor is elveszti az enraget
  • Zickler
    azért szerintem nem sok ember lesz aki ezt bepróbálja, mármint 5 lap kell hozzá, aminek azért viszonylag kicsi az esélye, hogy a 10. körben még mind ott lesz a kezedben, főleg a rockbiter weapon
  • BEAST #2963
    Azt nem tudom, de ha lehet ezzel a lappal nagyon mókás lenne. :)
  • attiGT
    Ez sámán lap igaz? Szép kis leeroy kombókat lehet ezzel tolni. Leeroy+Rockbiter x2+Windfury -> rebirth -> natúrLeeroy = 30 dmg
  • BEAST #2961
    Viszont jó lesz még a silencelt minionokra is. :)
  • Pio
    Inkább a deathrattle effektek miatt van ez így, hisz erről szól az egész kieg.
  • Fletley9
    mert a "restore a minion to full health" az túl mainstream :D, de igazából rájöttem miért más mert az enrage effektet így elvesztik a lények. nem szóltam. (mármint pl a berserk ugye)
  • Belkar
    Új Naxx kártya:

• kabel15
    Tegnap pokereztem, HS ben jobb a lap járásom mint a pokerben volt tegnap. Sajnos :D
  • Shep
    Nekem legnagyobb ellenfelem a lapjárás, van hogy partikon keresztül annyira durván oszt ,hogy csak nézek, tisztára, mint mikor még pókereztem :)
  • kabel15
    Én Ginat lock ellen többet szívtam mint az expert hősök ellen az biztos. Miattuk kezdtem el használni a Black Knight ot, persze azóta se dudu se Ginat lock al nem találkoztam amelyik tauntoltatta volna a lényeit. :/
  • Shep
    Mondjuk annak azért örülök ,hogy ennyi übepro játékos van a topicban :)
  • Shep
    De mikor, ez sem mindegy. Egyébként én is levertem de mint írtam nem ez volt a gond, hanem a feltűnő és durva manipuláció, ami nem nevezhető igazán AI-nak.
  • Axan
    Én egy lvl3 priest-el vertem végig az expert ai-t az achi-ért. Legendary és epic nélkül. 100% winrate-el. Szerintem meg túl könnyű volt.
  • kabel15
    Kezdjük ott, hogy te választhatod meg mivel mész mi ellen.
    Tudod, hogy mondjuk a warrior jó LATE game ben ezért olyat viszel amivel gyorsan le tudod rush olni. Ez alapján te is csalsz mert a épnek kötött a paklija, és emlékeim szerint legendary-t sem használ. A másik ha tudod hogy van a kezében még 1-2 asztal tisztító lap, akkor nem pakolsz le minden lényt, mindig maradjon 1-2 a kezedben, esetleg megpróbálhatsz rá is játszani kicsit bizonyos lapjaira, hogy neki az csábító legyen lecsapni elhasználni rá egy spell-t és akkor nem arra fogja elnyomni ami fontosabb lenne neked. Nem azt mondom hogy minden meccset meg tudsz nyerni, de 80-90% lehet vele hozni. Annak meg mi értelme lenne, hogy egy zokni értelmi szintjével lenne felruházva a gép és 3. körben vernéd le mindet.
  • DarkHorSe
    Almost all of the cards in Curse of Naxxramas have to do either with Deathrattle, or things that happen when something dies, or things that interact really interestingly with things dying, … The idea behind Naxxramas as a dungeon is of course that it was from World of Warcraft, ruled by the necromancer Kel'Thuzad, so we really wanted to jump big on the whole death and deathrattle idea, and we also really liked the idea of taking this mechanic which we'd done a little bit with and blowing it out and doing crazy stuff with it
  • Shep
    Ja, én nem tudok játszani de te meg úgy néz ki visszaolvasni nem tudsz, nem tudom melyik a rosszabb :D
  • attiGT
    Jézusom hova jut a játékos társadalom, nem bírod leverni a kibaszott 0 buta szar botokat és sírsz, tanulj meg játszani.
  • Shep
    Persze, mikor már lapja sincs, pont azt húzza ami pont kell, mindig nála a kontra lap, meg ugyanabból a lapból mindig 2 is nála van. De legyen igazatok akkor nem csal csak manipulálja a paklit :D
  • Djuree
    nem csal az. ;)
    bár jó lapokat hoz az igaz, de az bárkinek lehet.
  • kabel15
    De mi a csalás neked? Nem használ ugyan abból a lapból 3 db ot. És nem is használ pala ként lock lapokat. Akkor mi a család? Ugyan azt megjátszhatja ellened egy másik játékos is ranked en. Szerintem semmi csalás nincs benne. Gondolkodj előre és próbáld kitalálni mit fog csinálni.
  • Shep
    Hát ha neked a pofátlan csalás nem durva, akkor nem tudom mi az, persze így egyszerűbb az AI-t megcsinálni :)
  • Djuree
    nem durva az, ha vkinek az durva ne menjen rankedezni...
  • Shep
    Vagy 4-es sebzőkkel nyomulni :)